- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBazıları aşık oldukları insana bunu itiraf edemez ve sen bunu anladığın zaman çok sinirlenirler. Bunun dışında aşık insan kötü davranmaz hayır. Söylerse karşı tarafı kaybedeceğini düşündüğü zaman kötü davranır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer davranıyorsa bu bir saçmalık seven insan dikkat çekmek için bile sevgisini göstererek dikkat çeker insan inan sevgisini her türlü gösteriyor sadece içinden gelsin
#D0D00000 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin aşk dili farklı olabilir ama aşık olan birinin kötü davranması biraz garip, değil mi? Aşık erkekler, genelde sevdiği kişinin kalbini kazanmak için nazik ve özenli davranmaya çalışır. Tabii bazı kişiler farklı yollarla, mesela cilve yaparak ya da tatlı atışmalarla dikkat çekmeye çalışabilir. Ama kimse kötü muamele hak etmez. Önemli olan sağlıklı ve saygılı bir iletişim kurmak bence. 💕 İlişkiler sevgi, anlayış ve güven üstüne kurulmalı. Aşktan önce, birbirimize nasıl davrandığımız önemli. 🥰
02 Yorumla
Soran1 yılOrtamda beni rezil etmeye çalışıyor da.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
1 yılAnasını bile ağlatır gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 1 yıldavranmaz
00 Yorumla
1 yılGerçek seven davranmaz. Ama kafa yapısı karakteri nasıl bilmiyoruz sonuçta. Ve reddetmişsin belki bunun etkisiyle çelişki içerisindedir. Belki artık sevgisi farklı bir şeye dönüşmüştür
12 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim halde sevgili olamazdım. Sebeplerim vardı. Birini mi seviyorsun sevgilinmi var dediğinde cevabım yok oluyordu ama sonrasında daha çok koptuk ben ondan koptukçs o beni daha çok üzdü. Amacı ne olabilirdi? Kesin bilemeyiz elbette ama teorileriniz neler?
- 1 yıl
İnsan aşık olunca böyle kötü olabiliyor sen ondan gittikçe daha da hırçınlaşıyor mantıklı mı değil ama oluyor sonrasın da belki içinde kinleniyor da olabilir bu saçma gelse de oluyor maalesef
1 yılBu soruları sorarken beyninizi başka yere mi bırakıyorsunuz?
47 Yorumla- 1 yıl
Aynen böyle düşünüyorum 🤨
Soran1 yılHayır kalbimizi ortaya koyuyoruz. Bir umut ne bilelim. Sevmek aşk inanmak istemeye ihtiyacımız var anlasanıza.
- 1 yıl
Bunun adı sevmekte değil aşkta değil. Senin terapiye ihtiyacın var çiçeğim. Biraz kaba oldu ama durum böyle
- 1 yıl
Takıntılı psikolojisi bozuk biriyle aşk yaşadım zannedersin, o intikam alır yoluna bakar, tespiti mantıksal yapmaya çalış pişman olma sevgili kardeşim
Soran1 yılTakıntılı olsun ben de takıntılıyım ona işte hem ben iyileştiririm onu o benim bende, onunum zaten bana takıntılı olması işime geliyor bir ara ona içimi döküp öpmek yüzünü sevmek ısırmak istiyorum. Onunla yalnız kalmaktan korkuyorum o da şöyle, fazla yakınlık yaşamayalım diye. Her an o çekim var ikimiz de birbirimizi feci frenliyoruz onu farkettim. Bana, bakarken gözleri kocaman oluyor yaşarıyor onu o halde öpmek ısırmak istiyorum çok sevimli geliyor bana delirtiyor beni. Belki onun hisleriylr oynadığımı düşünüyordur ama yanılıyor. Ona her şeyi açıklamak istiyorum. Onu çooook ama çok seviyorum.
- 1 yıl
Senin aklında kurduğun gibi olmayabilir kardeşim, sizin gibi kardeşlerimizin kurban gittiği cinayetlerin gecesinde sabahlara kadar gözümüze uyku girmiyor işe sersem gidiyoruz. Karşı tarafı çok iyi tanıyor musun ne potansiyel var biliyor musun iyice...
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılEvet yapabilir onun kalbini kirarsam en kotu beni asla unutmaz
123 Yorumla
Soran1 yılMesela onu ortamda rencide eder miydin? Ve kız üzülüp içine atacak?
- 1 yıl
Ona çok kirginsam evet ne kadar içim acisada yaparım ona benzer şekilde bir kaç ay önce yapmisligim oldu
Soran1 yılVicdan azabı çekiyor musun bundan ötürü?
