Haketmeyen birisine neden değer verip, göstereyim diyorum. Sonrasında kendimi üzülürken buluyorum.

Haketmeyen birisine neden değer verip, göstereyim diyorum. Sonrasında kendimi üzülürken buluyorum.
2023 beş para etmeyen iki kişiye hem de KS den cömertçe değer verme yılım oldu. Birinden yine 2023'te kurtuldum, öbürü 2024'te gelip helallik istedi, affederek yine değer verdim. Eylül 2024'e kadar o affa ne kadar lâyık olmadığını yine ispatladı. Ben de anladım ki değmiyorsa sonsuza dek değmiyor.. Değer vermekle kömür altın olmuyor maalesef.. Hakkımı ikisine de hiçbir zaman helâl etmeyeceğim âhım ikisine de bâki o kişilerin.. İkisini de Allah'a havale ettim.. Değersiz insanlar kendilerini her türlü belli ediyorlar..
Hak etmeyen insanlara zaten gereğinden çok değer veriyoruz, tüm insanlar olarak. Bu insan doğasının değişmeyen kanunlarından biri haline geldi bildiğiniz.
Değer vermek sevgi dolu bir kalbe sahip olduğunun işareti. Ama bazen sevgi yoğunluğu yanlış kişilere denk gelebiliyor. Geçmişte ben de böyle hatalar yaptım, itiraf edeyim ama her deneyim bir şeyler öğretir. Birine değer verirken, karşı tarafın da bunu hak edip etmediğini değerlendirmek önemli. Öz değerini unutma, sen çok kıymetlisin! 🌟 Kimse için kendini üzme, çünkü sen en güzelini hak ediyorsun. Biraz daha dikkat, biraz daha sabır. Kalbinin gücünü doğru kişilere sakla. Böyle düşündüğünde daha huzurlu ve mutlu olacaksın. 💖✨
Cevap
14Cevap
Sevgimi , sadakatimi harcadığım zamanı zerre hak etmedi Hakkım helal değildir
Evet verdim maalesef
Verdim. Hak etmeyenlere verdiğimiz değerlerden dolayı bazı şeyleri kaybettik ya. Mesela maddi yönden çok zarara uğradığım oldu. Adam şimdi telefonlarıma bile cevap vermiyor. Öyle insanoğlu işte.
Verdim…
cevabı vermeseydin zorla mı istedim oldu… insanlar nankör kedilerin aksine… az insan çok huzur çok kedi…
Evet fazla yaptım bunu. Sırf herkesi dinleme anlama özelliğimden oluyor bu Farkında olarak oluyor işin kötü tarafıda.😒
Çok verdim sonra üzülen ben oldum haketmeyen birine değer verilince kendilerini bişey sanıyorlar zaten
Evet 2,5 sene beni oyaladı evlilik arifesinde bıraktı gitti yeni oldu Onun için Yaralıyım
Değer verirken, değip değmediğini anlayamıyor insan. Gidişe değil genele bakmak lazım.
Herkes vermiştir zamanında
Tabi😂
Vermişizdir illa ki
Verdik aldık. Halen sitedesin helal hahah
hayır, herkese hakkettiği gibi davranırım
Evet verdik zamanında.
Asla değer vermem, vermedim de..
ben değer veririrm haketmek karsı tarafa kalmıs
Maalesef
Kimdi bu hak etmeyen şahıs
Verdim , kUrtulması zor oluyor
Tabiki verdim