Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni sey benim basima geldi. Hatta sevhilimin degil hoslandigim cocugun yaninda. Sana gulmediyse hicbir sorun yok. Tamam utanmis olabilirsin, emin olamiyosun "acaba icinden ne düşündü" diye ama eger icinden gulmus olsaydi bu bir sekilde disina yansirdi merak etme. Hem sevgilinin sana verdigi deger bu gunlerde belli olur. Bak sana verdigi degerin onemin fazlaligini anla bu sekilde. Hem kisa bir sure sonra emin ol senin bile aklına gelmiycek bu olay. Uzme kendini :*
02 Yorumla
Soran+1 yılTatlım ya valla oda kotuymus çok iyi anlıyorum seni inş. Öyle olur teşekkür ederim :*
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, ne demeek ♥♡
En İyi Cevaplar
Ahahah sen tam benim gibisin benden daha takıntılı olamazsın :) bende aynı sorunu yaşadım düştüm rezil oldum o beni tuttu :) hatta bir keresinde sevgilimle sinemadaykan daha yeni girdik filme karnim gurulduyo diye rezil olurum diye hemen çıktım filmden bana şok oldu hahah buna benzer çok takintilarim var :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa
Geri zekalı mısın? La sen insansın kusursuz bir varlık değil ne demek düştüm rezil oldum. Aferin çocukta ilgilenmiş aslında bilerek düşmek lazım karşındakinin nasıl tepki vereceğini görmek için bir de rezil oldum diyor ya :) Egolarını tavan yapma şimdi diyeceksin egocu değilim egoyla ne alakası var. Bunları bana sormak yerine bir düşün bakalım yere düşmenin neresi rezillik...
05 Yorumla
Soran+1 yılO benim hep iyi halimi görürdü onun gözünün önünde düşmekten hoslanmadim tabiki.
- +1 yıl
La düştün diye seni kötü görmeye mi başlayacak. Çok çok hatırlayacağı kötü düştü iyi mi diye sorayım olur sonra bir daha da aklına gelmez. Kimse sevdiğinin başına kötü bir şey geldiğinde sürekli bunu hatırlayıp kendini kötü hissettirmeye çalışmaz. Ya da böyle kazalardan ötürü sevdiğini yerin dibine sokmaz. Böyle düşünürsen hata yaparsın. Hem bu düşme olayı yapabileceğin en düşük bir şey ileride daha nicelerini yapacaksın gerçekten seviyorsa yanında olacaktır.
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılEvet haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana elini uzattıysa düşmelerin en güzelini yaşamışsın demektir. ¦¬) #SinirliBiber
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif04 Yorumla
Soran+1 yılUzattı :)
- +1 yıl
Daha ne istiyorsun? :): Rezil olunacak bir durum değil bu.
Soran+1 yılBilmiyorum ya gene güldürdün beni ;)
- +1 yıl
Tebessümün daim olsun öyleyse. :):
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılinsallik hali rezil oldum diye uzulme seninle ne guzel ilgilenmis bunu dusun sevin bnde senin gibi takintiliyim bnde kafama takardim unutulur ki dusmek normal yani :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım ama engel olamıyorum bazen kendime ister istemez takıyorum
- +1 yıl
Anliyorum bnde senin gibiyim unutursun İnsallah ne diyim :)
+1 yılSevgilim benm yanimda dusse gulmekten kirikirim tabi bir sey olacak kadar ciddi degilse... eger ben dussem oda bana gulebilir zaten genelde ben dustugum yerde oturup guluyorum sonra yoluma devam ediyorum
10 YorumlaBende karda kaydım düştüm dün elınden tutarken bıde :) sonra oturduk beraber gülme krızı gecırdık :)) nıye rezıl olacakmıssın ınsanlık halı bu herkesın basına gelebılır yadırganacak bı durum yok bu kadarda kasmayın ya sankı pressessınız arkadas
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun. nevar ki bunda insanlık hali herkes düşebilir :) Düşmez kalkmaz bir Allah... sorun etme bu kadar. Git sevgiline sen yanındayken ayaklarım yerden kesiliyor beni sıkı tut de :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaa :D
- +1 yıl
neeeeeeeeeeeee :ppp