- 1 yıl
Çekmiyorum o da bana kötü davrandi onu yine görsem duygusal olarak ona sevgim devam edebilir gözlerine yine dalıp dururum ama artık konusamayacak kadar da yabancı olduğumuz için sorun yok
Soran1 yılOffff çok kötü ya benzerini yaşıyorum hatta aynısı bildiğin offfff var yaaa ben onun gözlerine bakamıyorum aşırı aşık olduğum halde bir de onun çıkma teklifini reddetmiştim beni üzdü açıkladım ona birbirimizden özgür diledik sonra artık böyle arkadaş bile olamadık sevgili zaten olamadık beni değersiz hissettirdi üzdü yaptıklarını unutamadım biraz neşelenmeye iyi hissetmeye başladıgım zaman 2. Kere çıkma teklifini etti sakince onu o zaman da inadımdan reddettim sırf böyle beni üzdüğü ve hiç umursamayıp beni dışladıkları için
- 1 yıl
O zaman bir olayı kalmaz uzaklaşmak en iyisi
- 1 yıl
Sevsende onu belli ki bazen kalpler uyuşmuyor olabilir ya da gözler farklı bakıyor olabilir
Soran1 yılGöz göze gelmeye çekindiğim erkeğe öfkeyle nefretle baktım dik dik. Ve hislerimiz hep karşılıklı oldu. Aşk da nefret de hissettim. Ama neden unutamadım? Sorun orada. Onun gözleri en dinlendirici sığınağımdı. Ona ihtiyacım o yüzden var. Belki bana kötülük edecekti. Var bir hayır belki ama ikimiz yan yanayken başka kimseler yok gibi oluyordu. Ve en inanılmaz güvenli hissettim. Ve ona sımsıkı sarılmak istedim bir kere bunu yapabildim ama o kollarıyla bana neden karşılık vermedi sence? O an içim öyle acıdı ki. İlk defa bir sarılma da karşılık görmeyip kederlendim hıçkırarak ağladım bile o görmeden. İçime işledi günlerce. Kollarını açtı, onun göğsüne sımsıkı sarıldım sırtını sıvazlaya sıvazlaya sanki otogarda uğurluyor gibi özlemle sarıldım. O açtığı kollarını neden kıpırdatmadı bir an bile bir kolunu bari sarmadı bana? Onu fark ettiğim an birden ona sarılmayı bıraktım. Nereden bilirdim ki ona ilk ve son defa sarılacağımı? Hem de karşılıksız? O zaman niye sarılmama izin verdi? Neden?
- 1 yıl
Cevaplarını bilmiyorum ama bazı şeyler hep bilinmeyenle devam eder bazı sorular hep cevapsız kalır
Soran1 yılPeki bu aylar yıllar sonra tekrar bir araya gelebileceğimizin bir işareti olabilir mi? Uzağız şu an. Bambaşka yerlerde. Bi haberiz birbirimizden.
- 1 yıl
Bunu kader bilir belki denk gelirsiniz belkide gelmezsiniz ama önemli olan bu ilişkiden ders almak insanlar birbirine hep bir tecrübe için gelir
Soran1 yılAma, ben onsuz tecrübeyi ne yapıcam? O lazım ama? Değmesek bile olur. İlle sarılmak bile istemem. Sadece karşı karşıya otursak, bakışlarımızla konuşsak keşke. O anlar en güzel en unutulmaz anlar olsa. Birçok şeye değer. O benim aşkım bana acaba zarar mı verecekti öyle hisler de hissettim korkunç böyle beni umursamaz takılıyodu aşağılayp üzdüğü de oldu acaba acısından mı öyle yaptı. Bir keresinde de ortamda benim gözlerimden bahsetmişti onun gözleri bana ait gibisinden bişey söylemişti o zaman dedim ki şimdi napıyor bu diye. Bir de gözlerimde lens var demişti onun gözlerine dikkatle bakmam için mi dedi acaba? Kimse söylememişti onda lens olduğunu bende farketmemiştim. Dikkatle bakamadım ki hiç utandım. Çekindim aşığım işte ona. Hala unutamadım hala. İstemsizce. Onunla ilgili çağrışımlar sürekli. Ne zaman unutuyorum desem evren sanki bas bas bağırıyor bana onu gözüme sokuyor sanki aklıma itiyor. Bu işte bir şey mi var o da mı beni unutamadı acaba?
- 1 yıl
Sen takıntı yapıp buyutuyorsun kendini uzuyorsun
Soran1 yılYok bende öyle düşünmüştüm. Saçma bir takıntı diye. Ama bi yerden sonra aşırı istemsizce aklıma geliyor daha doğrusu aklımdan çıkmaz bile oldu. Bu bir telepatik iletişim olabilir mi? Pek inanmam ama bazı şeylere de ilgi duyarım.
