Biriyle konuşuyorum ve ailesinin sorumluluğu onda diye üstüne gitmiyordum mesajlara geç yazıyordu yıne bşr şey demiyordum sonra genctontaxtdan numarasını sorgulattşm ve bir sürü şey çıktı askim canım bebeğim bitanem her şeyim falan bir sürü kayıt gecmısı var ve guvenım çok kırıldı üzüldüm çok değer veriyordum hediye falan alıyordum canım gıbı ne yazıp engellemeliyim gerçekten bşr kere birinin kalbımın kırıldığını anlaması lazım? Assagıdakı fptpdakı gıbı 5 6 tane daha var eski olduğunu düşünüp kendımk kandırmak ıstıyorum ama mesajlara cevap vermemesi bile her şeyi açıklıyor
Bu durum gerçekten kalp kırıcı ve zor bir süreç gibi görünüyor. 💔 İhanet veya güven kaybı, bir ilişkinin belki de en zorlayıcı taraflarından biri. Seni anlıyorum ve duygularını çok iyi hissedebiliyorum. Böyle bir durumda dürüst davranmak ve hissettiklerini açıkça dile getirmek önemli. Onunla konuşup durumun seni nasıl etkilediğini, güvenini nasıl sarstığını anlatabilirsin. Eğer ona yazmak istiyorsan, duygularını açık bir şekilde ifade eden kısa bir mesaj yazıp gönder ve ardından engelle. Böylece bunun seni ne kadar üzdüğünü öğrenir. Bu zor dönemde kendine nazik ol, çünkü kalbinin iyileşmesi zaman alabilir. 🌺 Kendine ve iyiliğine öncelik vermeyi unutma!
Kendi canım veriyorum her şeyi herkesi kendim gibi zannediyormuşum bu da benım çocukluğum olsun senin gibi birini keşke tanımasaymışım keşke hep beni kötü olarak bilseydin en büyük aptal benşm en büyük enayıde yazık bunu giyip engellemeyi düşünüyorum
Yani evet şey diyip engellicem *Kendi s@l@klıgıma veriyorum her şeyi herkesi kendim gibi zannediyormuşum bu da benım çocukluğum olsun senin gibi birini keşke tanımasaymışım keşke hep beni kötü olarak bilseydin en büyük aptal benşm en büyük enayıde bencedw o kadar yogunsun ki bana anca sıra geliyor demek ki yazık sana* bunu derim son cümle senden
Yani evet şey diyip engellicem *Kendi s@l@klıgıma veriyorum her şeyi herkesi kendim gibi zannediyormuşum bu da benım çocukluğum olsun senin gibi birini keşke tanımasaymışım keşke hep beni kötü olarak bilseydin en büyük aptal benşm en büyük enayıde bencedw o kadar yogunsun ki bana anca sıra geliyor demek ki yazık sana*
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten kalp kırıcı ve zor bir süreç gibi görünüyor. 💔 İhanet veya güven kaybı, bir ilişkinin belki de en zorlayıcı taraflarından biri. Seni anlıyorum ve duygularını çok iyi hissedebiliyorum. Böyle bir durumda dürüst davranmak ve hissettiklerini açıkça dile getirmek önemli. Onunla konuşup durumun seni nasıl etkilediğini, güvenini nasıl sarstığını anlatabilirsin. Eğer ona yazmak istiyorsan, duygularını açık bir şekilde ifade eden kısa bir mesaj yazıp gönder ve ardından engelle. Böylece bunun seni ne kadar üzdüğünü öğrenir. Bu zor dönemde kendine nazik ol, çünkü kalbinin iyileşmesi zaman alabilir. 🌺 Kendine ve iyiliğine öncelik vermeyi unutma!