Uzun süredir sorunlu bi ilişkinin içindeyiz asla kendimhatalarını kabul etmiyor bi şekilde o hata yapsa bile konu benim geçmişteki hatalarıma geliyor şimdiye kadar belki benden 10 defa ayrıldı bu sefer ise bana güvenmediğini iddia ederk telefonumu karıştırmak istedi bende rahattım saklayacak bişeyim yok sonuçta ama psikoloğumla ara ara aramızda olan sorunları paylaşıyorum psikoloğumda bana bu ilişkinin sağlıklı olmadığını ve erkek arkadaşımın sağlıklı bi ruh haline sahip olmadığını söyledi erkek arkadaşım mesajları gördü okumak istedi bunun benim özelim olduğunu ve okumaması gerektiğini söyledin okutmazsan ayrılırım dedi okudu bişey yok bunlarda dedi gece bana 3 te mesaj atarak ayrılmak istediği psikoloğuma ona laf söylettiğimi nasıl hâlâ o psikoloğa devam ettiğimi ve ondan bunu gizlediğimi söyledi komik olan terapiye gittiğime biliyordu ve onun hakkında sorunlar yaşadığım için gittğimi de biliyordu ama hâlâ onu çok seviyorum keşke biraz kendinin farkına varıp değişmek istese
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu yaptıklarıyla aslında psikoloğunu haklı çıkarmış. Bir de 10 defa ayrıldı demişsin, 3. hadi bilemedin 5. defadan sonra neden devam ettin ki. Bu kadar ayrılıp geri dönmek bile başlı başına problem, psikoloğa falan sormadan bırakılır böyle ilişki.
Herşeyin farkındayım ama emeklerimiz sevgimiz anılarımız o kadar ağır basıyor ki sürekli manipüle edildiğimin farkındayım ama bırakamıyorum bende şu an bile hâlâ yazsın diye bekliyorum şaka gibi kendime çok kızıyorum
Bu yaptığın aslında biraz takıntı, alınma lütfen. Çoğu şeyin kötü olduğunu bilmene rağmen anıları ve sevgiyi boşa çıkarmamak için bu kadar zorlamamak lazım. Emeklere yazık olacak evet ama bazen gerekiyor emekleri de geride bırakmak.
Bence psikoloğunun sözlerini dikkate almalısın. Geçmişte böyle sorunlu ilişkilerde vazgeçemeyip tekrar dönüp mutlu olan görmedim ben hiç. Ama biraz sabırlı şekilde kendini zorlayıp unutanlar belki başlarda çok üzüldüler ama sonra mutlu oldular bir şekilde.
Kendimde de bir çok şeyin farkındayım bu yüzden terapiye gidiyorum. Ama inanın çok zor sanki hayat amacım elimden alınmış gibi hissediyorum biz haftanın 3-4 günü birlikte olan bi çifttik ve gerçekten ilk defa böyle sevip sevilmiştim ama çok yorucu inanılmaz yorucu bi ilişki sürekli tesirginim acaba yine ayrılacak mı diye ve sonunda hep kaçınılmaz son oluyor ve bana sonra yazıyor nasılsın? Çok mu mutlusun? Tarzı mesajlar unutmama fırsat vermiyor
Son kez şans vermelisin o zaman, şans vermeden önce tekrar bir araya gelmemelisin hemen. Biraz zorlamalısın, artık çok yorulduğunu, sürekli bu sonla karşılaşmanın getirdiği bıkkınlığı dile getirmelisin. Devam ederse ve tekrar barışmak isterse tamam demelisin ama çok açık ve net şekilde, artık kredinin tükendiğini, bunun son şans olduğunu, bir daha tekrar yaşanırsa ama'sız, belki'siz, şartsız şurtsuz... onu hayatından tamamen sileceğini, oturup birkaç ay bu ilişkinin yasını tutacağını ve sonra hayatına bakacağını iyice anlatmalısın ona. Anlamalı yaptığı hatanın ve son şansını iyi değerlendirmeli
İnanın yine geri dönmeyeceği düşünüyorum bundan önce defalarca olduğu gibi dönerse de onu nasıl kabul edeceğim bilmiyorım twitterda eskort arttığını gördüm arkadaşının baktığını söyledi ben içten içe bunun yalan olduğunu bilsemde devam ettim o ise ben psikoloğa bunları anlattığım için benden ayrıldı sanırım biz geri dönüşü olmayan bi yola girdik ve hâlâ kendini haklı görüyor whatsapp durumunda şöyle bi yazı paylaşmış “haksız kırılır, haklı kırılmaz. Haksız yıkılır, haklı yıkılmaz.”