- 1 yıl
Çok sanmam özellikle tek kaldığında insan geçmişi hatırlar sürekli belki ondan kaynaklı geçmişindeki büyük bir olay var o da bu ve sürekli bu kafanı mesgul ediyordur
Soran1 yılOlaylara cidden mantıklı tarafsız yaklaşıyorsun çok başarılı bir yorumcu olduğunu söyleyebilirim. Bravo. Ama tek kalmakla da ilgili değil. Kalabalıklar içinde de onu özlüyorum hatta keşke yanımda olsa diye düşünüyorum bayadır ama cidden böyle. Çünkü belirsiz yollarımız ayrıldı. Soru işareti kaldı. Olumlu da olumsuz da değildi. Belirsizlikten kaynaklı olabilir mi? Belki de bir umut? İnanmazsın ama, geçenlerde uzun süre önceydi, arkadaşımın arabasıyla bir caddeden geçerken onu gördüm. Rüyalarımda gördüğüm erkeği caddede gördüm o an arka koltuktaydım. İnanamadım önce iyice inceledim oydu ve o an bile onu düşünüyordum. Güneş gözlüğü vardı, karşıya geçiyordu. Bana doğru anlık baktı duraksadı gibi oldu sonra da arabadakiler de ona bi bakakldı ben de öyle ama arkadaslarım bilmiyorlar onu çünkü onlar yeni arkadaslarım. Bahsetmedim kimseye. Arkasına bakmadı devam etti yürüdü sadece. Fark etti mi emin değilim.
Soran1 yılŞok geçirdim. İlginçti. Pes hiç beklemiyordum da.
- 1 yıl
Teşekkür ederim öncelikle düşüncen için evet bir belirsizlik olduğu için olabilir neden sonuç olarak bakiyorsan olaya bende öyle hep düşünürüm neden öyle oldu burada onu yapman doğru mu keşke olsada en azından içindekileri dokeyim falan diyorum ama konuşacak yakınlık o samimiyet yoksa ya da bakismalar artık yabancilasinca bitiyor seninki ama sürekli canlı gibi anlattıklarına göre senin yerinde olsam bu ilişkide kadının bir davranisi yazması ya da araması falan hem nadirdir hemde sana kolay kolay kavgalida olsa erkek hayır diyebilecek mıdır sanmam ben bu zamana kadar gormedim yasandiysa oğlan ya hiç sevmedi ya o kafasında senaryoyu çizdi seninle ilgili dogru ya da yanlış yorum yapıp defteri kapattı öyle bir şey yoksa o defter hala açıksa sana tavsiyem cesaretini topla içini dök rahatla en azından kafanda en ufak şüphe kalmasın ona geçmişle alakalı yapılanların neden olduğunu ne hayal ettiğini ya da ne düşündüğünü ama aslında neye evrildigini söyle bunu ben yapmak isterim ama kadın bir kere kafasından karamsarda olsa hayır dediyse o inadindan vazgeçmiyor ikna edemiyorsun ama erkekler daha kırılgan en azından konuşmak için belkide bu adımı senin atman gerekli ona kizman gereken noktada da ona kız ama içini dök rahat ettir kendini belliki icerlerde bir yerlerde uzun zaman bile geçse üstünden kalbinde titreme oluyorsa ki olmuş bunuda söyle ve onu dinle
Soran1 yılUzun süredir takıldığı biri yokmuş diye birinden tesadüfen duydum. Bizi bilmeyen biri ama onunla iletişimi artık olmayan biri. Uzak bir arkadaş. Gerçi biz diye bir şey yoktu ama o enerji dedikodular hep oldu. Karşılıklıydı hislerimiz ama narsitti. Kendini üstte tutan hep. Kendinden benden konuşturmak istiyordu. Dedikodumu mu çıkartmaya çalışıyordu acaba diye düşündüm. Olabilirdi evet. Bunca şeyden sonra üzgün müdür pişman mıdır ben de onu kırdım aşırıya gittiği zamanlarda dur demek için onun dışında umutsamadım hiç onu görmezden geldim, o yokmuş gibi davrandım hep o da arada yanıma yaklaşırdı sigara içerdi bende kullandım bir ara ama hiç konuşmadık o yanıma geldiğinde vucudunu yakınlaştırmaya çalıştı kötü bir anlamda değil kesinlikle hani ben burdayım diye farkettirmek açısından kolunu falan değdirmişti ons bakıp onu umursamadım kalbimi kırmıştı çünkü iyice gıcık etmek istedim. Yok sayarak yanlış yaptığımı böyle sorunun çözülmeyeceğini elbette herkes bilir bende farkındaydım ama artık bana kötü davranamadıgını davransa bile onu takmadığımı kırıldığımı ona ve arkadaşlarına göstermek belli etmek istedim. Bu böyle defalarca devam etti ve yollarımız ayrıldı. O sıralarda zaten önce onun ve benim ortak arkadaşlarımızı engelledim farkedip sorduklarında hesap bile vermedim soramazlardı onlar da işin içindeydi çünkü sonra, en son o kalmıştı onu da engelledim sildim bana yakın olmaya çalıştı hiç oralı bile olmadım. Öyle de bitti hani olumsuz net bir şey yok ama olumlu da bir şey yok. Kapı kapanmadı, hafif aralık böyle diyim ikimiz için de. Ama artık çok fazla yıprandım, o zamanlarda derdim dert değilmiş derdim falan yokmuş benim. Daha güzeldim daha gençtim. Daha cıvıl cıvıl olmam gereken zamanlarımı sırf içime atarak geçirmişim. Her şeyi destek almadam mahveden benmişim. Kendi yaptıklarımın da sonucunu yaşıyorum aynı zamanda. Şimdi ise bu konuda çaresizlik hissi sarıyor beni korkunç bir şekilde.
