Babam rahatsızlandı biraz bende korktum ona söyledim bana böyle tepkiler verdi

Ne desem suçluyum sanki
Babam rahatsızlandı biraz bende korktum ona söyledim bana böyle tepkiler verdi

Ne desem suçluyum sanki
Okudum mesajları. Şimdi erkek arkadaşınız görevde olduğu için psikoloji olarak zaten baskı altında olduğu bir dönemde olabilir. Bu bakımdan ona endişe verecek konulardan uzak durmakta fayda var gibi. Mesela kaygı uyandıracak konuşmalardan kaçının. Daha çok pozitif mesajlar şarkılar, özlemimizi ifade eden kelimeler seçin. Hem bu onu yumuşatacak hem de size sevgisini gösterecektir. ❤
İnsan her ne olursa olsun her ne durumda olursa olsun sevdiği ve istediği kişiye karşı hiç bı zaman kolay kolay böyle konuşmaz konusuyorsada zaten verdiğin sevgi kadar sevgi almiyosundur ve açıkçası benim düşünceme ve hislerime göre ben onun seni senin onu sevdiğin kadar sevdiğini düşünmüyorum aslında çok şeyler söylerdim de neyse kalbinde kırılsın istemiyorum ama benim düşünceme göre ne kadar erken yollarını ayirirsan okadar iyi yapmış olursun
Şimdi şöyle sabahtan beri bana acayip kötü davranıyor konu para ben buna bir borç verdim geri verdi ama istiyor ki her desteğe ihtiyacı olunca ona yardım edeyim etmedikçe adam cıldırıyor
Çok zor çok
28 31
1 ay
Hayır asla yok bu adam da tek amaç para
Biraz daha merak ediyorum neler yapacak diye
Yol veririm zor değil
Sağolasın
Haklısın
Bu arkadas prenses sanirim. Erkek adam kendi derdinden once sevdigi kisiyi dusunur. Tamam iraktasin gorevin zor eywallah. Sevgilinin babasi Allah koeusun yogun bakima gitse, ne biliyim bir sorunu olsa senle paylasmasin mi? Sadece seni mutlu etmek icin mi hayatinda? Psikolojisi bozuktur falan tamam da herkesin farkli sebeplerden psikolojisi bozuk. Erkek adamin bu kadar kirilgan olmasi bence kabul edilemez.
Benden para aldı tamam mı 20 bin 15 inde ödeyeceğim dedi şimdi diyor ödeme aksayabilir diyor sonra senden birdaha asla para istemem diyor yine telefon alacakmış onun için 2 bin istedi sonra amcasının mevlidi için 6 bin daha istedi falan çok aşığım sana muhabbetleri sıkıldım yeter dedim ve engelledim
Iyi yapmissin. Tamamiyle seni somurme amacliymis iletisimi anladigim kadariyla
Evet evet yalan konuşuyordu hep hep konu para muhabbeti hep birseyler istiyor eminim oda engellememi istiyordu bence o yüzden yaptı ki parayı ödemesin Allah yedirmez ki
Bu arada sana tavsiyem, parani vermez ise tsk ya dilekce yazacsgini soyle. Ve paralari banka yoluyla attigindan dolayi savciliga vermeyi dusundugunu soyle. Askerligi yansin, bu olay duyulsun istemez.
