Biz geçen hafta tanıştık internetten. Ikimiz de kamuda iyi bir konumda çalışıyoruz. Niyetimiz ciddi yani takılmalık düşunmediğimi baştan belirttim o da aynı fikirdeymiş.
Ilk buluşmaya kocaman bir demet gül ile geldi. Beraber kahvaltı yaptık. Birbirimizi beğendik, gayet yakışıklı. Gerçi ben de güzelim. Sohbet esnasinda bana " Beni kaçirma al. Iç güveysi gelirim istersen düzenini kurmuşsundur. Ben bavulumu alır gelirim" dedi. Ben de güldüm. Valla hiçbir yatırımım yok arabam bile yok dedim. Aslında ben sana sırtımı yaslamayı düşunüyorum. Istifa edip kendi işimi serbest yapmayı düşünüyorum. Bana ofis açar mısın, giderlerimi karşılar mısın?" dedim. "Olur, maddi manevi varlığım sana feda olsun, ofisi nereden istersin, artik senin finansal kölenim" dedi. "Ne tür hediyelerden hoşlanirsin , takı olarak neler hoşuna gider?" dedi. Ben şaşirdım. Sohbetin devaminda da gayet ciddi gibiydi. Ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Sonra sohbetin ilerleyen kisminda yine "Güçlerimizi birleştiririz" dedi.
Işin ilginç yanı ben buna kendimi züğürt tanıtıyorum ama ailem varlıklı sayılır. Sonuçlanmak üzere olan bir miras davamız var ordan bana 3-4 daire 2 dükkan 30 dönüm tarla kalacak inşallah. Kendim de istanbulun en lüks yerinde 1 daire almıstım ama orada oturmuyorum.
Şişlide aileme ait dublex bir dairede oturuyorum. Özel üniversite mezunuyum. Instagramim lüks tatil fotolarimla dolu. Ama arabam yok.
Sizce o beni zengin mi saniyor. Ben zengin koca ararken o beni avlamış olmasın? Bundan sonra senin finansal kölenim lafı bana hiç samimi gelmedi çok işgillendim. Sizce gerçek olabilir mi? Napmam lazim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne alaka ole dedi diye nerden ne cıkarıyprsun bi test et bakalım
Nasil test edicem nolur akil ver bana
Bence zamana ihtiyacın var tanıyın birbirinizi ilk konuşmada böyle konuşmusunuz
bence senin ciddi oldugun konuyu dalga konusu sandi ve ayak uydurdu kendince, finansal kolenim diyerek.
Ama sonra şaka olduğunu söylemedi ciddi gibiydi bozmadı
ciddi gibiyse neden iskillendin ki
Finansal kölenim lafi çok tuhaf
ay cok celiski iceren bi sohbet olmus kafam allak bullak
Aynen benim de kafam çok karişti. Hem içgüveysi al beni diyor , hem finansal kölenim diyor
Ama senin züğürt halinle kabul etti farkındamisin
Instagramı lüks tatil fotolariyla dolu, zengin semtinde oturan, iyi meslek ve iş sahibi bir kizim. Bunları biliyor.
Hiç yatirimim yok dedim evim yok dedim, arabam yok gerçekten. Sana direksiyon dersi veririm öğretirim dedi.
Güçlerimizi birleştirelim, sana iç gıveysi gelirim bavulumu alip demesi çok tuhaf, sonra da finansal kölenim dedi maddi manevi varligim sana feda olsun dedi.
Benim kafam çok karıştı
Bence zarfla ama seviyorsan uğraş yoksa yol ver
Çok yakışıklı çocuk, benden 3 yaş küçük, mühendis, arabası var ama motorla takılıyor. Deri ceket falan çok karizma.
Bunu sevgilim diye koluma taksam tüm düşmanlarım çatlar. Beğenilmeyecek gibi değil
6. hissinde kuvvetliymis
Ciddi misin?
Harbiden bence seni arastirmis
Bana o yazdı
Olabilir mi bilmiyorum
Kaz gelicek yerden tavuk esirgemeyim demis
Nerden araştirdi acaba işyerimde de hep sahibinden sitesine girdiğim için ve emlakçilarla telefonda konuştuğum için herkes bunda para çok diye konuşuyor.
Bu beni gerçekten araştirmiş olabilir mi? Yok yaa cok zor
Bı şekilde belli oluyor
Şimdiye kadar çiktiğim bütün erkekler hesabı öderken gocunan tiplerdi ben de öderdim sık sık bu yüzden. Hediye de görmedim sayilir.
Çok işgillendim bundan dolayi
Hayırlısı olsun senin için dikkat et kendine
Ava giden avlanır olmuş senin ki
Ciddi misin?
Evet köle lafı bdsm alakalı seni öyle gördü anladı sahibe köle iliskisi sandi
Uzak dur ilerde uzulmeyin
Bdsm falan hiç bilmem ben, sapik mi bu yoksa servet avcisi mi? Yakisikli ve benden 3 yaş kucuk
oha kaç haftada tl vercekmiş