Soran1 yılDüzeltememenin verdiği his. Mahvetmiş olmanın verdiği pişmanlık o kafamı kullanamamamın bedeli falan. İyi değilim ya yok. İşin içinden çıkamıyorum. Ailevi sebepler de var. Ben söz laf getirmemek için de çıkmadım onunla halbuki kime neydi? Benim mutluluğumdan acı duyacaklardı diye mi? Üzerime çok mu gelirlerdş onlar kimdi neydi ne hakla? Kendime bile yenilmişken, kimsenin karşısına çıkacak cesaretim bile yoktu belki de o mutluluğu hak etmiyordum nereden bilebilirim ki offff😔😔😔😔
- 1 yıl
Yani diyecek bir şey bulamıyorum her anlamda aslında birbirinizi iyi tanıyan iki yabancıya donmussunuz bu durumda sohbette edemeyecek kadar yabancı kaldiysaniz duygularinda bir mantığı yok
Soran1 yılDuygu doluyuz. Ben öyleyim en azından. Evet. İki yabancıya döndük. Benden nefret mi etti reddedilince acaba. Onu üzmek istemedim. Sebeplerim olduğunu tahmin edebilirdi. Belkide etmiştir düşünmüştür ama onu sevmediğim yönünde olmuştur veya acaba onu acıtan bu durum, onu sevdiğim halde istemedigimi düşünüyor olması mıydı. Sen bir erkrk olarak, bir kız seni sevdiği halde seninle sevgili olmadığını görsen nasıl tepki verirdin napardın? Ne düşünürdün tahminlerin ne olurdu?
- 1 yıl
Öyle bir durumda sebep çok düşünürdüm neden derdim yani daha sonra duygularımla oynuyor diye düşünürdüm ona kırılırdım sevgisinden eminsem ama kesin sormak isterdim ama benim duygum yoksa hiç umurumda olmazdı
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılAlkollü içki tüketmesinden daha büyük sorun, narsisist kişilik bozukluğunun olması olur. Alkol içilmez, bunu muhafazakar cahil kitleye öğretemedik. Alkollü içkiler (ya da kısaca "içki") içilir. Alkol, içilebilen bir sıvı değil.
15 Yorumla
Soran1 yılYa alkollü içecek içiyor tamam. Demek istediğimi anladın oraya içeceğine falan takılma. Ama takıldığın değindiğin önemli bir nokta var, narsistlik sezdim o var biraz evet hatta oldukça belirgin. Sence sevse de böyle yapar mı kötü davranır mı bir erkek? Çok aşık olduğu halde? Ve uzun süre sevgilisi olmadığını takılmadığını duydum birinden. Belki gizliyordur ama. Gizleyen biride değil. Bir de pişman mıdır ki üzülmüş müdür beni üzdüğü için?
- 1 yıl
Narsisist insan, kötülüğü açıktan belli ederek yapmaz; manipülasyonla, muhatabına zamanla, yavaş yavaş kendini değersiz hissettiretek ve kendine bağımlı kılarak, özgüvenini yok ederek, sinsice, çaktırmadan yapar.
- 1 yıl
Aslında kötülük yapmakta olduğunu da kabul etmez. Herhangi bir konuda yanlışı olduğunu kabul etmez, özür dilerken bile sana, aslında kabahatli olan senmişsin de, senin gönlün olsun diye özür diliyormuş gibi hissettirir, kabahatli yine sen olursun.
- 1 yıl
Bir narsisist, yaptıklarından asla pişmanlık duymaz. O, her zaman haklıdır, kendi nazarında.
Soran1 yılDikkat ettim de bir tek bana içli içli bakıyordu neden o zaman sevdiği o kadar belli ki aşık olduğu neden üzer ki=
1 yılAsla. İlgi çekmek için kötü davranmak diye bir şey yok. Bunlar ancak dizilerde olur. İlgini çekmek isteyen biri sana güzellikle, naif şekilde yaklaşır.