Hahahahh ben bile güldüm okurken sevgilin kim bilir içinden ne kahkahalar atmıştır 😄
Şaka şaka bence utanılacak bir durum yok arada espri de yaparsın nasıl düştüm falan diye birlikte gülersiniz01 Yorumla
Soran+1 yılValla ya sorma çok güleriz :D
+1 yılutancak bisi yok :) sonucta senin sevgilin ondan utanman gereksiz :) hep iyi hallerini gorecek diye bir sey yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim işte :S
- +1 yıl
fazla uzulme :) demek istedigim buydu
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Saçmalama ya nolmuş yani düştüysen ne var bunda asıl hata onda sen düşmeden seni tutması gerekirdi :)))
07 Yorumla
Soran+1 yılYa o farkına bile varmadı çok ani oldu herşey
Soran+1 yılBiz bankta oturuyoken cantalarimizi aşağı koymustuk
Soran+1 yılGerçekten mi iyi bari rahatladım biraz :(
Soran+1 yılBen çok takıntılı bir insanım illa hersey mükemmel olcak gibi hissediyorum
hayat ilişkiniz hep güllük gülistan olmuyucak arada düşüceksiniz birbirinizi kaldırıcaksınız çok normal bu :) sakın üzülme bu konuda
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde değil :/
+1 yılsacmalama senle alay edecek olan acsında k. alay etsın sevıyorsa zaten sana kıyamaz konusunu bıle acmaz sen rahat ol ok canım dert etme
04 Yorumla
Soran+1 yılYok alay etmiyoda ben utanıyorum
- +1 yıl
utanma bugun sana olan yarında ona olur bukadar buyutme bence canım ok
Soran+1 yılPeki :(
- +1 yıl
cansın uzme kendını ok canım
sana düstügünü hissttirmediyse Dogru erkegi bulmussun.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakıntı ettiğin şeye bak herkesin başına gelir erkek arkadaşının başına da gelebilir ki bunda utanılacak bir surum yok evet böyle olmadık kazalar çok kötü hep aksilik çıkar benimde çok başıma geliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim başıma çok gelmezdi ya o gün şanssız günümdü heralde
Cevap sahibi+1 yıltalihsiz bir durum yaşamışsın o an olur böyle şeyler takma kafana
+1 yılSevgilin değil mi yahu :D neden utanıp sıkılıyorsun :)
İnsanlık hali olur böyle şeyler, ayrıca sevgilin gülmemişte takma kafana :)01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bende sevgilimin yanında düşmüştüm :Dddd Ne gülmüştük amaa :D Ya kaldırsana ne bakıyorsun deyip onuda yere çekmeye çalıştım ama yemedi :D
Güzel şeyler bunlar :))
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılfazla tıraş cildi tahriş edermiş derler... sende fazla takma olur ya bir gün gelir oda senin önünde düşer ödeşirsiniz :) Düşmez Kalkmaz bir Allah unutma ;)
00 Yorumla
+1 yılHer insanda olur bu. Belki defalarca onun başına da gelmiştir. Bu kadar takma. Seviyorsa umursamaz bile :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılbiraz samimi olun yaa ben düşşem gülerim yani sevgilim sonuçta ne olacak ki.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim uffff :(
Hiç bişe olmaz ben daha çok severim biraz sakarda olmalı kız dediğin benim şahsen dahada hoşuma giderdi gözüme tatlı gözükürdü şahsen
05 Yorumla
Soran+1 yılAa bu ihtimali düşünmemiştim bak :)
Soran+1 yılÖyledir inş :)
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılHayiirrr ne güzel iste yaninda olmuş buz getirmiş daha çok sev
01 Yorumla
SoranYok sevgide problem yok utanıyorum sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılbu durumu şirin hale getirebilirsin
doğal ol abartmaya lüzum yok bence01 Yorumla
Soran+1 yıl:( :/
+1 yılSevgilinden mi utandin ypk arrik sacmalamayin oglum ya:)))
14 Yorumla
Soran+1 yılTabi utandım yanında hiç dusmemem lazım hep iyi halimi gorurdu
- +1 yıl
Ahah sacmalama iliskide samimiyet onemli unutma:)
Soran+1 yılÖyle tabi de işte :)
- +1 yıl
Utanma utanilcak bisey yok
+1 yılOKB Obsesif Kompülsif Bozukluk Tanısı Kondu mu? Size..
