AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sen onu düşünmeye devam et o da bizi düşünmeye devam ediyodur muhtemelen
Siz ne alaka
Kızlar anlamında dedim aşkım
Kızlar da o bildiğin kızlardan değil hicbiri😂
anladım zaten :D
Cinsellik yaşayabileceği kızları tercih ediyor ben onlardan değilim ki
Hee yolunda a. ş olanlar desene
Evet masalık kızlar yani
O sırada o ;💋👩🦰👩👩🦱👩🦰👩👩🏻👩🏻🦰
Birini düşünecek kadar akılsız değilim
Erkeklerin a qqqq aklıklarını s kim
diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum dedi cinsellik mi dedim evet tipim değilsin dedi de mesele tip değil seninle cinsellik yaşamadığım için sana uygun değilimdir dedim yalvarsanda seninle cinsellik yaşamak istemem ki dedi ben yaşatmam zaten dedim öyle
Erkeklerin geneli böyle biz çok abartıyoruz onları şrfsz işte böyle bir erkek yüzlerce kıza yazıyordur kurtulmuşsun
Dm kutumu görsen ağzın açık kalır senin dedi ss attı kız doluydu zaten
seninki de mi ortadan kayboldu?
Yok takipleşmiyoruz sadece
sevdiğini bilmiyor mu?
Biliyor tabiki
seni mi istemiyor olay nedir?
Dengesizdi bu ya. En son tartışmamızda evlilik dışı cinsellik düşünmüyorum dedim tipim değilsin dedi
yemin ediyorum hepsi aynı ya hepsi ben de buluşunca cinsellk yaşamayacağız deyince şoka grimişti
😂 diğer türlü kızlardan hoşlanıyorum dedi cinsellik mi dedim evet tipim değilsin dedi de mesele tip değil seninle cinsellik yaşamadığım için sana uygun değilimdir dedim yalvarsanda seninle cinsellik yaşamak istemem ki dedi ben yaşatmam zaten dedim öyle
at hırsızına bak senin ki en azından netmiş :D benimki çok fenaydı Allahın cezası o yüzden vicdan azabı çekiyorum
Yeniden istek attı ayıp olmasın diye attım dedi 🤦♀️
kız engelleseydin hemen veya şey diyebilirdin kabul ederdim aama tipim değilsin:D
Bu konuşmalardan sonra hala arkadaşız seninle kankayız yazabilirsin konuşabiliriz burdan başka bir şey çıkmaz dedi bende takipten çıkardım
manipüle etmeye çalışıyor şrfsiz güya seni kıskandıracak hep hayatında olacak sen de yeter ki benmle ol diye cinsellk yaşayacaksın
Aynen öyle Dm kutumu görsen ağzın açık kalır senin dedi ss attı kız doluydu😂
bebişim engellesene şu ırz düşmanını
Takipten çıkalı çok oldu ya olanları anlatıyorum ama engelleyemiyorum:))
bak bebişim bu kişi seks düşkünü bir ırz düşmanı seni sevmiyor ve sevmeyecek bunu kabul et seni kullanmaya çalışıyor kabul et bunları kendime saygım var de
Orası öyle zaten uzun zamandır iletişim yok böyle anlatıyorum ama çok gururluyumdur
neden engelleyemiyorsun
Engellesem bile kaldırıyorum o yüzden engellemeyi beceremiyorum
seni takip etsin istiyorsun profiline baksın yazsın istiyorsn dimi
Öyle demeyelim de stalkladığını düşünüyorum
sevdiği için mi stalklıyor sence aklından neler geçiyor km bilir sapığn
Bana istek attığında da alkolluydu zaten 😂
aferin bacım sen engelleme daha bravo
Ya amacı cinsellikte olsa o tür kızlardan olmadığımı biliyor zaten yanaşamazdı
SENİ SEVMİYOR. Seninle olsa bile aldatacak ay imdat. tamam ne halin varsa gör. her şey müstehak sana
Yahu biliyorum ama yapım gereği naif bir insanım ayrıca bana diyene bak seninki de ortadan kaybolmuş ve hala aklında bakıyorum da