40 YorumlaYüzüne karşı belki ters davranır o da karşılık alamadığı için olur ama gidipte ortam içinde alaya alıyorsa net sevmiyordur sadece elde etme hırsı vardır
11 Yorumla
Soran1 yılBana çok içli bakıyor o yüzden bir ara beni aşağıladığı halde ona kızamadım ona sarılmak sevgisine sığınmak öpmek bile istedim konuşmak istedim ama aşırıya kaçıp zıvanadan çıktığında konuşabildim. A*kollü içki içtiğini öğrendim. Akşamdan kalma geliyordu hep. Ortama. Bana baktığı zaman içimi acıtan bir şeyler vardı ama aşkla beraber bana olan ilgisini gözlerinden anlıyordum. Ne yapacağımı diyeceğimi bilemediğim bile oldu diyim. O böyle kötü davrandıkça zamanla Birbirimize artık nefretle bakıyorduk. Konuşuyorduk bir ara. Ama incitmemeye çalıştım o halde bile. O da bile bile üstüne üstüne yaptı sanırım. Sevdiğimi belli etmişim demek ki. Onun hoşuna gidiyordu bu durum. Sonraları ona hiç yazmadım yazmamı mı bekliyordu acaba. İkimiz de sabaha kadar onlayn oldugumuz zamanlar oldu ama inadıma yazmadım davranışlarını gözden geçirsin diye. En son konuştum biraz minik bi süre. Birbirimizden özür diledik. İlk o diledi. Dayanamayıp ben de hemen diledim beklememiştim çünkü ondan bunu şaşırttı beni. Sonra bana yanaşmaya ılımlı olmaya başladıysa da beni arkadaşlarına karşı alaylı duruma getirdiği için sinirimden hiç konuşmadım onu hep yok saydım. O halde bile gözüme girmeye çalıştı. Sürekli dibime yanaştı. Sessizce sig*rasını içerek. Benle sigara içiyordu ama bensizdi. Hiç ses etmedim. Kırgınlığım o kadar çokmuş ki, sonradan üzerime çöktü diyebilirim.
1 yılBu kadar saçma bir şey çok az okudum aşık bir erkek kendini sevdirmek için ne istiyorsa onu yapar bayağı yani böyle yakınlaşır dizilerden izlediğimiz gibi değil hiçbir şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılHayır davranmaz seven insan sevdiğinin kırılmasına kıyamaz
40 Yorumla
1 yıldaha kotu davranir cunki askindan balatalari siyirmistir
11 Yorumla
Soran1 yılNeler yapabilir mesela? Bu bana z*rar vermeye kadar mı gider diyorsunuz?
Gerçek Aşık
kötü davranmayı bırak
Bir kristal cam 🧿gibi sana özenle davranır12 Yorumla
Soran1 yılPeki ya onu ciddiye almam için yapıyorsa? Ve narsistlik sezdim biraz.
- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
1 yılSevilen, ilgi duyulan bir kadının dikkatini çekmek için ona kötü davranmanın aşkla ilgisi olamaz, psikopatlıkla ilgisi olur.
10 Yorumla
1 yılAşık erkek darlar, kıskanır , herseyine karışır, ben gelemem diyorsan sana günlük ev bakan bi y@vşak bulacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Kötü davranabilir davranışlarına karşılık verme amacıyla
05 Yorumla
Soran1 yılBiraz daha açar mısın konuyu? Ben 5 yaşındayımışım gibi anlat. Lütfen🤣
Soran1 yılEvet. Hiç sevgilim olmadığı için bilemiyorum bazı şeylerden geride kaldım. Ama çözmeye çalışıyorum. Kesin olmamakla birlikte elbettr bilemeyiz ama, konuyu açmanı istedim. Neden olabilir ayrıca bu tavırları?
Soran1 yılNasıl ne şekilde anlatmak istersin bilemedim ama, istersen gizlen. Rahat olur senin için. Bir de ben nasıl karşılık verecekmişim de niye sevdiği halde üzsün beni değil mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır. Psikopat değilse kıymet bilir. Özel hissettirir, ruha dokunur. Sizi kırmayı, incitmeyi göze alamaz, çünkü kaybetmekten korkar.
00 Yorumla Yok ya aşık insan sevdiğine kıyamaz ki dikkat çekmek istiyorsa daha farklı şeylerle dikkatini çeksin
00 Yorumla
1 yılruh hastasıysa davranır takıntılı tipler reddedilmekten hoşlanmaz daha çok hırslanır
07 Yorumla
Soran1 yılAşık olsa bile mi?
- 1 yıl
kötülükten kastın ne yani aşık olduğu halde değersiz hissettiriyorsa daha büyük sıkıntı
Soran1 yılYa ortamda erkek arkadaşlarının bile yanında beni küçük düşürüyor. Öyle biri olmadığımı biliyorlar ama bana bi kere birden ''s*vişelim mi'' dedi donakaldım. Kendinde değil gibi böyle acaba psikolojik mi. Ben de o an şaşırmayla karışık büyütmeden ''hayır'' dedim sertçe. Ama herkes anladı beni sanki onun benle uğraşmasından zevk alıyorlar gibi böyle. O da bundan güç alıyor sonra içime atıyorum.
- 1 yıl
normal değil bence uzak dur dikkat et seni takıntı yapmışsa zarar verebilir
Soran1 yılOnu karşıma alsam, ellerini dizlerime koyup, ellerinin içini tutsam sımsıkı desem ki, gözlerinin içine bakarak (zor, gibi ama, denicem inş) içli bakıyor çünkü, seni anlayamıyorum. Senin duyguların karşılıklı emin ol. Seni dünyalar kadar seviyorum. Sadece çok çekindim her şeyden herkesten ben seni kırdım evet bu konuda bir şey diyemem ama bizi hazmedemiyorlar belli görüyorsun. Farkındalar aramızdaki kuvvetli bağın. Engelleyemiyorlar ne yaparlarsa yapsınlar birbirimize kızsak bile aşkla bakıyoruz çünkü. Biribirimizi daha fazla yıpratmayalım olur mu aşkım sadece mutlu olalım. Sana darılmadım alınmadım çünkü sende bana darılmazsın alınmazsın biliyorum beni çok sevdiğini. Kimseyi takmayalım olur mu meleğim şimdi seni öpebilir miyim (yanaktan tabii hafif bir şefkatli öpücük yeterli ilerisi tehlikeli🤣 şşş çaktırma) veeeee Tepkisini izlicem. Nasıl? Bir kız sana böyle yapsa ne hissederdin? Kızsan bile öfken geçer miydi?
