Selam KS ahalisi! Sizin için aşk kalpte mi başlar yoksa beyinde mi? Yani düşünürsek hormonların salgılanmasını sağlayan organ beyin ama insanlar aşk konusunda bütün sorumluluğu kalbe yüklüyor gibi.. Siz ne dersiniz?

Selam KS ahalisi! Sizin için aşk kalpte mi başlar yoksa beyinde mi? Yani düşünürsek hormonların salgılanmasını sağlayan organ beyin ama insanlar aşk konusunda bütün sorumluluğu kalbe yüklüyor gibi.. Siz ne dersiniz?

Herkesin, aşk'a bakışı farklıdır. Kimisinde duygular baskınken kimisinde mantık galip gelir. Benim Aşk anlayışıma göre ;bir aşkta yerine göre duygular, yerine göre mantık hakim olmalı. Mesela öz saygımı zedeleyen bir ilişkide olmam benim için gereksiz ve içi boş bir çabadır. Sevildiğim sayıldığım dengede kaldığım bir ilişki benim için önceliklidir.
bilimsel olarak beyinde başlıyomuş acısını kalp çekiyor , beyinde biter de.. bence öyle çünkü beyin merak etmeye bilmece gibi çözmeye çalışırken takılı kalır oraya ve çözemedikçe hormonlar kimya bozuluyor işte sonradan aşkını mantığa oturtuğunda yani aşkın nedenini çözümlediğinde bulmacanın cevabını bulduğunda aşkın tüm havası cıvası söner😄
Beyinsiz işi
🫀👉🫂 🧠👉🤑
Ayn
Cevap
15Cevap
Aşkta beyin kullanabilen bir insan yok varsa o seviyordur aşık değildir diyebilirim hormonlar beyinden başlıyor vssi ile ilgilenmiyorum 😅
Gerçek aşk ruh meselesi.. Yoksa bu kadar ruh hastası olmazdı 😂
Aşk hem kalp hem de beyin işidir.. ama ben aşka inanmıyorum pek. bu zamanda bilen kişiler kalmadılar pek. çoğu kişi çıkar için seviyor çünkü
Beyinde başlıyor hep onu düşünüyorsun zaten ve bence aşk denilen şey beyinsel bir hastalık 😅
Aşk varsa beyin kendini devre dışı bırakıyor en azından benim cevre gözlemim bu yönde insan bir anda s. alaklaşamaz heralde :))))
Sende öyle oluyor sanırım.. 😃😃
Yok ben mantık insanıyım net.
Burayı okuyunca evet aşkın beyinle bağlantısı var ama kalp daha belirleyici çünkü pek mantık kullanılamıyor aşkta😏 kalbin ve beynin birlikte hareket edeceği bir aşk en güzeli
Bence kalp işi aşk a*tallıktır beyin işi olamaz
Aşık olmak için gerekli hormonları beyin kontrol ettiği için, tabiiki beynin işidir.
Kalp işi tabiki beyin devrede olsa kimse aşık olmaz zaten😂
Aşk akıl işi olsaydı, olur olmaz kişilere konmazdı.
Akıl işi değildir. Aşk olduğunda akıl devre dışı olur. Son sözü kalp söyler...
Kalp. Beyne kalsa böyle mi olur nerde mantıksız karar var dört nala gidiyoruz peşine
İkisi de olayın içinde ama duygular bir tık önde oluyor tabii.
Keşke beyin işi olsaydı. En azından mantıklı kişilere yönelirdik. maalesef kalp işi. Oda Saçmalıyor bazen :)
Ruhumla sevdim ben o kişi üzünce nefes alamiyosun onunla mutluyken hersey gözüne güzel görünüyo şimdiyse nefes alamiyorum😏
Aşk asla beyin işi olamaz çünkü beyin mantıklı karar verir ama aşk da asla mantık olmaz
Akıl işi değil bir alışkanlık diyelim ona hormonal dengesizlik
Aşk beyin işidir bence
Beyin kesinlikle devre dışı
Abicim önemli olan beyin
kalp işidir kesinlikle
Kalp işi
Bilseydim doğru kişi beni bulmuştu zaten shehshsh
şşşee şeytan alameti 😀
Asik olunca beynim tamamen iptal oluyor
Her ikisi ama kalp daha önde
Kalp işi ama beyinsiz de olmuyor
Kalp işi beyine söz geçmez