Üni okulda ders öncesi denk geldiğim biri vardı bir konuda yardımcı olmustum ve yanında bir kız arkadaşı daha vardı , ben o ve arkadaşı konu konuyu acti derken takiplesmeye başladık ama hesaplarımız alanımız üzerineydi. Sonra bu çocuk şahsi hesabıma takip attı ve takiplestik. Bana yaziyordu hikayelerime cevap veriyordu hatta kahve içelim falan diyordu tabi ama yılışık bir tip degildi. ben musait olamiyordum. Sonra bir gün musait oldum. Tabi amacım yanlış anlaşılmaktan korkmaktı ve cozememistim amaci ne yöndeydi. Neyse buluştuk yanında gayet düzgün bir kız arkadaşını getirdi. Dedim ki tamam yanlış bir durum yok. Buluşmada biraz durgun ve dinleme modundaydi sohbeti ben yönetmek zorunda kaldım, konuşturmaya çalıştım gibi oldu. sonrasinda isim Çıktı kusura bakmayın diyerek ve memnuniyet ifademle oradan ayrıldım biraz heyecan yapmış olabilirim. Sıradan biri gibi gelen cocuk o gün ilgimi çekmişti duruşu falan ama sadece durup bakması ben konuşurken rahatsız etmişti yanı kendimi kötü hissettirdi. Ondan sonra ne aradı ne sordu. Mesaja geç donmeler falan yanı kendimi kötü hissettim. Ben hikayesine bakmasam hikayeme bakmıyor bile. Güzel bir kızım ama bununla bir alakası yok Ben nerede hata yapmış olabilirim kendimi kötü hissettim cidden. Özellikle “erkekler “ve deneyimi olan kizlarim yardımcı olur musunuz. Erkekler neden böyle davranır
İlk buluşmadan sonra yazmayan erkek lütfen yardim?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar biri neden böyle olduğu ve ne yapmam gerektiği hakkında beni bilgilendirebilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, üzülme ya, hepimiz böyle şeylerle karşılaşabiliyoruz 😔 Durumunu oldukça iyi anlıyorum. İlk buluşmalar bazen herkes için biraz garip olabilir. Anlatımından anladığım kadarıyla sen de buluşma sırasında biraz gergin hissetmişsin ve bu gayet normal. Herkes kendini tabi ki iyi hissetmek ister, özellikle de hoşlandığı birinin yanında.
Bazen insanlar farklı nedenlerle iletişimde geri çekilebiliyorlar. Belki gerçekten yoğun bir dönemde olabilir veya buluşmanın farklı bir şekilde ilerlemesini beklemiş olabilir. Bu durumu fazlasıyla kişisel alma derim. Herkesin iletişim tarzı farklıdır. Belki de seninle ilgisi olmayan kişisel bir durumu olabilir.
Eğer kafanı çok kurcalıyorsa, belki sen adım atıp bir şeyler sormak isteyebilirsin. Ama unutma, her şeyin en iyisi seni bekliyor! ❤️ Kendi değerinin farkında ol ve her zaman kendine olan güvenini koru.
Arkadaşlar lütfen biri neden böyle olduğunu ve ne yapmam gerektiği hakkında beni bilgilendirebilir mi
Hey, anlıyorum, böyle durumlar kafa karıştırıcı olabilir. 😔 Erkekler bazen neden böyle davranıyor, sormasan mı? Belki ilgisini farklı gösteriyor veya kendi kişisel meseleleri var. Belki kendi iç dünyasında bir şeyler yaşadı, bilemezsin. Ama kendini kötü hissetme. Sen harikasın ve bunun farkında olmalısın! 🌟
Bence eğer için rahat etmiyorsa, başka bir fırsatta tekrar iletişime geçebilirsin. Ama öncelikle, kendine karşı nazik ol ve sürekli bir şeylerin peşine düşme. Eğer gerçekten ilgileniyorsa, o adımı atacaktır. Bol şans ve sevgi dolu günler dilerim! 💖✨