Erkek arkadaşım terapistimle onunla ilgili olan mesajlaşmalarımı görüp ayrıldı sizce ne kadar haklı?

Uzun süredir sorunlu bi ilişkinin içindeyiz asla kendimhatalarını kabul etmiyor bi şekilde o hata yapsa bile konu benim geçmişteki hatalarıma geliyor şimdiye kadar belki benden 10 defa ayrıldı bu sefer ise bana güvenmediğini iddia ederk telefonumu karıştırmak istedi bende rahattım saklayacak bişeyim yok sonuçta ama psikoloğumla ara ara aramızda olan sorunları paylaşıyorum psikoloğumda bana bu ilişkinin sağlıklı olmadığını ve erkek arkadaşımın sağlıklı bi ruh haline sahip olmadığını söyledi erkek arkadaşım mesajları gördü okumak istedi bunun benim özelim olduğunu ve okumaması gerektiğini söyledin okutmazsan ayrılırım dedi okudu bişey yok bunlarda dedi gece bana 3 te mesaj atarak ayrılmak istediği psikoloğuma ona laf söylettiğimi nasıl hâlâ o psikoloğa devam ettiğimi ve ondan bunu gizlediğimi söyledi komik olan terapiye gittiğime biliyordu ve onun hakkında sorunlar yaşadığım için gittğimi de biliyordu ama hâlâ onu çok seviyorum keşke biraz kendinin farkına varıp değişmek istese

Erkek arkadaşım terapistimle onunla ilgili olan mesajlaşmalarımı görüp ayrıldı sizce ne kadar haklı?