Ama kendi elleri ile verdi der ben zorla birsey yaptırmadım der ama para istediğine dair tüm konuşmalar duruyor sürekli para istiyordu zaten
Hic onemli degil kanks. Savciliga hesap hareketlerin ile gidiyorsun. Ve diyirsun ki bu kisi sevgilimdi benden surekli para istedi. Hic bir zaman odeyecem dedigi zamanda odemedi. Dokumlerde gorebileceginiz gibi ne zaman ne kadar para gonderdigim belli. Para mi istwdim vermiyor. Beni dolandirdi. Asker oldugu icin vatani hassasiyetimi kullandi ve duygularimla da oynayarak sevgili numarasi yapti. Sikayetciyim de. Sende tc si, ya da hangi subede gorevli oldugu nerede gorev yaptigi gibi bilgileri var mi? Yoksa da bunlari bir sekilde ogrenip oyle engelle istersen. Yanina kar birakma bence yaptigini. Bu yazdigimi ona bile yazabilirsin son radde de. eger odemezsen maas gununde hem savciliga giderim hem tsk ya sikayet gonderirim su su personeliniz beni dolandirdi, kandirdi diye sonra mesleginle alakali sen ugrasirsin. Ben her turlu dava sonuclaninca faizimle alieeim parami. Bi 8-10 binde avukat mahkeme ucreti odersin. Sen bilirsin diye net konus. Senin durumda kazanmama ihtimalin yok. Ama en azindan tc si i bilme lazim. Olmasa da vardir bie yolu nsrede gorev yaptigini falan biliyorsan savcilik tsk dan ogrenebilie bilgilerini falan .
Irakta görev yapıyor Şu an uzman çavuş Hatay reyhanlı da yaşıyor kardeşinin hesabını falan biliyorum ama annem de numarası var arattıracağım
Yanina kar birakma, gecmis olsun kanks. Senin hakkinda hayirlisi olur insallah...
Aminnnn sağolasın yok alacağım ki
Sana sadece şunu söyleyeceğim ırak şu an cok karışık sana bunu yansıtmamaya calısıyordur. Üstlerinin baskıları vs olsun üstüne uykusuz nöbetler intikaller falan herşeye rağmen senden 2 güzel söz duymak istiyordur o yüzden ne kadar haklı olsanda onun durumu çook sıkıntı buna emin olabilirsin
Ben idare edeceğim birsey demedim ki
Sana inanmak istiyorum ama ne desem tersliyor
Almazsa ne olacak peki
Öncelikle babanın rahatsızlandığını duymak üzücü, umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur. Sevgilin Irak'ta görevde olduğu için zorlu şartlarla uğraşıyor olabilir ve bu onun stresini, sinirini artırmış olabilir. Ama bu, seninle böyle sert konuşmasını haklı kılmaz. İlişkilerde iletişim çok önemli ve birbirinize destek olmanız gerek.
Ona sakin bir dille duygularını ifade etmeye çalış, senin desteğine ihtiyacı olabilir. Durumlarına empati yaparak anlayış göstermeye çalış, ama aynı zamanda kendi duygularını da göz ardı etme. Bu tür iletişim sorunları, zamanla ilişkide büyük sorunlara yol açabilir. Belki de birlikte daha sakin bir zaman bulup konuşmanız iyi gelir. 💖
Cevap
9Cevap
Seni manipüle ediyor ve sende manipüle olup özür dinliyorsun, asıl hatalı o ama sen özür diliyorsun? Bu adam seni çok kandirir ve üzer ortada bu kadar abartacak hiçbir şey yok boşu boşuna abartıyor. Kırk kere söyledik bu tarz yerlerde görev yapan insanların psikolojisi sağlam olmuyor diye... ayrılacağın yerde birde kahrini çekiyorsun bunun. Derdi senden para koparmak irakta olan birisi ayda 80k parayı nasıl bitiriyor? Kumar falan oynamıyorsa bende ne olayım çünkü aynisina şahit oldum para verip alıştırma boşuna 1-2 derken bir bakmissin borç bataginin icindesin ayrıl o yuzden... şimdi dinlemeyeceksin ama ilerde keşke o gün ayrilsaydım diyip çok yakinirsin
Benimkide görevdeydi benim bıcır bıcır olduğum gün herşeye terso abuk subuk haller ve son yaptığından sonra terkettim benimde mutlu olmaya huzurlu olmaya hakkım var
Hepsi mi böyle acaba
Valla kendi bozuk psikolojisi yüzünden benimde kafayı sıyırmama az kalmıştı bitirdim kurtuldum ve genel olarak böyleler bence
Bencede
Adam psikolojik olarak çökmüş zaten psikolojisini etkişeyecek konular konuşuyorsun. Güzel şeyler konuş anlık at sen gelince sana neler yapıcam bak falan de iyi şeyler yaz çocuğa
Yazıyoruz zaten
Yazıyorsan bunları yazma da adamın modu düşüp kafasını bunlarla meşgul edip Operasyonlara gitmesin.
