Kadınlar buraya bakabilir mi?

Kocam maddi durumu yerinde bir adam ama evliliğimizin 3. Yılında aldatıldıgımı öğrendim. Delil topladım mesaj ve fotoğraf gibi ve 3 4 ay önce falan ayrılmak için işlem başlatmak istedim. Fakat vazgeçtim. Boşanmak oldukça küçük bir bedel gibi geldi bu yüzden şu son 3 aydır farklı bir rotada ilerliyorum.

Kendimi maddi anlamda güvenceye almak için kenara para biriktirmeye devam ediyorum tabii. Buna takılarım ve altınlarım dahil. Ayrıyeten biliyorum ki benden ayrılınca o kadına gidecek ki ben ona bu mutluluğu vermem. Bu yüzden beni aldattığı kadın ile şu son 3 aydır güzel bir arkadaşlık kurdum ve yalan yok kız çok saf ve tatlı bir şey. Elbette gerçek adımı falan vermedim. Amacım onun güvenini kazandıktan sonra onu kocamdan ayrılmaya ikna etmek ki bence doğru yola geliyor. Çünkü sanırsam kocam bey ona telefondan aile düzenini bozmak istemediğinden bahsetmiş yani sagolsun benim işimi kolaylaştırdı.

Fakat bir şeyler eksik gibi. Toplumsal itibarına da el atsam mı yoksa burada bitirsem mi bilemedim. Dönecek hiçbir limanı kalmasın da istiyorum ama bu kadar da ileri gitmesem mi diyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Oy birliği ile sadece yanındaki kişiler değil toplum içindeki itibarına da el atmaya karar verdim. Teşekkürler herkese karar vermemde yardımcı olduğu için ♡
Kadınlar buraya bakabilir mi?