Soran1 yılPardon. Erkek olduğunu hayal et. Ve işe yarar mı?
- 1 yıl
erkeğin tabi hoşuna gider seviyorsan güzelce konuş sevmiyosan yapma böyle şeyler uzak dur başına bela olur
Stresten dolayi ona askinti olmadigini gostermek adina uzakta durabilir. Sebebi sudur; ulan ya kacarsa benden korkusu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılVar öyle geri. zekâlılar sende o dengesizi rezil et
03 Yorumla
Soran1 yılEttim ettim 🤣 oh iyi de oldu. Sonra da hep dik dik baktım. Sonra konuşmaya çağırdı. Özür diledi hatasını anladı bende diledim ama sonra baya koptuk yabancı olduk.
- 1 yıl
Oh iyi etmişsin valla helâl olsun sana 😂
Soran1 yılVar ya ne kadar yanaşmak istediyse de, onu daha fazla, görmezden geldim🤣🤣🤣 Kudurmuş olabilir mi? Pek belli etmese de?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılM*lsa evet sen neden kötü davranmasına izin veriyorsun mesela oda var
02 Yorumla
Soran1 yılHem kıyamıyorum, hem ona sabredip onu nasıl sevdiğimi görsün istiyorum, fark ediyor arada bir dur durak noktası oluyor üzüldüğümü anladığında.
Soran1 yılGöz göze gelmeye çekindiğim erkeğe öfkeyle nefretle baktım dik dik. Ve hislerimiz hep karşılıklı oldu. Aşk da nefret de hissettim. Ama neden unutamadım? Sorun orada. Onun gözleri en dinlendirici sığınağımdı. Ona ihtiyacım o yüzden var. Belki bana kötülük edecekti. Var bir hayır belki ama ikimiz yan yanayken başka kimseler yok gibi oluyordu. Ve en inanılmaz güvenli hissettim. Ve ona sımsıkı sarılmak istedim bir kere bunu yapabildim ama o kollarıyla bana neden karşılık vermedi sence? O an içim öyle acıdı ki. İlk defa bir sarılma da karşılık görmeyip kederlendim hıçkırarak ağladım bile o görmeden. İçime işledi günlerce. Kollarını açtı, onun göğsüne sımsıkı sarıldım sırtını sıvazlaya sıvazlaya sanki otogarda uğurluyor gibi özlemle sarıldım. O açtığı kollarını neden kıpırdatmadı bir an bile bir kolunu bari sarmadı bana? Onu fark ettiğim an birden ona sarılmayı bıraktım. Nereden bilirdim ki ona ilk ve son defa sarılacağımı? Hem de karşılıksız? O zaman niye sarılmama izin verdi? Neden?
1 yılAşık erkek köppeğin olur ne kötü davranması 😂 Aşık değil o, narsisttir dkldkd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Saçma bi strateji oyun sevmem… mümkünse iyi ve ilgili davransın…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılKötü davranmaya kıyamaz aksine gördüğünde avuçları terler baş üstünde tutar.
00 Yorumla
1 yılDavranmaz kötü faln o daha itici yapar ayrıca
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Kadınlar cicektir o seytan kadınlar hariç, seven üzmez kötü davranmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef davranamaz. Sonra kaybeder ve kendine kötü davranır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşağıda bir arkadaş yazmış narsist kişilik bozukluğu var diye valla çok haklı olay bu
00 Yorumla
1 yılPiskopat a denk geldiysen olabilir şahsen ben kıyamam
00 Yorumla
1 yılKaybetme korkusu yoktur ve aşık değil demek bu da.
00 Yorumla
1 yılAşk sevdiğine kıymamaktır kötü davranmak gibi bir şey asla olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir çünkü iki türlü erkek vardır ya hoşlanır hedefi farklıdır ya da hoşlanır evlenmek ister
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kelebeğin Rüyasında diyordu ya Kıvanç Tatlıtuğ : İyi davranınca unutur. Yani yapıyor olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılErgen değilse sırf dikkat çekmek için bunu yapmaz herhalde
00 Yorumla Kıyamaz, el üstünde tutar, cicek böcek, iş çıkışına tost yapıp gider.. Buraya 300 sayfa yazarım da yorucu olur :)
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapan da sonraları feci ş*ddet uygulayabiliyo. Hiç belli olmuyor canım yaaa.