kız ben ona yazıyor muyum sence aklında olması ayrı beklentiye girmek ayrı sen dönsün diye bekliyorsun buna nahiflik değil enayilik denir. avutma kendini aynı enayiliği 17 yaşındayken ben de yaptım biliyorum yani
Sen benim ona bu zamanlarda mı yazdığımı düşünüyorsun geçen seneki konuşma bunlar😂 iletişim 0 yani bende küçük değilim 25 yaşındayım
bacım neyi anlamıyorsun eski konuşma olduğunu anlıyorum konumuz engelleşme :D neyse ben bi 4 yıl zırlayıp unutmuştum sen de aynısını yapıp unutursun. bol şanslar
He bu ara engelleyince kendini önemser bunu unutma 😊 bence sende olsan engelleme ben beklentiye girmiyorum hesabımı dahi kapattığım zamanlarım oldu :) kafanda çizdiğin profil değilim ben merak etme
engellemek önemsiyorum demek değildir engellemek senin ismini cismini görmek istemiyorum demektir benimle iletişimegeçmemen için seni engelliyorum demektir. hadi amaaaa
Bence görmezden gelmek daha işe yarar o da engelleyip kaldırmıştı ve ben hiçbir hamle yapmadan istek attı bu da sana fikir olsun aşkım 😂
bebişim sapık bir erko yüzünden kavga etmemeliyiz benim fikrim engellemelisin. Engellemek seni umursamıyorum demektir asıl. hadi öptüm bays
Seninki neden ortadan kayboldu
engellersen istek atamayacak senin tek derdin bu ama hala akıl verme derdindesin ıf tamam en engellemeyen sensin yılın en engellemeyen ödülü senin :D kesinlikle umursamadığın için engellemedin :D
Ya tatlı kızsın biraz fevrisin ama sevdim seni 😂
kız açlıktan baygınlık geçiricem ben kaçıyorum :D öptüm. erko için de üzme kendini. biz üzdük de ne oldu :D
Birazdan anlat bari merak ettim derdini😂
Dur sen dur benimkini anlatayım şükür namazı kılıcan kesin akraba bunlar
Hahahahaha yemekten sonra yaz buraya
Şimdi kızçem şöyle oldu biz bununla 1.5 yıl önce tanıştık başka çok ilgiliydi alakalıydı bir görsen. Ama gece 12-1 gibi ortadan kaybolurdu annem babam v. s aradı derdi ben de işkillenirdim. Bir gün dedim ki konuşmayı keselim. Hiç istemeyerek tamam diyorum dedi sonda dayanamayıp yazdı sonra gec dörmeye başladı ben tüm konuşmaları sildim tekrar konuşmaya başladık bir süre sonra geç yazmaya devam etti hesabımı sildim v. s sonra geri açtım. Çok çalışıyorum v. s diyordu. Sonra bana şey dedi ilk konuşmayı kestiğinde ben re yapacağımı bilemedim beni kendinden uzaklaştırdığın için sana çok kızdım o yüzden kendimi korumak için senden uzaklaştım. Yalanları da oluyordu. Her tekrar konuşmamızda çok heyecanlı olurdu. Sonra mesajıma 25 gün sonra döndü yazmış ki ani bir kararla almanyaya yerleştim. Şu an türkiyedeyim eşya almaya geldim gelmişken de kamp yapayım dedim. Biraz konuştuk. Sabah uyumuşum ben yaa yazmış. Cvp yazdım. O günden beri ortalıkta yok arıyorum çalmıyor uygulamayı sildi heralde. 😂
Buna karabatak erkek denir bi batan bi çıkan yani 😂
Artık istediği yere bakabilir başta vicdan yapıyordum ama şimdi ben de ortadan kayboldum zor bulur 😂
Naptın ki ortadan kaybolacak
Ben bir şey yapmadım o kayboldu ya ortadan geri döndüğünda bulamasın diye sildim hesabı
😂😂zekice
Unutmak bi meditasyona bakar şekerim (ağlamaktan kör oldu)
Hahahaha ağlamaktan kör olan sen misin😂
5-6 yıllık biri ise zor unutulur
Aşıksın
Evet
Geçer
Geçmiş olsun 😜
kac gundur vs aklindaki tam
neler yaşadıysanız artık :)
Değmez gülüm değmez