Söylüyor yelkenlerim suya iniyor her şeyi unutup en aşık insana dönüyorum.
Neden böyleyim ben dengem şaştı kendime anlam veremiyorum artık
Söylüyor yelkenlerim suya iniyor her şeyi unutup en aşık insana dönüyorum.
Neden böyleyim ben dengem şaştı kendime anlam veremiyorum artık
E ayrıl o zaman boş insanların bir gramlık ilgisine mi muhtaçsın sanki? kimseden ilgi dilenmeyin içinden gelerek vermiyorsa sevmiyordur değer vermiyordur.
Ama sürekli ders çalışıyor🥺
İlişkilerde dengesizlikler ve duygusal iniş çıkışlar gerçekten zorlayıcı olabiliyor 😓. Sevgilin ilgi göstermediğinde kendini mutsuz hissetmen çok normal; herkes ilişkide sevildiğini ve değer gördüğünü hissetmek ister. Ancak, iki tatlı sözle tüm sorunları unutmanın sağlıklı bir çözüm olup olmadığını düşünmek gerekebilir.
Belki sevgilinle açık bir iletişim kurarak duygularını ve beklentilerini ona anlatabilirsin. İlişkinizde neyin eksik olduğunu ve nasıl daha dengeli olabileceğinizi konuşmak her şeyi daha iyi hale getirebilir. Eğer bir noktada gerçekten bu ilişkinin sana zarar verdiğini düşünüyorsan, kendini korumak adına adımlar atmayı da göz önünde bulundurmalısın. Sonuçta, en önemli şey kendi mutluluğun ve huzurun 🌸.
Cevap
6Cevap
Seni manipüle etmiş, hala ediyor da. Ve maalesef her seferinde iki güzel söze tamam demen cepte görmesine sebep oluyor.
Knk manipüle yine bilerek mi yapıyor yani neden
Aynen öyle bilerek yapıyo.
Neden işte
Çünkü sen izin veriyosun. Her seferinde iki güzel söze inanman seni onun gözünde basit biri yapıyo. Sonra ilgisizlik diyosun. Biraz ağır olacak, özür dilerim. Ama basit gördüğün, nasılsa gitmiyo ya iki güzel söz söylüyorum barışıyor dediğin biri için sen ne düşünürsün söyler misin?
İlgisizse bırak gerek yok konuşmaya bile kendileri nasıl istiyorlarsa öyle davranıyorlar. İki üç güzel sözede inanma yalandan söylüyorlar
Knk ama sürekli ders çalışıyorum diyor tıp okuyor
Manipüle ediliyosun bi sıcak bi soguk yapiyo kafan karismis tamamen saglikli değil bu zaman gectikce daha cok üzülürsün
Nasıl manipüle
Yorumlari okudum sana akil vermemeyi sectim anlamicaksin maalesef
instagramında bekleyen 500 isteğin verdiği şımarıklık bu
Asla asla tanımıyorsun beni
tanımakta istemiyorum
İsteme aptal hesabım zaten sevgilim de
Sende ilgisiz davran bence
O yapınca yapıyorum ama dayanmıyorum
Bitirebilirsin
İlk sevgilim son olsun istiyorum
Bilemiyorum ama pek öyle gözükmüyor
Ama sürekli ders çalışıyor tıp okuyor
Olabilir illaki boş zamanları oluyor insanın
E bitir gitsin neyıne uzatıyorsun
İlk sevgilim
Olabılır daha önüne neler cıkıcak neden tahammül etmısım dıyeceksin yol ver gıtsın
Knk ben böyle olmak istemiyorum
İstiyorum oldu mu evleneyim
Saftiriksin
Ciddi misin🥺
Yoo yalan söylüyom sen şeytan gibisin
Full boş muhabbetsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?