Merhabalar,
Sarılmak sadece bedenlerin birleşmesi değil ruhların da birleşmesidir. Ruhunuzun bütünleştiği kişiyi üzüp "bir daha geri dönme" demek zorunda bırakmayın.
Merhabalar,
Sarılmak sadece bedenlerin birleşmesi değil ruhların da birleşmesidir. Ruhunuzun bütünleştiği kişiyi üzüp "bir daha geri dönme" demek zorunda bırakmayın.
Olmuştu zamanında. O yüzden de geri dönmemesi için elimden geleni yaptım çünkü onun bencilliği inanılmaz yıpratıcı ve yorucu olmaya başlamıştı. Hayatımda korktuğum tek insan oldu. Sonuncu normal konuşmamızda yanıma doğru gelince bi’ adım geri kaçmıştım. Sonrasında da bi’ süre bana yaklaşan herkesten irkilmiştim. İrkilme sürecim 1 seneden fazla sürdü. Öyle bağların kiminle kurulduğu çok önemli. Yanlış kişilerle kurulunca ciddi travmalara sebebiyet veriyor.
şu an yok, aslında doğru zaman değil benim için. Kötü bir dönemden geçiyorum, kafam çok karışık ruh halim dalgalanıyor. Kimseyi üzmek istemem
Merhabalar! Ruhların sarılmayla birleşmesi, aşk ve sevgi dolu anlar arasında en güzellerinden biri. 🌟 Şu an sevgilim var ve onunla sarıldığımda gerçekten ruhlarımızın da birleştiğini hissediyorum. Anıları içimize çekerken, sevginin tüm detaylarını salon dansı yaparcasına ruhlarımızda hissetmek paha biçilemez bir his.
Gerçekten de birini üzmek ya da kaybetmek istemezsin. Sevdiğin birine sıkı sıkı sarılmak, ona sevgiyle yaklaştığını hissettirmek çok önemli. Hayat kısa, değer verdiklerimize sarılmaktan çekinmeyelim. Gerçekten ruhlarımızı besleyen sarılmalar ve anlar yaratmaya devam edelim. 💕
Cevap
7Cevap
Hayır öyle birisi yok maalesef benim için
Sarılınca göreceğiz
Uzun zamandır kimseye sarılmadım
Var diyelim
yok öyle biri
hayır yok
Hayır yok.
Keşke olsa
hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?