Bir şeyler derken (cinsellik) gibi bir şeyse bu tavrı ondandır büyük ihtimal ile öyle bir şey mi yaşadınız?
Hayır asla
Anladım bu iyi. Peki hani genel olarak sıkıntılı bir süreçten mi geçiyor bildiğin ya da tahmin edebildiğin kötü bir durumu var mı? İçine kapanık biri mi bu konularda
Amcası öldü daha sonra benden bir para istedi ben verdim araba alacaktı arabanın parası amcasının kaza yaptığı araba da gitti ayrıca silahı da gitti sonra benden yine para istedi bende vermek istemedim kavga ettik bitirdim sonra tekrar barıştık yine para muhabbeti
Yani yaşadıkları kolay değilmiş tabi de. Bunların seninle bir ilgisi yok elbette sen kendi rızan ile ona yardımcı olabilirsin ama sen onun annesi değilsin senin de sınırların var o açıkçası önyargılı olmak istemem tabi ilişkinizi tam bilmeden ancak bursa seni kullanıyormuş gibi geldi bana biraz ama seni tebrik ediyorum. sınırlarını korumuşsun
Ahh klavye bursa değil bana demek istedim ne yazmış yaa😂
Yok ben dedim para muhabbeti istemiyorum diye o zaman da diyor ki bana güvenmiyorsun insan sevdiğine güvenmez mi
Oda seni seviyor ise senin sınırlarına saygı duyar sen onun maddi ihtiyaçlarını sürekli karşılaşabileceği bir yol değilsin ki yani. hem insan sevdiğini dinleyeceği yerde daraldım daraldım der mi diye bir sor sevginin güven dışında neleri içerdiğini anlasın seninde hislerin duyguların önemli ve değerli
Böyle değildi böyle oldu daraldım diyor
Aynısı ben de yaşadım. Karşımda o ilk tanıdığım sevdiğim aşık olduğum adam gitti. Yerine başka biri vardı sanki ve bana "bir müddet kendime vakit ayırmak istiyorum" dedi. Öyle dediğinde bile anlayış gösterdim. "Sen kendini nasıl rahat hissedersen. Peki ne kadar bir müddet" dedim. O da bana "ben yazana kadar. Görüşürüz" dedi. Haftalardır konuşmuyoruz. Unutmaya çalıştıkca unutamadım unutmaya çalıştıkça rüyalarıma girdi o rüyama girmesin diye ben günlerce az az uyudum uyumak istemedim. Dönmeyeceğini kabul ettikten sonra ve bu tavırlarından kurtulunca her geçen gün daha da hafifledim. Sen de benim gibi yapmışsın mesajlardan belli alttan alıp duruyorsun haklı olduğun halde kusura bakma diye özür diliyorsun yani onların nasıl olsa bu ben de rahatlığı ile yaptığı şeyler can çekiştiyor. Kaybedinceye ya da kaybetmek üzere oldukları ana kadar anlamıyorlar
Bak yine de şunu da sormak istiyorum bazı olaylar yaşamış ve gerçekten zor olaylar bu olaylardan sonra mı oldu bu tavırları
Evet
Hm yani psikolojik olarak sorunlarla mücadele ediyor olabilir. Genellikle erkekler anlatmıyorlar ya. Zaten kendilerini açıkça ifade edebilseler her şey daha kolay olurdu. Yinede sende gereken anlayışı göstermeye çalışıyorsun zaten. Hala birliktesiniz değil mi
Evrt evrt sabır ediyorum ama gerçekten çok kötü davranıyor ne desem suçluyum he desem hatalıyım
