Aşk İlişkileri Evli kadınlarin bekar erkeklerle aşk yasamasina bakış açınız nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sitedeki erkeklere güncelleme gelmiş edeplenmisler djjdjd Evli kadınlarin bekar erkeklerle aşk yasamasina bakış açınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
mys_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Bir şey diyemiyorum. Daha önce evli kadınlarla ilişkim olmuştu. Yakalanılmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Heyecanlı ve tutkulu oluyor 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar sürdü Yorumla mys_1 1 yıl Birisiyle 1 yıl kadar aralıksız sürdü. Sonra eşinden boşandı ve Tekirdağa taşındı. Daha sonrasında görüşemedik. Birisiyle arada hala konuşuyoruz. Diğerleri ile tek gecelikti zaten Yorumla Soran 1 yıl Baya yaşanmış Yorumla SonNöbetTutucu 1 yıl Görüşüm kaldırıldı ya. Sinir oldum 😅 seninki neden uzakta? Laflamak istersen özelden devam edelim mi? Yorumla mys_1 1 yıl Evet baya yaşanmışlıklar oldu. Gurur duyduğum falan yok ama kesinlikle zevkliydi Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yorumlara istinaden https://www.youtube.com/embed/awqD9w-Stas 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmaması gereken bir durum bunu meşru yapacak bir durum yok olsa olsa en fazla hafifletici sebebler olur 0 0 Yorumla
Devrim180183 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Doğru bulmuyorum. Bekar insanın duyguları ile oynamak iyi bir şey değil. 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Sadece cinsellik. Yorumla Devrim180183 1 yıl Karşı tarafta böyle olduğunu biliyorsa sorun yok Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla SonNöbetTutucu 1 yıl Benim görüş kaldırıldı ya. 😅 Senin eşin neden uzakta? Yorumla Soran 1 yıl Sen kimsin kiiiii Yorumla SonNöbetTutucu 1 yıl Neredeyse 1 saat sohbet ettik 😅 Sağlık sektöründeyim demiştim. Eşimin kapalı olduğunu iddia etmiştin falan 😅 Yorumla Soran 1 yıl Aaaa gizlideydin ondan dur istek atıyorum sana Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Savunulacak bir yanı yok yanlış bir durum. Ayrılsın sonra ne yapıyorsa yapsın, kimse ihaneti hak etmiyor. 0 0 Yorumla
OuzAlim Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. yani evde mutsuz olduğu için yapıyordur boşanması zaten yakındır ya da aldatılmıştır. sebebi olmayan kadın başkasıyla aşk yaşamaz hak veriyorum 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yaşamayan kadın yok ki kime güveneceğiz bilmiyorum allah hidayet versin 0 0 Yorumla
Gurmezade Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Çok var tam tersi evli erkeklerin de bekar kızlarla ilişkisi oluyor 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. iğrençlikeşinden memnun değilsen boşan sonra ne halt ediyorsan et. 0 0 Yorumla
Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 46 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. boş ver çevreyi kendin için ne yapmak istiyorsan yapacaksın 0 0 Yorumla
Ercist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Artık evli bekar fark etmiyor kadınlar istisna hariç tabiki yürüyorlar çok fazla 0 0 Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşlerinden ilgi görmüyorlar 0 0 Yorumla
notbadg Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Yapmayın abi şöyle işler yuvalar yıkılıyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen yapmazsin olur biter Yorumla notbadg 1 yıl Yorumsuz. Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. evde bulmadıklarını dısrda bulması 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yani duruma göre değişir ya 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Mesela sana evli bir kadın sadece cinsellik için teklif sunsa tecrübesiz olsan bile kabul etse ne dersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşiyle arasındaki ilişkisine bağlı olarak büyük bi ihtimal kabul ederdim ben Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla Soran 1 yıl Ben kabul ederse böyle bir teklif yapicam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani büyük bi ihtimal kabul eder sonuçta sadece cinsellik icin bi araya geleceksiniz kaçmayacak mükemmel bi fırsat Yorumla Soran 1 yıl Sen ederim dedin ya sartin olur muydu peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne gibi şart Yorumla Soran 1 yıl Bilmem merak ettim😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani benim bi şartım olmazdı karşı tarafın şartları varsa onlara uyardım Yorumla Soran 1 yıl Nerdesin il olarak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece gizli olsun arada güven olsun yeter gerisi hiç önemli değil😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ankara Yorumla Soran 1 yıl Olmadı be tuh 🥺😂 Yorumla Soran 1 yıl Manisa felan olsaydın özele geç diyecektim jfjf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keşke olsaydım nasip değilmiş 8 saatlik yol var arada😂 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bir şey diyemiyorum. Daha önce evli kadınlarla ilişkim olmuştu. Yakalanılmadığı sürece sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Heyecanlı ve tutkulu oluyor
Ne kadar sürdü
Birisiyle 1 yıl kadar aralıksız sürdü. Sonra eşinden boşandı ve Tekirdağa taşındı. Daha sonrasında görüşemedik. Birisiyle arada hala konuşuyoruz. Diğerleri ile tek gecelikti zaten
Baya yaşanmış
Görüşüm kaldırıldı ya. Sinir oldum 😅 seninki neden uzakta? Laflamak istersen özelden devam edelim mi?
