Esmer olması beni çok etkiler daha sonra geniş omuzlu olması sakallarının olması ve bir de benden çok uzun olmaması gerçekten beni çok etkiler uzun erkekleri sevmiyorum ben 1.74 cm biriyim karşı taraf maksimum 1.82 olmalı daha fazla olursa olayın tadı kaçıyor benim için.
Bir erkekte fiziksel olarak ilk dikkatimi çeken şey gözlerdir. Gözler, insanın ruhunu en iyi yansıtan yerlerden biri gibi geliyor. Karşımdaki kişinin bakışları, samimiyeti ya da gizemi, ilk anda bir çekim yaratabiliyor. Sonrasında ise genel duruşu ve özgüvenli hali etkileyici olur.
Fiziksel olarak dediğinde tabii ki vücudu etkiler. Yani şimdi doğru söylemek gerekirse vücut yapısı önemli olur bu durumda. Ama diğer yönden öyle bir dersen tabii ki düşüncesi ve kafa yapısı.
Sabah bi kadın gördüm ig. de, kadın kral. Pürüzsüz doygun vücut, göğüs/bel oranı, o yuvarlak kıvrımlar. gerçek olamayacsk kadar harika.. bana herşeyi yaptırır öylesi
Bir kadında beni karakteri özgüveni ve kendine olan saygısı önemlidir başka bir karakter aramıyorum aslında
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Valla genç erkek olması yaşlılar bı halta benzemiyor erkekler 39 dan sonra bitik oluyor. sarışın ve yeşil gözlü erkek favorim oldu. Onlar daha etkiliyici ve iç açıcı oluyor okyanus gibi erkekler fav