BBirinin beni @ldürmek istediğini nereden anlarım?

Erkek arkadasım bana sacma sapan cümleler kullanmaya basladı ne yaparsın yap ne olursa olsun benimsin benim olacaksın seni seviyorum sensiz yapamıyorum sadece ben seni sevmem. istiyorum benden baska kimse seni deymesin sana dokunmasın seninle konusmasın sana bakmayın v. b seyler söylemeyi basladı korkuyorum kavga ettigim zaman ayrilmak istediğimde öyle birsey yok o düsünceyi kafandan Cîkar öyle bisey olamaz diyor zorla güzellik olmaz deyince hayır olur cok güzel olur diyor zorla olur zorla cok güzel olur diyor falan sizde beni öldürmekmi istiyor yoksa benim yanlıs anlamiyorum bana takıntılı bit ruh hastası olabilirmi yoksa sevdigi icinmi böyle seyler diyor

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaslar bazı yazım yanlışları olmus anlamayanlar icin tekrar buraya özet gectim. Erkek arkadasım bana sacma sapan cümleler kullanmaya basladı ne yaparsan yap ne olursa olsun benimsin benim olacaksın seni seviyorum sensiz yapamıyorum sadece ben seni sevmek istiyorum benden baska kimse seni sevmesin sana dokunmasın seninle konusmasın sana bakmasın v. b seyler söylemeye basladı korkuyorum kavga ettigim zaman ayrilmak istediğimde öyle birsey yok o düsünceyi kafandan Cîkar öyle bisey olamaz diyo
BBirinin beni @ldürmek istediğini nereden anlarım?