Yani bu durum ikinize de zarar veriyorsa. Tabi öncelikle kendini korumak adına biraz uzaklaşmak iyi gelebilir ya da sen bir şey anlatma sadece onun sorduklarına cevap ver o değişiklik olduğunu anlar. Yani bu ilişkiyi birden sağlıklı hale getiremezsin ancak bir süre ara vermek ya da samimi ama mesafeli davranmak zamanla daha iyi bir hale getirebilir bu şekil devam ettiğinde ikinizde yorgun bir şekilde bitirme durumuna girersiniz
Evrt ben sadece sorduklarına cevap vereceğim artık birsey anlatmayacağım zaten o kadar vakitte olmuyor çok kısıtlı zaman oluyor sabah günaydın yazmıştım oda yazmış günaydın daha iyim düne göre sadece cok uykusuzum gece uyumadık hiç sırayla uyuyacağız yazmış şimdi uyuyor
Şöyle de birsey var bir sinirle ben bunu instagram dan çıkardım kavga etmiştik dün istek attım dünden beri kabul etmiyor ve söylediğim halde geçiştiriyor ayrıca takipçi sayısı artıyor uyucam dedi ama 2 kişi de takipçi sayısı artmış bir artıyor bir azalıyor sonuçta o kabul ederse artar bu bende fake hesabım var ondan ekledim beklemedeyim
Evet biz bir sinirle bir şeyler yapabiliyoruz. Sonrasında da yaptığımızın karşılığında ya trip atıyorlar söylenip duruyorlar ya da böyle rahat rahat tavırlar sergiliyorlar. Hiç ısrar etme bırak o seni merak etsin sen üstüne düştükçe o hem daralıcak ama hem de hoşuna gidecek sen kendini geri çekince o ilgi boşluğunu illaki hisseder. Kendinle ilgilen kişisel gelişiminle vs kendinle yani sen kendine iyi baktığın değer verdiğin sürece onlar sana çekilir zaten ben de öyle yaptım. Geri geldi geldiğinde de ben istemedim hala uğraşıyor maşallah diyorum keşke bu çabayı zamanın da gösterseydin. Yani ben istemedim ama sen istersen devam eder yani tabi yani yapabileceğin en iyi şey umursamamak ve kendine odaklanmak bak o zaman çekiliyorlar sana biliyorum demesi kolay geliyor gibi görünebilir ama zamanla alışıyorsun ve alışınca da hafifliyor rahatlıyorsun. Sen yine samimi ol anlayış göster o kendini anlatsın dursun yani o da bana böyle yapıyordu deme şansı verme ona. Sen çok değerlisin unutma😉
Mesela şimdi aradı instagram da birilerini takip ediyor güvenmiyor musun bana diyor güvenmiyorsan nedem tekrar birleştin diyor benimle ben sana hiç hesap soruyor muyum diyor sen bana soruyorsun diyorsun acım var kafam cok dolu amcamı kaybettim üstüme gelme diyor 5 dk aradı sadece üstüme gelme diyor bunaldım diyor ben burada ne şartlar altındayım diyor ben ne yapacağım biliyor musun bundan sonra ona hiçbirseyin hesabını sormayacağım Hemde hiçbirşeyin hiçbirsey de anlatmayacağım
Aynen kendi haline bırak ne yaparsa yapsın insan sevgilisinin isteğini kabul etmez mi sevgili ise ya sen onun sana hesap sormasına fırsat ver. Sessiz kal yani. Hislerini anlatmak istersen mesajda atabilirsin bana.
