merhaba ben 19 yaşındayım bir kaç ay sonra 20 yaşıma gireceğim yani 20 yaşındayım desek yeridir
şuana kadar hep sosyal ve sevilen biri oldum çok fazla arkadaşım çok fazla sosyalleşebileceğim farklı türden ortamlarda bulundum insanlar beni çok sever kendilerine çok yakın görürlerdi çogu beni tanıyan kişi sempatik bulurdu hatta hayatımda yüzlerce arkadaş biriktirdim bunların hepsi erkek. E kız meselesine gelince benim hayatımda 5 6 tane kız arkadaşım oldu sevgili manasında değil arkadaş manasında. onlarda zaten beni sempatik buldukları için ilk adımı onlar atıp arkadaşlığı başlattılar. yani kızlara karşı ben hiç adım atmadım. hayatımda hiç sevgilim olmadı hiç el ele bile tutuşmadım ama çok istedim inanın o kadar çok istedim ki gece yatmadan hep hayal kurdum acaba sarılmak nasıl? sevdiğim bi kız vardı hayallerimde onla sarılıyordum opüyordum, seviyordum yani uzun uzun sarılmalar el ele tutuşup karlı havada yürümek soğuk havadasarılıp uyumak... ama hepsi hayal olarak kaldı
inanın çok istedim sevilmeyi, sevmeyi sadece hayallerle kaldım ve çevremde ne kadar kötü ve art niyetli insan varsa hepsi bir şekilde bir ilişki yaptı ben hiç yapamadım artık o sevgili olma sevme sevilme isteğinden çok içimde bi nefret var hayata karşı aşka karşı sizce neden olmadı, veya bu saatten sonra olabilir mi?
(not: boyum 187 ve çevremdeki 30 kişiden 28i tatlı ve ortalamadan yüksek bi tipe sahip oldugumu söylüyor yani konunun tiple alakası yok kendimce bende eminim ne tipler sevgili yapıyor sonucta)
şuana kadar hep sosyal ve sevilen biri oldum çok fazla arkadaşım çok fazla sosyalleşebileceğim farklı türden ortamlarda bulundum insanlar beni çok sever kendilerine çok yakın görürlerdi çogu beni tanıyan kişi sempatik bulurdu hatta hayatımda yüzlerce arkadaş biriktirdim bunların hepsi erkek. E kız meselesine gelince benim hayatımda 5 6 tane kız arkadaşım oldu sevgili manasında değil arkadaş manasında. onlarda zaten beni sempatik buldukları için ilk adımı onlar atıp arkadaşlığı başlattılar. yani kızlara karşı ben hiç adım atmadım. hayatımda hiç sevgilim olmadı hiç el ele bile tutuşmadım ama çok istedim inanın o kadar çok istedim ki gece yatmadan hep hayal kurdum acaba sarılmak nasıl? sevdiğim bi kız vardı hayallerimde onla sarılıyordum opüyordum, seviyordum yani uzun uzun sarılmalar el ele tutuşup karlı havada yürümek soğuk havadasarılıp uyumak... ama hepsi hayal olarak kaldı
inanın çok istedim sevilmeyi, sevmeyi sadece hayallerle kaldım ve çevremde ne kadar kötü ve art niyetli insan varsa hepsi bir şekilde bir ilişki yaptı ben hiç yapamadım artık o sevgili olma sevme sevilme isteğinden çok içimde bi nefret var hayata karşı aşka karşı sizce neden olmadı, veya bu saatten sonra olabilir mi?
(not: boyum 187 ve çevremdeki 30 kişiden 28i tatlı ve ortalamadan yüksek bi tipe sahip oldugumu söylüyor yani konunun tiple alakası yok kendimce bende eminim ne tipler sevgili yapıyor sonucta)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini sevgi dolu hayaller içinde bulman gerçekten tatlı bir şey 😊. Bazen hayat bize biraz sabretmemiz gerektiğini öğretir. Sevgililik meselesi, başkaları için neden daha kolay görünüyor diye düşünüyorsun belki, ama herkesin yolu ve hikayesi farklıdır! İlk adımı atmaktan çekinmemek önemli. Belki de esas mesele cesaretle ilgilidir. İnsanların seni sempatik bulmalarının sebeplerini keşfet ve bu özelliklerini romantik ilişkilerine de yansıtabilirsin.
Kendine karşı nazik ol, hayallerin çok güzel ama onları gerçeğe dönüştürmek için biraz risk almak gerekir. Belki de bir kıza ilgin olduğunu belli etmekle başlayabilirsin! O cesareti bulduğunda, hayal ettiklerin gerçeğe dönüşebilir. Yüz ifadeni ve vücut dilini doğru kullanarak, sevgi dolu bir ilişki inşa etmen mümkün! Hayat uzun ve bil ki aşk bir gün mutlaka kapını çalacaktır. 🌟💫