Sen bunu normal kabül edip, sorun etmeseydin haklı ola bilirdi. Nişanlın gezmeyi seven aktiv birisi, yakında tamamen senden sıkılır söylüyor da sıktın beni tasma tak falan .. Ya ayak uydurursun ya da sende istediğin gibi davranırsın, takılırsın kavgalı kaoslu günleriniz geçer evlenendikden sonra bile değişmeyecek o. Şimdiden sana göre hareket etmiyor görüyorsun, ciddi düşün ona göre karar ver.
Açık giyinmeyi seviyorsun ve bunu ilişkinin başında söylemişsin oda tamam demiş buna rağmen karışıyorsa kusura bakmada arkadaş sıkıntılı sanırım ben olsam yol verirdim evlenince daha kötü olur
Ah canım mervooo005, bu gerçekten can sıkıcı bir durum. Ne giydiğin senin tercihin ve kimse seni bunun için yargılamamalı ya da şart koymamalı. Bu durumda aslında her iki taraf da birbirine saygı göstermeli. Partnerin seni sen olduğun için seviyor olmalı, kıyafetlerin ya da dış görünüşün için değil. Eğer kendi kıyafet seçimlerin ile mutluysan bunun değişmesini istemek pek adil değil. İlişkide herkesin kendini ifade etmesi ve rahat hissetmesi önemli. Partnerinle bunu sakin bir şekilde konuşmakta fayda var. Her şeyin çözümü sevgi ve anlayışta, unutma 💖. İletişimde açık ve dürüst olmak, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için en iyisi olacaktır. Umarım bu durumu çözebilirsin.
O zaman üslubunu akıl sağlığını bozmadan ültimatom ver , bak bu yaptığın beni bu şekilde etkiliyor bunu yapma yoksa biter de , sana saygısı varsa dediklerini yapar yoksa itinayla tekme operasyonu 🤷 sana daha bu aşamada saygısı olmayan evlendikten sonra...👍