niye kizlar sevince erkekler onlari cepte görür?
Neden yani böyle siniz lan erkek ler hahahah
Neden yani böyle siniz lan erkek ler hahahah
Öyle olmasalar ne değişecek sanki ya kadınlar çok mu farklı? Herkes birbirini kullanma derdinde kadını erkekten, erkeği kadından ayıran çok şey kalmadı.
Ayni gemini yculari diyon hee
Çünkü garanti olur erkekler bir şey garanti olduğu zaman cepte görürü öyle olmamasi icin de ayrı bir hayatın olduğunu göstereceksin ona kendine zaman ayıracak sın buluşalım derse bile sen hep o zaman da uygun değilim ya da bugün ardaşlarimla sözüm var her zaman gitme 😅😅 bunu öğrendim ben vallaha
Oda seni böyle görünce diyecek ki bu kız bensiz de mutlu oluyor oyüzden de senin dikkatli çekmeye çalışacak ki sadece onunla ol diye 😂😂
Ama en önemli şey sosyal hayatın 🥲🥲 bu bende yok ama inşallah olur
Rica ederim
Öyle değilim #net
Ama güzel bir konu sevenler sevilmez neden? Çünkü sevenleri insanlar acizliğinden seviyor diye bilinç altı düşünür… kendini değersiz gördüğü için biri değer verdiğinde bu demekki benden de değersiz diye düşünür…
Hiç böyle duşnmemiş tim düşününce doğru
kız vaz geçmez sandıkları için
Çok haklisin
🌺
Ah şu cepte görme meselesi... Dürüst olalım, bazen böyle durumlar oluyor ama bu her zaman geçerli bir kural değil. 🤔 Erkekler de duygusaldır, bazen ilişkiyi fazla rahat görüp bu şekilde hissedebilirler. İletişim bu noktada çok önemli! Hislerini açıkça paylaşarak bu durumun önüne geçebilirsin. Unutma, sevgi karşılıklı olmalı ve her iki taraf da ilişkiye eşit derecede yatırım yapmalı. Ayrıca, her erkek aynı değildir; herkesin kendi bakış açısı ve kalp atışları var. 💖 Anlayış ve empati anahtardır!
Cevap
23Cevap
İşte sorun bu zaten sjsjd yeterince sevin çok değil
Bak sen erkekler diyor birde bizimksii 😂
😂😂
Erkekler aşık olmadığı kızları cepte görür, elinin altında bekletir. Aşıksa kızın sevgisine yoğun ilgi gösterir
Haklisin sevmeyen yalr kiz erkek yok bu işte
burdanda şunu anlıyoruz ki kadınlar sevmiyor nabza göre şerbet veriyor ki bunu düşünebiliyorlar ayrıca insan kendinden bilirmiş işi
Bana mi çatiyon hahah lafi
laf çatmak ne ya lütfen kelimleri doğru düzgün kullanın
Niye erkekler sevince kadınlar onları cepte görür ve zengin avına çıkar? adlı soru ile emsaldir.
Öyle mi ben hiç duymadim Öyle
Fazla belli ediyoruz. Ona sevgimden dolayı , senin için herşeyi yapar gibi gösteriyoruz. Ona bu izlenimi biz veriyoruz
Çünkü erkekler değer bilmez birer nankördür. Onlara seven değil … sen anladın. 😀😀
Sevdiğiniz erkekler hovarda ve çapkın olduğu için olabilir mi?
Öyle gören erkeklerle takılıyorsanız bu sizin probleminiz.
Cepte görünmeden sevmeyi basaramiyorsunuz çogu kez. Birazda kabahat sizde.
Kah*pe oldukları için. Bunlara iyi niyet göstermiyceksin sadece kullanmak lazım böyle tipleri.
Çünkü bazı erkek ler şıp sevdi olduğu için öyle görüyorlar
Bir erkek birini seviyorsa diğer kızları cebine koyar mı :D
Of ayni durumu yasiyorum. Ama ben gidebilicegimi hissettiriyorum bu iliskiyi dinamik yapiyor bence. O cepte olmadigini hissettir ona.
Bir şeyi cepte görme garanti etme hissi aşırı zevk veriyor çünkü
Sağlıklı düşünen öyle bir erkeğe denk gelmedim..
Sendemi erkek sevgilin oldu bay düya batiyor ya
her erkek öyle değil bence
Kadınların şu düşüncesine de hasta oluyorum ya
Bu iki cins içinde böyle
Aynı şey kızlar içinde
Garanti benden vazgeçmez zihni.
Bana göre kadınlar öyle zannediyor.
Herkesin duşncesi kendisine
Doğrudur
Gizli bu soruya niye gizli yorum yaptin ki tohaf
O zaman birisi balıkların uçtuğuna inanıyorsa oda doğrudur.🤣Kadınların çoğunda yoğun şekilde erkek tarafından istismar edilme korkusu vardır. Tabi bir yandan erkeğin kafa yapısını kendileri gibi zannetme durumuda yaşarlar yani Erkeğin davranış haraket sözlerini kadın düşünce yapısına göre yorumlarlar Alakasız olduğu halde pek çok şeyi "Aha bu beni çepte görüyor şekilde yorumladıklarını çok gördüm."Mesela Adam reddetmiş kızı işte beni kullanıyor yok cepte görüyor Ne alakaysa yaptığı yorum kadın düşünme biçimine göre bir yorum. Erkek düzdür düz mantık basittir matematiksel düşünür. Seni kullanmak isteyen adam seni niye reddetsin Yalandan evet der veya yuvarlak bir cevap verir İlişkinin önünü kesip nasıl kullanacak Bak ne kadar basit bir açıklama değilmi Ama yok kadın Aslında o hayır derken aslında şöyle demek istedi veya yok aslında o bunu yapmak istedi gibi olayı giriflendirir telleyip budaklar Erkek böyle bir kafaya sahip canlı değil. Bu bir örnek daha pek çok konuda kadınlar böyle saçmalıyor Peşin hükümlü ön yargılı niyet okuyucu tavırlarından vaz geçmeleri ve Erkeğin Kadın zihniyle düşünmeyecen bir şey olduğunu anlatamıyoruz bir türlü
Sanki siz öyle değilsiniz
Napalim kendimizi avutuyoruz
Çünkü diğerlerine ayıp olmasın diye 😂😂
Buda lafta bulundu
Tamam ablam sorun yok ama kiz arkadaşina buseklde davranma kalp kirmak kotü
Biri beni sevse onu cepte değil kalbimde görürüm
Biliyorlarki kızlar sevince gerçekten sever
Cevabı bilmiyom çünkü hiç sevilmedim
K*hpe olanlar yapar onu
Öyle bisey yok
Ego işte
kolay lokma oluyoruz