Okula gidiyorum diye yalan söyleyip sevgilimle buluşacağım huzursuz oluyorum?

21 yaşındayım daha önce hiç sevgilim olmadı ilk kez oldu başlarda yakın arkadaştık sonra sonra kendimi bir anda burada buldum şikayetçi değilim seviyorum onu.

Fakat şöyle bir şey var ki ailem çok kontrolcü hergun okula giderken konum attırıyorlar, arkadaşımla buluşunca telefonda arkadaşımı istiyorlar, aradıklarında hemen acmazsam telefonuma çip takmakla beni tehdit ediyor küfür vs ediyorlar. Asla kendime ait bir alanım yok her yerde karşımda aile engeli var.

Bugüne kadar bir kere bile ailemin güvenini kıracak bir şey yapmadım, bazen napıyorum ben diyorum bazen de genç bir kızım ne yapıyorum sanki hiç mi kendim için bir şey yapmayayım diyorum.

Şu şartlar altında onunla bulusmam çok zor ama ben artık bunaldım bana gerçekten iyi geliyor ve ben yalnız biriyim. Okula gidiyorum diye sabah çıkıp telefonu kapatıcam başka numaradan arayıp okuldayim merak etme okuldan birilerinden arıyorum telefon kapandı vs diyicem. Konum isterse elalemin telefonundan konum falan atamam diyip kapatıcam zaten telefonum kapalı olduğu için bana ulaşamayacak.

Fakat yapı olarak yalan söylemeyi sevmeyen, riskli işlere girmeyen kendi halinde biriyim ama hayatıma aldığım kişinin bu durumlar yüzünden benden soğumasını da istemiyorum. Hata mı yapıyorum, ne yapmalıyım?

Okula gidiyorum diye yalan söyleyip sevgilimle buluşacağım huzursuz oluyorum?