Bana finansal kölenim artık dedi. Sizce ciddi mi benle dalga mı geçiyor?

Biz geçen hafta tanıştık internetten. Ikimiz de kamuda iyi bir konumda çalışıyoruz. Niyetimiz ciddi yani takılmalık düşunmediğimi baştan belirttim o da aynı fikirdeymiş.

Ilk buluşmaya kocaman bir demet gül ile geldi. Beraber kahvaltı yaptık. Birbirimizi beğendik, gayet yakışıklı. Gerçi ben de güzelim. Sohbet esnasinda bana " Beni kaçirma al. Iç güveysi gelirim istersen düzenini kurmuşsundur. Ben bavulumu alır gelirim" dedi. Ben de güldüm. Valla hiçbir yatırımım yok arabam bile yok dedim. Aslında ben sana sırtımı yaslamayı düşunüyorum. Istifa edip kendi işimi serbest yapmayı düşünüyorum. Bana ofis açar mısın, giderlerimi karşılar mısın?" dedim. "Olur, maddi manevi varlığım sana feda olsun, ofisi nereden istersin, artik senin finansal kölenim" dedi. "Ne tür hediyelerden hoşlanirsin , takı olarak neler hoşuna gider?" dedi. Ben şaşirdım. Sohbetin devaminda da gayet ciddi gibiydi. Ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum. Sonra sohbetin ilerleyen kisminda yine "Güçlerimizi birleştiririz" dedi.

Işin ilginç yanı ben buna kendimi züğürt tanıtıyorum ama ailem varlıklı sayılır. Sonuçlanmak üzere olan bir miras davamız var ordan bana 3-4 daire 2 dükkan 30 dönüm tarla kalacak inşallah. Kendim de istanbulun en lüks yerinde 1 daire almıstım ama orada oturmuyorum.

Şişlide aileme ait dublex bir dairede oturuyorum. Özel üniversite mezunuyum. Instagramim lüks tatil fotolarimla dolu. Ama arabam yok.

Sizce o beni zengin mi saniyor. Ben zengin koca ararken o beni avlamış olmasın? Bundan sonra senin finansal kölenim lafı bana hiç samimi gelmedi çok işgillendim. Sizce gerçek olabilir mi? Napmam lazim?

Bana finansal kölenim artık dedi. Sizce ciddi mi benle dalga mı geçiyor?