Güzel yalan, arkadaşının kendi telefonu yok mu da onun telefonundan aratmış, ayrıca buna neden izin vermiş? Üstüne böyle bir bahaneyle senden ayrılmış. Bence onun da bir psikoloğa görünmesi iyi olabilir.
Kendisini bunu yüzlerce defa söyledim ama sıkıntılı olanın ben olduğumu ısrarla söylüyor manipüle ediyor beni ilişkinin ilk başlarındayken ona gerçekten hoş olmayan 2 yalan söyledim ve nenhata yapsa önüme bunları getiriyor senin yüzünden diyoe sürekli bana bende kendimi suçlu hissediyorum
Kendi hatalarını başkasının hatalarıyla örtme girişimi bunlar aslında. Sen nasıl medeni cesaret gösterip psikoloğa gitmişsen, onun da aynısını yapması lazım. Problemli biri belli ki, en azından sen ve o, ikiniz bir araya gelince problemli oluyor bu kesin.
Sanırım öyle hayatımın aşkı dediğim ruh eşim dediğim insan pekte öyle olmadı
Evet, bazen çok umut bağladığımız şeyler hüsranla sonuçlanabiliyor. Üzüldüm böyle sonuçlanmasına, o kadar emek ve umut boşa gitmiş. Umarım daha doğru ve seni mutlu edecek biriyle karşılaşırsın.
Teşekkür ederim umarım yazdıklarınız iyi geldi bunların üzerine düşüneceğim
Umarım bundan sonrası da iyi gelir sana. İhtiyacın olan iki şey var, zaman ve anıları aklından silip unutmaya çalışmak. Sonrasında her şey daha iyi olacaktır. Bol şans :)
Teşekkürlerr 😊
psikoloğunuz haklı çıkıyor. hangi taraftan bakarsak bakalım
Kesinlikle öyle ama sürekli bana kendimi suçlu hissettiriyor kendimi özür dilerken buluyorum
Muhtemelen herşeyi ona kaptirdi iz Facebook Instagram hesabini herşeyi biliyor şifrelerini sizde onunkine giriyorsunuz
Neden öyle söylediniz?
Tahmin ettim çünkü ipleri verdiginiz zaman bir erkek herşeyi çözmüştür , sadece ihtiyaç duymaya basladiginda barışır tekrarlananir bunlar , Guvene dayalı diye dusunursunuz ama oyle değil kadinin da kadinlasmasi erkeginde erkelesmesi ici gizlilik gerekir. Hesabi kaptirinca karsicindin kaybetme korkusu yok ki. Kalmıyor
Peki şu an ne yapmalıyım sizce geri dönse bile kesinlikle kabul etmemeli miyim ya da döndüğünde kesin şartlar koyarak mı barışmalıyım ya da dönmez geri bilmiyorum
kişi şu anda sizle konuşan yazan butun erkekleri dahi mimleycek yapıda. beki tek bilmediği yer burası ya da biliyordur. Kaybedecegini anladığıı zaman ortaya çıkar sadece . Ona bir psikologa randevu alması için yollayın ve psğkologunuzun dediği gibi tedaviye ihtiyacı oldugunu söyleyin . Bunu yapmayacaktır. Para bile vermez psikoloğa. psikolog ona göre saçmalıyordur. Bütün problemli kişiler bu şekilde hareket ederler.
Terapist seni napsın ya adam işini yapıyor tribe bak
Kesinlikle ve psikoloğumu arayıp randevu almak istemiş gerçekleri bide benden dinleyin demiş şaka gibi
Beraber gitseydiniz baştan
Dedim hatta kendisinin bireysel olarak terapiye gitmesini söyledim ya da birlikte gidelim dedim kabul etmedi yani o kadar çok hata yaptı ki elimde hiç bişey bırakmadı bende hâlâ yazsın diye bekliyorum
:((