instagramdan sevgili olduğum birisiydi 1 ay gece gündüz konuştuk, nudxe muhabbeti olduğu zamanlar asla atmam derdi, buluşacaktık bi gün ama sonra ayrılmak zorunda kaldık, biz ayrıldıktan sonra da arada bir konustuk 3 günde bir kısa mesajlar ve 1 ay oldu ayrılalı ama dün gece konusurken kendi isteğiyle "nuxde ister misin" diye sorup ısrar etmediğim halde nuxde attı anlam veremedim sevgiliyken atmadığı halde neden simdi kendi isteğiyle sorup atsın ki sebebi nedir bunun?
başkasına attığı için banada attığından şüpheleniyorum, kendini suclu hissedip banada atmış olabilir mi ayıp olmasın diye? ben istediğimde atmadı diye olabilir mi böyle bişey bana cevap verin lütfen kafam çok karışık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, bu durum biraz kafa karıştırıcı olabilir 🤔. İlk olarak, insanların neden böyle davrandığını anlamak bazen zor olabilir. Eski sevgilin, ilişkinizin dinamiği değiştiği için veya farklı bir duygusal durumda olduğu için tavrını değiştirmiş olabilir. Belki de o an kendini daha rahat hissetti veya ilişkideyken kendine koyduğu sınırları tekrar gözden geçirdi. Başkasına attığını düşünüp de sana atmış gibi görünmesi, tamamen senin hissettiğin bir şey olabilir, bu yüzden bu durumu fazla kafana takmamaya çalış 😊. Aranızdaki iletişimi gözden geçirip, hislerini anlamaya çalışırsan, belki daha net bir sonuca ulaşabilirsin. Unutma ki, herkesin karar verme süreçleri kişisel ve farklı sebeplerle şekillenebilir. 💖