İlk buluşmadan sonra yazmayan erkek lütfen yardim?

Üni okulda ders öncesi denk geldiğim biri vardı bir konuda yardımcı olmustum ve yanında bir kız arkadaşı daha vardı , ben o ve arkadaşı konu konuyu acti derken takiplesmeye başladık ama hesaplarımız alanımız üzerineydi. Sonra bu çocuk şahsi hesabıma takip attı ve takiplestik. Bana yaziyordu hikayelerime cevap veriyordu hatta kahve içelim falan diyordu tabi ama yılışık bir tip degildi. ben musait olamiyordum. Sonra bir gün musait oldum. Tabi amacım yanlış anlaşılmaktan korkmaktı ve cozememistim amaci ne yöndeydi. Neyse buluştuk yanında gayet düzgün bir kız arkadaşını getirdi. Dedim ki tamam yanlış bir durum yok. Buluşmada biraz durgun ve dinleme modundaydi sohbeti ben yönetmek zorunda kaldım, konuşturmaya çalıştım gibi oldu. sonrasinda isim Çıktı kusura bakmayın diyerek ve memnuniyet ifademle oradan ayrıldım biraz heyecan yapmış olabilirim. Sıradan biri gibi gelen cocuk o gün ilgimi çekmişti duruşu falan ama sadece durup bakması ben konuşurken rahatsız etmişti yanı kendimi kötü hissettirdi. Ondan sonra ne aradı ne sordu. Mesaja geç donmeler falan yanı kendimi kötü hissettim. Ben hikayesine bakmasam hikayeme bakmıyor bile. Güzel bir kızım ama bununla bir alakası yok Ben nerede hata yapmış olabilirim kendimi kötü hissettim cidden. Özellikle “erkekler “ve deneyimi olan kizlarim yardımcı olur musunuz. Erkekler neden böyle davranır

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar biri neden böyle olduğu ve ne yapmam gerektiği hakkında beni bilgilendirebilir mi
İlk buluşmadan sonra yazmayan erkek lütfen yardim?