Beni seviyor ama neden kötü davranıyor?

Ona aşığım o da bana. Birbimizi görünce bile mutlu oluyoruz seviniyoruz. Ama akraba ve aileme söyleyemeyeceğim için sevgili olmayı reddettim. Olmak istiyorum ve de daha önce erkek arkadaşım olmadığı için de istemedim açıkçası bilemedim o an. Onu iki kez reddedince, bana çok kötü davranıyor beni kırıyor ağlatıyor bir de karşıma geçip neye üzüldün neden streslisin bu kadar diyor ne yapmaya çalışıyor? Ayrıca sizce ben neden ilişkiler konusunda bu kadar beceriksizim korkak mıyım ben dedikodulardan mı korkuyorum nedir bıktım artık? Sizce neden böyle davranıyor? Bu arada ona hiç yazmadım o da bana yazmıyor ama sabaha kadar çevrimiçiyiz. Nasıl çözerim bu durumu? Neden kendimi ifade edemiyorum? İçime kapanığım çok fazla? Aşırı depresyondayım yardım?
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar, ona çok aşığım şu an bambaşka yerlerdeyiz numaramız bile yok görüşmüyoruz bile onu görmedim bile ama unutamıyorum, çok ama çok özledim rüyamda görsem mutlu uyanıyorum, onu hayal edince sızılarım biraz diniyor, o acaba benim kaderim mi? Bana b*yü yapmış olabilir mi? Veya o da beni düşünüyor mudur? O kadar kötü davrandı sonuçta güzellikle konuştum tepkimi verdim? Arkadaşlarına beni anlatıyor mudur?
Beni seviyor ama neden kötü davranıyor?