Gizli Üye(25-29)1 yılReddedilmenin kuyruk acısı var daha bunda. O yüzdendir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDavranıyorlar mobbing yapıyorlar :)))
13 Yorumla
Soran1 yılİlla sevgili olmak istiyorlar dimiii
Cevap sahibi1 yılÇok şey istiyorlar
Ya belki çocukça kafası var be sevgisi öyle gösteriyor yani her insan sevgisini aynı göstermez göstermez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKötü davranıyorsa koş uzaklaş ordan, yarın bir gün tv lere haber olarak çıkma
00 Yorumla
1 yılAşık değildir Aşık olan kişi tek kötü kelime bile kullanmaz
00 YorumlaErkeğin kötü davraniyla direk olmaz bunun seven ya da sevmeyen diye bir ayrımı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevdiğin birini üzmek istermisin 🤔
04 Yorumla
Soran1 yılHayır asla. Üzse bile yüzüne karşı belli etmemeye çalışırım. Belki ben de kırdım bilmeden canı yanmıştır diye. Ama fark ettim ki bir yerden sonra aşırıya kaçtı ve şansını zorladı bildiğiniz. Ve dur durak bilmiyordu. Ruhum zedelendi. Sonrasında ise, onunla bir kere konuştum özür diledi, bende özür diledim onu kırdıysam bilmeden diye, sonra onu hep yok saydım. Arkadaşlarıyla artık gülemeyeceklerdi bana. Gülmediler de bir yerden sonra. Ona kızdılar bile benim tarafıma geçmeye başladılar birer birer o yapayalnız kaldı ama yine de onun çevresindeler hala daha onun tarafında olmaktan vazgeçmiyorlar. Ben onlara da yüz vermedim çünkü. Yapayalnız birkaç hafta geçirebildim yapabildim sırf ona olan inadıma. Aramızda hiçbir bağ, kişi , ara yapmak isteyen bile olmasın istedim. Bir kere onun kankası bana onun kolyesini verdi, bozulmuş yapabilir misin diye, alıp hemen onun önüne attım, bilmiyorum beni ilgilendirmez dedim. O kankası yüzüme üzgün üzgün baktı belki bişeyleri düzeltmek istiyordur bahane buluyordur diye düşündümse de, inat olsun diye hiç birine bu fırsatı vermedim. Hep tatsız günler yaşadım ve evet biraz da yaşatmışım sanırım. Ama insan bir yere kadar göz göre göre incinmeyi kabul eder sevse bile. Belki de aşkın bile fazlası zarardır bunu mu anlamalıyım?
Soran1 yılAşk bizi sadece üzer. Sadece kalbimizi ruhumuzu zedeler. Ben artık böyle düşünü yorum. İnsanız sevgiye ihtiyacımız var elbet olacak da. Ama nerede yanlış yaptım yapıyorum bilemiyorum. Benimle amacı dalga geçmekti heralde. Gerçekten sevince de kopmak istemedi. Ama ben o bağı seve seve kopardım yana yana uzak kaldım ondan. Şimdi de belki de bunun bedelini ödüyorum kim bilir... Zamana, bırakmayı düşünüyorum, ona ulaşırsam kendimi ona rezil edecekmişim gibi geliyor aşağılayamam daha fazla kendime yazık edemem. Gurur değil gurur kesinlikle değil. Artık zaman geçti, olan oldu keşke olmasaydı ama... Ben aklında kaldıysam, bir yerlerde beni tutmaya devam etsin. Belki rüyalarımda görüp avunmaya devam ederim. O da öyle olsun bari. Ne yapalım? Kadere gücümüz yetiyor mu? Asla yetmez. Asla.
1 yılAsla uzakdur o serseridir
08 Yorumla
- 1 yıl
Ow kardeş sen kendi celladına vurulmuş gibisin sanırım onun ilacı bende yok kusura bakma yablız kitap yazsan okunurmuş yazar olsana tutar yazdıkların
Soran1 yılBu yazdığın gerçekten ilgimi çekti. Demek böyle düşünüyorsun yazarlık konusu için çok teşekkürler. İçimden döküldüğü gibi anlatıyorum işte. Olduğu gibi. Benim konuma gelince, önerebileceğin bir şey var mı? Unutamıyorum yok olmuyor acaba onunla evlenecek miyiz?
