Erkek aradassss?

Ya ben 3 aylık uzak mesafe ilişkimle buluştum ve sadece prn yıldızi açk sadık giyinen kızların oldugu ayri bir hesabini yakaladım ve benle konusurken aynı zamanda oradaki kizlarla konuşup sxtng yapip bazilarina kendi normal hesabini da veriyormus meger ben onun normal hesabina karisirken o orada neler yapiyormus o kadar zoruma gitti ama ben affettim onu aptallik ettim sonrasında beni gordukten sonra tekrar gitti üniversite okuduğu şehre ben hala herseye ragmen çok seviyordum ve ne kadar uzak olsa da devam etmeye hazırdım ben o çocuk için valoranr öğrenmeye çalıştım Mac izlemeyebasladim sırf ortak birseyler yapalim diye ben daha üniversite 1 Ken o son sınıf bu arada biliyorum çok aptallik ama içimi dökmek istedim ve benle onun arasında bir şeylerde yasandi kendimi aptal ve çok kullanilmis hissediyorum ben şuana kadar 2 kere iliski yapmistim sadece ayrilma konusunu ben actim ama ayrilmak istedigimden değildi sadece özür istemiştim ama hazır konuyu acmisken o bastı bana tekmeyi ben onu duzeltmeye çalistim ama olmadı birde ayrilie ayrilmaz 15 tane kız eklemiş ben çok utanç içindeyim gelecekteki kocama ihanet ettiğim için sadece içimi dökmek istedim okuduysaniz teşekkür ederim
Erkek aradassss?