Evet baya yaşanmışlıklar oldu. Gurur duyduğum falan yok ama kesinlikle zevkliydi
Yorumlara istinaden
https://www.youtube.com/embed/awqD9w-StasOlmaması gereken bir durum bunu meşru yapacak bir durum yok olsa olsa en fazla hafifletici sebebler olur
Doğru bulmuyorum. Bekar insanın duyguları ile oynamak iyi bir şey değil.
Sadece cinsellik.
Karşı tarafta böyle olduğunu biliyorsa sorun yok
Teşekkürler
Benim görüş kaldırıldı ya. 😅 Senin eşin neden uzakta?
Sen kimsin kiiiii
Neredeyse 1 saat sohbet ettik 😅 Sağlık sektöründeyim demiştim. Eşimin kapalı olduğunu iddia etmiştin falan 😅
Aaaa gizlideydin ondan dur istek atıyorum sana
Savunulacak bir yanı yok yanlış bir durum. Ayrılsın sonra ne yapıyorsa yapsın, kimse ihaneti hak etmiyor.
yani evde mutsuz olduğu için yapıyordur boşanması zaten yakındır ya da aldatılmıştır. sebebi olmayan kadın başkasıyla aşk yaşamaz hak veriyorum
Yaşamayan kadın yok ki kime güveneceğiz bilmiyorum allah hidayet versin
Çok var tam tersi evli erkeklerin de bekar kızlarla ilişkisi oluyor
iğrençlik
eşinden memnun değilsen boşan sonra ne halt ediyorsan et.
boş ver çevreyi kendin için ne yapmak istiyorsan yapacaksın
Artık evli bekar fark etmiyor kadınlar istisna hariç tabiki yürüyorlar çok fazla
Bakış açınızı s. kyim
Eşlerinden ilgi görmüyorlar
Yapmayın abi şöyle işler yuvalar yıkılıyor
Sen yapmazsin olur biter
Yorumsuz.
evde bulmadıklarını dısrda bulması
Tutku ve heyecan varsa neden olmasın
İsterim evli sevgilim olsun
Yanlış
Yani duruma göre değişir ya
Mesela sana evli bir kadın sadece cinsellik için teklif sunsa tecrübesiz olsan bile kabul etse ne dersin
Eşiyle arasındaki ilişkisine bağlı olarak büyük bi ihtimal kabul ederdim ben
Teşekkürler
Rica ederim
Ben kabul ederse böyle bir teklif yapicam
Yani büyük bi ihtimal kabul eder sonuçta sadece cinsellik icin bi araya geleceksiniz kaçmayacak mükemmel bi fırsat
Sen ederim dedin ya sartin olur muydu peki
Ne gibi şart
Bilmem merak ettim😂
Yani benim bi şartım olmazdı karşı tarafın şartları varsa onlara uyardım
Nerdesin il olarak
Sadece gizli olsun arada güven olsun yeter gerisi hiç önemli değil😅
Ankara
Olmadı be tuh 🥺😂
Manisa felan olsaydın özele geç diyecektim jfjf
Keşke olsaydım nasip değilmiş 8 saatlik yol var arada😂
Khpelik