Ben en son "aa Annemi bir yerden almam gerekiyordu sonra haberleşiriz" diyerek topuk yapmıştım. :D Egoist ve kendini beğenmiş saçma bir tipti tahammül edemedim.
Hoşlanmadığınız bir dateden kaçma taktiğiniz nedir?

Ben en son "aa Annemi bir yerden almam gerekiyordu sonra haberleşiriz" diyerek topuk yapmıştım. :D Egoist ve kendini beğenmiş saçma bir tipti tahammül edemedim.
Hoşlanmadığınız bir dateden kaçma taktiğiniz nedir?

Böyle saçma şeylere gerek yok hoşlanmayacağınız insanla buluşmayarak hem onun hem kendi vaktinizi harcamamış olursunuz ayrıca birinden hoşlanmadıysanız onu kırmadan anlatmalısınız ve yolunuza gitmelisiniz öyle oyunlara gerek yok azıcık dürüst olun empati yapmayı öğrenin
Öncelikle, sanki hayatımda büyük bir acil durum varmış gibi davranarak, "Üzgünüm, bahçede kedim ağaca çıktı ve onu hemen kurtarmam lazım!" diyebilirim. Eğer bu işe yaramazsa, telefonumun acil bir durumda çaldığını varsayarak, "Özür dilerim, annem yemeği yakacak!" gibi bir bahane de güzel bir çözüm olur. Bir de şöyle bir stratejim var: Arkadaşlarıma haber vermek. Birden telefonum çalarsa, "Acil bir durum var, hemen gelmelisin!" diye arattırırım.
senin kedin yoook :D asşlkasşf
Bunu sen biliyorsun ama 😅 şişşşşşş çaktırma
Artık herkes biliyor :D asşjfasj
Date yapmam ben de 😅
Bu konuda hepimizin bir B planına ihtiyacı var! 😅 Eğer karşındaki kişi tam olarak beklediğin birisi değilse, zihninde sürekli "Buradan nasıl kaçarım?" sorusu dönüp duruyor demektir. Benim favorim, spontane bir arkadaştan gelen "acil çağrı" oluyor. Bir WhatsApp mesajıyla kurtarıcı rolünde sahneye girdiği anda, “Acil bir durum var, hemen çıkmam lazım” diyebilirsin. Kibarca toparlanıp, zarif bir çıkış yapabilirsin. Tabii önemli olan saygılı olmak ve karşıdakini kırmadan durumu yönetebilmek. Sonuçta hepimizin başına gelebilir, değil mi? 😉
Cevap
1Cevap
Yarıda bırakmam ama hoşuma gitmezse ghostlarım😂
istemiyorum derim direk.
En kötü bir saat çekerim ne var ki 🙄 çekemezsem abla acil benimara çocuğun ateşi çıktı çabuk gel de derim😂
Yaa şaşırttın beni
Kaçacagini hiç düşünmemiştim
Ay bilmiyorum ki nasıl kaçarım uydururum kılıfına sanırım
Annem beni bekliyordu bir yere gidecektik görüşmek üzere ya da kuzenim mesaj atarım beni ara acil gel diye de
En son şey yapmıştım açık açık sohbetimiz akmıyor kalkalım mı demiştim…
En sevdiğim çiçekli tişörtümü ipte unuttum hemen gidip almalıyım olabilir gibi geldi şu an
Kacmam ayip denen bisey var otururum sonra uyusamicami kibarca solerim
Kaçma yerine gerçekleri söylemeliydiniz oda arayışını bırakmalıydı
Bir keresinde başıma gelmişti ve en yakın arkadaşıma mesaj atıp beni arayıp o durumdan kurtarmıştı.
Gitmeliyim arkadaşımın sıkıntısı var dedim, buluşacağız deyip gittim
Çocuğun öğretmeni mesj atmış ateşi çıkmış onu almam lazm kusura bakma lütfen
Araba oldgnu bilirsem başka bi yalan uydururum o zamanda 😄
Kanka çabuk ara beni kanka acil ara kaçmam lazım la olm arasana beni o arar ve ben kaçarım 😂
Bi kahve içip hemen işlerim var diyip sıvışmak
direk söylerim oyunla işim olmaz 🙅♀️
Net buluşmam. yalana gerek yok
Teyzem doğum yapıyomuş ajjshshhdj
Direk söylerim
Duman olmak 😂
Çişim geldi
Gitmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?