Evet kendi haline bırakacağım serbest eklesin etsin ne yapıyorsa yapsın
Evet hem bir süre sonra sende rahatlarsın şimdi zor olsada
Evrt bana da öyle geldi artık yoruldum bende gerçekten yoruldum aramış ben sana aşığım diyor ama çokta inanmadım
Ne zaman şimdi mi
Telefon da söyledi sana aşığım diye ama bana çokta sinirli aramız da para muhabbeti oldu ya ben onu bıraktım çünkü bunaldım para muhabbetinden sonra kendisi aradı vs beni düzeltelim dedi ama bana söylediğin o ağır kelimeleri unutamıyorum aklıma geliyor hep sinirleniyorum falan diyor
Bir ilişkide bunlar olabilir her zaman alttan almak zorunda değilsin herşeyine göz yummak zorunda değilsin para konusu senden bir yere kadar evet ilişkide ortak olarak destek çıkılır ancak her zaman ona vermek zorunda değilsin ve sen zaten kusura bakma gibi vs özür diliyorsun yani sen ona bazı hlseylerine katlanmak zorunda olmadığını hissettir yq da şöyle pars istediğinde ben de sıkışığım veremem de. Yani alma verme dengesini saĝlanmış olur sen hep verme seni sömürmesine izin verme
Yok vermem son istediğin de vermedim zaten ilişkilerim hep böyle oluyor ve yoruldum biliyor musun şimdi anlayışlı çok anlayışlı rolü yapacağım mecburum
Sen anlayışlı rolü yaparken kendi içinden umurumda değil de. insan umursamayınca tamam, hm anladım, anlıyorum, moduna geçiyor sen niye seninle ilgili sorduklarına cevap ver ona onu sor bi şey olursa anlatmak istersen dinlerim de yani sen ona ondan beklediğin anlayışı ona göster yani bi de anlıyorum kendini ifade etmek istiyorsun ki sağlıklı olan da bu zaten ama karşındaki insan sağlıklı değil ondan şey yani uzun uzun mesaj yazınca inan okumuyorlar bile tam yani içinden bir iki cümleyi not ediyorlar kafalarına
Aynen sabah yazdım mesela uzun uzun doğru düzgün cevap vermemiş bile bir kelime cevap vermiş ben artık onu anlamaya yönelik olacağım
Evet cevap vermez. Sen de olabildiğince bir iki mesaja olabildiğince sade anlaşılır ve kısa cevap vermeye çalış. Her zaman gerçekten anlamak zorunda değilsin öyle göster bazen de kendi haline bırak yani anlıyormuş gibi göster kendini anlamasan bile yapabileceğin en iyi şey umursamamaktır çok rahatlarsın seni aşağı çekmesine izin vermemiş olursun. Enerjini kendine saklarsın😊
Maaşım aksayabilir diyor şimdi bana borçu var ya TSK da hiç maaş aksar mı ya neden yalan konuşuyor acaba
Yani maaşa aksar mı bilmiyorum. Ya ailesinden, arkadaşlarından istesin yani daha sen ondan istediğinde onun sana bulması lazım yani bu adam seni sömürüyor doğrusu yaa
Sana olan borcunu da illaki alacak madem o zaman versin yani
Evet biraz daha bekleyeceğim
Bekle bakalım ya. Seni üzmesine izin verme. Her kadın çok özeldir. Sen de öyle
Şu an güzel konuşuyor ama para konusunda bakalım verecek ni
Yine para istedi biliyor musun dellendim ya kafayı yerim telefon alacakmış parası yokmuş 2 bin diyor sadece sen önce paranı öde bana dedim
Güzelim iyi demişsin de zaten bu kadar vermek biz kadınların işi değil. Yani senin sadece benim sana verecek param yok demen de yeter hatta sen kendini para konusunda sıkışmış gibi göster. Yani öyle göstersen de bunu karşılayacağını sanmıyorum. Ama en azından para istemez, bu konuda seni rahatsız etmez. Sen sevgilisisin bankası değil. Hiç siniri belli etmene dellenmene gerek yok yani seni sinirlendirmek için bile yapıyor olabilir. Biraz manipülatif birine benziyor Yani. Sen sakin kal. Umursama, ben de çok sıkıştım bu aralar bana da lazım de geçistir hatta biraz zaman geçince ben çok sıkıştım bana borcunu öder misin ben de borcumu kapatıcam falan dersin harcama yapman gereken bir durum varsa onu öne sür (sağlık, iş, eğitim vs) daha gerçekçi olur şimdi bana vermemek benden almak için yapıyor demesin kendince
Sen ona ayrılık gibi bir uyarı bir şey mi dedin de aşığım gibi sana doğru bi R yaptı?
Dedim dedim neler demedim ki hala istiyor sende vardır diyor sürekli muhabbet para üzerine ama sürekli hep bi para isteme çabası hep
Aşık falan değil rol yapıyor
Anladım canım. Peki sen kendine sordun mu bu adam bana ne katıyor? Karşımda ki adam ilk tanıdığım adam mı? Bana kendimi nasıl hissettiyor? Diye. Adam seni "AŞK" Adı altında sömürüyor gibi geliyor bana bence sen de bunun farkındasın
Evet sömürüyor ve beni Manipüle ediyor
Bunun farkında olman bile çok iyi senin için. Peki soğuyor musun ona karşı yani sen hala bu adama aşık mısın
Seviyorum Hemde çok ama olmaz çünkü adam yalan konuşuyor mesleği bırakacağım günahı da senin boynuna diyor bana sürekli
Alla alla seninle ne alakası var mesleği bırakmanın bence bu adam seninle dümdüz oyun oynuyor. Manipülasyona bak yaa. Sen güzel bir duyguyu kötü birinde kullanıyorsun gibi geliyor bana sen de farkındasın gibi
Engelledim annem de konuştu gerekenleri söyledi yalandan ağlıyor bende biraz tehdit ettim dedim ki istesem seni şikayet ederim paramı alırım TSK ya şikayet ederim seni dedim sanırım instgrsmını kapstmıs
Canım zamanla kendini daha iyi hissedersin bunu yaptığın için iyi ki dersin. Elbet senin değerini anlayan biri çıkar. Bu adama sen sevgili gözüyle baktın ama o maddi manevi sömürülecek biri olarak bakmış. Gerçekler acı ama kabullenince tecrübe😊
Peki şimdi sen kendini nasıl hissediyorsun
şu an boşlukta hissediyorum ilgisine sevgisine yalandan da olsa çok alışmıştım o ise birilerini ekliyor sürekli sanki
Ama bu dediğin gibi yalandı. Senin kadar güzel sevemedi seni senin kadar seven birine yer açman gerekiyordu gibi düşün. Ağlamak istersen ağla içine atma ve biraz kendini dinle bir kaç gün günden güne hislerin değişir. Kendine vakit ayırmak en güzeli de kendini dinlemek iyidir bu süreçte gün gün hislerin değişir duyguları başlarda dalgalı olur ancak zamanla diner
Haklısın geçecek biliyorum ama sancılı olacak
Evet sen de çok haklısın çok sancılı olucak ama değecek 😊 biraz sabır, biraz meşguliyet ve dinlenme
Çalışıyorum eve gelince vaktim olmuyor zaten düşünmeye de çok
Olmaması hem güzel hem kötü düşünmen gereken şeyleri düşünmekten kaçarsan da içinde bastırırsın kabullenmek en iyisi sen yine meşgul ol ama hislerini gözardı etme yası tutulmayan acı birikir. Zamanla sindiremez kadar güçlüsün bence baksana bunca zaman bu adamın varlığını idare etmişsin yokluğunu zamanla çok daha rahat idare edersin
Zamanla sindirirsin demek istedim ah şu klavye
İnşallah canım bana dua et nolur
Tabi ederim. Biliyorum kendini yalnız hissedersin belki ama seni anlamaya çalışıyorum ve anlıyorum. Konuşmak içini dökmek istersen söyle yine. inşallah en kısa zamanda toparlarsın. Allah seni hak eden insanlar çıkarsın karşına. kendine çok iyi bak🙋🏻♀️
Çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun o güzel kalbinden öpüyorum Rabbim gönlüne göre versin hep iyi mutlu huzurlu ol hep yoluna çok iyi insanlar çıksın desteğin için sana çok teşekkür ederim eksik olma sende kendine çok çok iyi bak 🩷
🙏🏻🤍
Canım nasıl oldun toparladın mı kendini🙋🏻♀️
Biliyor musun yalvardı bana barıştım yine aynısını yaptı artık bahsetmem dedi inandım ona sonra dedi ki yanına geleceğim dedi ama sadece yol param var dedi bende ne yapayım benimde borcum çok dedim yani bizde yeriz dedim onu da kabul etmedi benim ödememi bekledi yani midem bulandı gerçekten ondan artık midem bulandı
Yaa. Ah güzelim bu adam değişmez kii. Peki şimdi nasıl oldu yani durum nedir
Ondan artık midem bulandı konuşmak dahi istemiyorum
Ne kadar zamandır konuşmuyorsun
Bugün bitirdim komple ve midem bulandı 1 hafta konuşmadık bir kaç gündür konuşuyorduk yine bombayı patlattı midem bulandı ondan artık
Askerler bipolar oluyor, bir iyi bir kötü. Bazen anlik sana patliyorlar. Uzak dur bence. Bir kere tecrübe ettim ve kaçtım 😀
Iyyyyy aynı toksik narsist bencil manipülasyoncu eski sevgilim🤣 her şeyin acısını sana kitler cok asabi ve simirlğ sende eziksin faha fazla seni ezmeden ayrıl gitsin knk bu yarın öbür Hun sana dayakta atar
O da dolmuş biraz boş ver. Seninle ilgili değildir muhtemelen.
Evet bana da öyle geldi
Adam zaten kelle koltukta, sen de negatif konuları açıyorsan sürekli sıkıntı olur.
O sana dert anlatıyorsa haksız ama ağlanmakta. Senin de dertleşmeye hakkın var...
Yok daha hayatımla alakalı hiçbirsey demem ona
Küstün mü ona :(
Yooo
Hea aferin :P
Gereğinden fazla alttan almışsın. Bu anlayışsız insanla neden konuşuyorsun
Bence askerden gelene kadar rahat bırak belki sevmiyor seni ya da askerlik psikolojisi bilemem, askere gitmeden önce nasıl davranıyordu sana?
Güzel davranıyordu işi bu yalnız
Asker galiba biraz stresli olabilir bence biraz rahat bırak
Evet öyle yapacağım o yazdıkça yazıyorum zaten
Evet anlatmam artık hiçbirsey
Asker olabilir ama kendini bu kadar aşağılama öküzlük yapmış
Bencede
Ayrıca bi asker o değil kendine gelsin zorlu görevde olabilir sen de canından bahsetmişsin babandan bi yabancıdan değil yok içimi karartma yok bilmem ne kıymetini bilenle ol güzelim boş ver
Askerde olan birinin psikolojisi bozuk
Bencede
Zamana bırak askerlikten sonra konuş düzelirse şans verirsin baktın yok ayni ozaman bu ilişkiyi bitirmek mantıklı olur
Ayrıl bence. Bune böyle?
Hemen bitmez ki ama
Yanlız hiç sağlıklı bir iletişim değil
Ben güzel şeyler duymak istiyorum o Herşeyi yanlış anlıyor
Ne gibi mesela
Terk et
Ne kadar ezdirmissin kendini
Enişte net haklı içimi daraltın be abla
Çok haklı çok
Uzatma sende. Surekli israrla uzatmissin
Ayrılmak için neyi bekliyorsun
Adam seni sevmiyor