- 1 yıl
Herkesin hikayesi var elbette senin hikayen belkide senin imtihanın zor olabilir tek tavsiyem Allah'a siğin dua et namazını kıl o sana doğru yolu gösterecektir
Soran1 yılHaklısın evet o kadar zor ki. Eğer beni gerçekten seviyorsa ve onu istemeden kırdıysam, ben de çok cezamı çektim. Çekiyorum zaten. Dertlerim sıkıntılarım arttı. Zor çok zor. Ne olursa olsun ona sığınmak sarılmak isterdim hep yanımda olmasını dilerdim. Ama yok ve üstüne bir sürü şey geldi başıma. Onunla dertleşebilseydim keşke başkasını istemiyorum. Bilmiyorum artık zamana bırakmaktan başka çarem kalmadı. Zamanında kendimi net ifade edemedim. Yapamadım. Onunla olmaz dedim ve görüyorum ki onsuz da olmuyor. Belki başkasına aşık olurum insan umutla yaşıyor ama, umut etmek bir yerden sonra insanın ruhunu kalbini parçalıyor. Tutunduğun şeyler de yetmiyor kalmıyor. Sessizce bekliyorsun, boş boş bakıp hayatı izliyorsun. Günler bomboş geçiyor. Hiçbir şey keyif vermiyor. Onsuz eksik hisseyorum. Benim için böyle bir imtihan demek. Yine de, Rabbime bin şükür. Elhamdülillah. Allah saptırmasın, yanlışlara itmesin bizleri. Yorumun için teşekkür ederim. Sağ ol iyi ki varsın.
- 1 yıl
Hayat senin iştediğin gibi yaşa kardeşim nefes alabiliyorsan sevdiğinin yanında bazen o bile yeter insana vaçgeçmiyorsan ondan elbet bir gün belki oda düzelir rica ederim her zaman kendine iyi bak Allah'a emanet ol kalbi güzel kardeşim
Soran1 yılİnşallah güzel duaların için sağ ol aminnn. Sen de Allah'a emanetsinn.
- 1 yıl
Eyvallah sende Allah'a emanet ol kardeşim
1 yılSktiğimin lavuğuysa yapar
04 Yorumla
Soran1 yılİlgimi çekmek için yapıyorsa
- 1 yıl
Ya LÜTFEN saçmalamayın
Velev ki öyle olsun
Ne asalakcź bisey
Soran1 yılOnu reddettiğimi yazdım okudun mu? Sebebini söylemedim. Arkadaşız biz dedim ağırdan aldım ve tanımak istedim. Ama öyle anlatamadım tabi işler sarpa sardı berbat ettim ben kırdım o kırdı ben kırdım o daha çok kırdı derken bi süre az konuştuk mesafe koydum duruldu ortam 2. Kere çıkma teklifi etti bende bu yaşadıklarımı hazmedemedim yakıştıramadım giden zamanım oldu enerjim oldu ona aşık olduğum halde onu reddettim. Pişman mıyım evet. Hemde çok özledim deli gibi ama beni o zamanlar konuşsam yine anlamazdı alay ederdi kesin benimle ve dışlarlardı.
1 yılDavranmaz davranmamali
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Saygısızlık yapmaz en azından.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. az gelişmişse bu olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAşık hiç kimse kötü davranmaz
00 Yorumla Hayır davranmaz
00 YorumlaAşık insan asla kötü davranmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Karşılık göremiyorsa davranabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
s 1 yılİlkokul öğrencisi değilse hayır
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılevet en buyuk asklar kavgayla baslar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılbeyin-siz olması lazım
00 Yorumla kesinlikle yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. niye mal mı bu çocuk?
00 Yorumla
1 yılVar öyle mallar kızlar daha çoktur ama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Hayır kendi egosunu tatmin ediyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılAşık kötü davranadabilir. Değerveren seven kıyamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle erkeğin a*ını s2im knk
024 Yorumla- 1 yıl
Ayol sakin ol ne bu sinir 🤣
Cevap sahibi1 yıl@minikerkekk1 kanki sana bir şey demedim
- 1 yıl
Ben zaten tam erkek sayilmam ustume alinmadim
Cevap sahibi1 yıl@minikerkekk1 gel öpim o zaman küsme
- 1 yıl
@minikerkekk1 slayy erkek
- 1 yıl
@Selinkorkmazz003 erkek falan ayip oluyo 😔
- 1 yıl
Öpme istemiyom
Cevap sahibi1 yıl@Selinkorkmazz003 Feriha abla kankim olur musun
Cevap sahibi1 yıl@minikerkekk1 öpmicektim zaten bait attım niye öpüyom ayrıca
- 1 yıl
Olurrr benim de benden başka knkm yok ztn hayal dünyamda yasıyorum da
- 1 yıl
@minikerkekk1 pardon abla
Cevap sahibi1 yıl@Selinkorkmazz003 of çok üzüldüm su anda
- 1 yıl
Ayol tamam bisi demedim 🥲
- 1 yıl
Üzülme bisiyokbisiyokbisiyok
- 1 yıl
@Selinkorkmazz003 benlede arkadas olun yaa grubunuzun asko kuskosu olurum 😇
- 1 yıl
@minikerkekk1 ben de mağara kadını olmaya hazırım
- 1 yıl
@Selinkorkmazz003 o ne be
- 1 yıl
@minikerkekk1 boş ver rolleri değiştik
- 1 yıl
@Selinkorkmazz003 napim adam olamadim
- 1 yıl
@minikerkekk1 ben de olamadım tek değilsin
- 1 yıl
@Selinkorkmazz003 sarilalim askm
- 1 yıl
@minikerkekk1 🫂
- 1 yıl
@Selinkorkmazz003 sorcaklarim var yaaazzz
- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar