Güncellemeler
1 yıl
Erkekler begenmediği kadına bakmazlar diye düşünüyorum doğrumu beyler?
Güncellemeler
1 yıl
Yarın sabah plakayı alıp sorgulatıcam
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkeze selam. 31 yaşındayım iki sene önce boşandım. 2 aydır bir mağazada çalışıyorum. Evime yakın yürüyerek gidip geliyorum. Bizim mahallenin girişinde bir kamu kuruluşunun ek binası var. Her sabah 8.30 da ordan geçerken bir tane adam da arabasını park ediyor oluyor sürekli bakıyor ve hep aynı saatte o kaldırımın orada karşılaşıyoruz. Hoş bir adam ama kimdir nedir Bılmıyorum. Ama yavaştan merak etmeye başladım. Hatta bugün akıl a plakayı alıp trafik polisi kuzenime bir sorgular şampiyon mı dedim tanıdık mı acaba da ben mi bilmiyorum diye. Sizce beni beğeniyor olabilir mi? Fena hatunda değilim☺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bende her sabah sırf sana denk gelebilmek için dakikalarca arabayı park etmeye çalışıyor gibi yapıyorum
Aynen ya😂
Gözgoze geldiğinizde gülümsemen yeter aslinda
Bu sabah geç kaldım işe. Kaçırdım😅
Kaldı pazartesiye artik
Cuma var ya memur cuma da çalışıyor benim gibi köleler cumartesi de. Plakayıda aldım😂
Bir bahane bulup Çalıştığı kuruma git.
Bu adam bu sabah benim çalıştığım dükkanın önünden geçti resmen benim nereye gittiğimi ögrenmek için yolunu değiştirmiş benim işe geldiğim yolu takip etmiş. Sapık mı acaba ya kim olduğunu da ögrenemedim?
Sapik değil sadece sana ilgi duyuyor. Sana ulaşmasında yardimci ol ona
Nasıl olabilirim arabasının sileceklerine numaramı not mu bırakayım
Peşinden gelmiş adam. Bunu farkettiginde kur yapsaydin
Önüne mi atlasaydım adamın. İşe yarım saat geç gidip park ettiği yerde mi bekleyeyim ne yapayım bilemedim. Bir ögrensem kimdir evlimidir
Onunla tanışmadan evli olup olmadığını öğrenemezsin. Sabah onu gördüğünde gülümse hafiften
Yarın sabah izin alıcam işten oyalan cam oralarda😂
Bari dikkat çekici bir şekilde giyin. Adamın aklı başından gitsin😉
Olayın sonu iyiymiş kendinide arada övmüş bende fena hatun değlim 😂😂 ilgi çekmeyene sürekli bakılmaz
Arada motive etmek lazım kendimizi😂
Öz güven iyidir ya arada olması sağlıklı insan kendinide sevmeli 😂😂
Aşırıya kaçmadıktan sonra evet iyidir😂
Aşırıdaki çizgiyi bildikten sonra kontrol elde oldukça kendni iyi hissettiren her şey güzeldir diyebiliriz o zaman 😂
Beğenmez olur mu hiç. Senin gibi yavruyu her zaman bulamaz
Şansını dene neden olmasın
Ne diycem adama gidip ya evliyse tövbe
Rasyonel yaşayan birisi değilim realiteyi seviyorum evli olup olmadığını birkaç kişiye sorar öğrenir sonra da saat sorma bahanesiyle ayak burkma bahanesiyle ya da hapşırma metoduyla bir selamlaşma yoluna girerim
Kime sorcaz ya
Nerede yaşıyorsun ki
Sabah aşkı da bir başka olur 😉
hıı bı hatun ısterse herkesı tavlar
Beğeniyordur beğeniyordur.
Begenıyodur bence hoş biri gibisin
Fenadan kastin detay onemli
Bakımlı alımlı hafif balık etli biraz kilo aldım doğum ilaçlar falan ama 68 kg 169 boy fena değilim
Vurdukdan sonraa ses cikmasi onrmli
Giyim ve dayanabilmen onemli
Bırak o kendisi sana gelir gelirse
Ne kadar fenasın acaba
cocugun var mı?
3 yaşında bir kızım var.
cok zor. gercekten zor
Aynen öyle kimseyle görüşmedim görü iniyorum kimseye güvenmiyorum
özellikle su gunumuz dunyasında pıslesmıs turkıye ortamında cok daha zor cok fazla dıkkat etmen klazım en azından cocugunun ılk okul surecıne varmadan bunu cözmen gerekıyor yoksa dusunce olarak kaldıramaz sonrasında
Aynen öyle ama kolay kolay evlilik düşünmem. Ama yalnız da kalmak istemiyorum. Çok zor
tabiki insan sevmek sevilmek ne bilim ilgi ister veya en asidinden cinsellik te buna dahil ama bazen senin olan sorumlulukların arasında cocuk varsa ona göre hareket etmek en iyisi. bu bir zorunluluk yani. evlilik düşünmüyor isen sana tavsiyem sevgililiği de uzun tutma kısa süreli sevgililikler ile idare et uzun surelı sevgılılıkte gıt geller cok fazla olur ve cocuk psıkolojısı farklı olur
Bakalım kısmet
sans verdın mı hıc
Hayır
Bu adam bu sabah benim çalıştığım dükkanın önünden geçti resmen benim nereye gittiğimi ögrenmek için yolunu değiştirmiş benim işe geldiğim yolu takip etmiş. Sapık mı acaba ya kim olduğunu da ögrenemedim? bir erkek olarak ne düşünüyorsunuz?
Bide önümden yavaşca geçip uzunca bana baktıı. Niyeti nedir kimdir bi anlasam
Adam beğenmiş seni belli kiii
Görmek lazım öyle anlarız fena olup olmadığını
Ateş bacayı sariyor
Şansını dene o zaman
Evli olup olmadığını bilsem bir bahaneyle günaydın falan der niyetini anlardım. Evli olupta gözü fır dönen bir sürü adam var
Haklısın aynen
Fena hatun değilsin
Cokmu bskiyo