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya sağlık kategorisi değil burası yanlış yere yorun yaptın sanırım
- +1 yıl
Takıntı Hastalığım Var Dedin Ya Liseli :D Bir Daha Bol Keseden Atma! :)
Soran+1 yılTakıntılı bir insanım dedim takıntı hastalığım var demedim. Bu çoğu insanda var saçma sapan abartma
- +1 yıl
Sus Kız! Bacaklarını Kırarım!
Soran+1 yılTerbiyeni takınmadığın için şikayet edildin el salla :)
- +1 yıl
Aman TANRIM Didim! Çok Korktum!
Sevgilini tanımıyorum. ama benim, için bu romantizm ve gıcıklık malzemesidir :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGıcıklıgı anladım da romantizm nası oluyo :D
+1 yılOkuyan da sevisirken senin osurdugunu sancak. Ne bu gerilim kasma kendini. Sen duscenki o sana el bercek aşkınız pekiscek
08 Yorumla
Soran+1 yılOoo neyseki o gelmedi başıma kendimi bir yerlerden atarım :D
- +1 yıl
Haha :-) arkadan cilalama cekerken basina gelir kesinn :-D:-D
Soran+1 yılAllah korusun ya düşünmek bile istemiyorum psikolojim bozulur benim :D
- +1 yıl
Sakin dusup de adamin seyini kirma bide :-D:-D
Soran+1 yılHahahaha yok :D
- +1 yıl
Aksam aksam sevindirdin beni güldüm laa :-D
Soran+1 yılIyi bari :)
- +1 yıl
Tan. M. Oldum ;-)
önemli bir şey değil herkes düşer sana birşey olmadı ya isterse dünya ekseninden kaysın umurunda olmamalı çocuğun...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bahsetmedi bile ama ben takıntılı bir insanım işte
sade senin başına gelmezki böyle olaylar
biraz yüzünü as üzgün oldugunu belli et o sorar zaten sende söylersin verecegi cevap a göre nasıl düşündüğünü yorumlarsın00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. ne yapacaksın normal hayata devam edeceksin insan hali olabilir herkesin başına gelebilir bunlar çok önemli konular takıntılar değil
00 YorumlaHiç sorun etme, ben düşsem onla beraber gülerdim. (:
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhoahoahoahoahaohao cidden sizin acilen kontrol ettirmeniz lazım kendiniz bu ne be :) baska derdin yok mu cocum evladım senin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYok neyseki olmasımı lazım benim en büyük derdim bu şu an
Cevap sahibi+1 yılAllah akıl fikir versin :)
Soran+1 yılGorenje dert babası sana He.
Benim sevgilim düşse öküz gibi gülerdim ve dalga gecerdim :D
09 Yorumla
Soran+1 yılAnammm neyseki o öyle yapmadı :D
Soran+1 yılYa tabiki öyle ama o anda yapsa takarım heralde :D
Soran+1 yılBende ilk defa girdim onun yanında olduğum için işte :D
Soran+1 yılHaklısın ama elimde değil :)
Soran+1 yıl2 ay oluyo
Benim sevgilimin sümüğü burnuna yapışmıştı ama ben görmemiş gibi yaptım. Rezil mi oldu şimdi.
Hiç alakası yok. Üzülmüştür aksinee..00 YorumlaNeden insanlar kendileri gibi davranmaktan bu kadar korkuyor yahu onun yanında düş rencide ol ne olursa olsun ama kendin ol kendin gibi davran
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsun herkesin başına gelebilecek bir durum. bir an önce unutmalısın.
00 Yorumla
+1 yılcocuklasma insanlik hali olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa uffff :(
+1 yılAman bee nolcak işte :D gül geç, takma boşver :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim işte insanların içinde öyle olmasından nefret ederim bide onun gözü önünde
- +1 yıl
Boşver canım, daha kötüsü de olabilirdi ;)
Soran+1 yılE yani :(
Altına sıçan tanıyorum ben takma
01 Yorumla
Soran+1 yılOha allah korusun :D
oo ben okul merdiveninden düştüm :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYa benimde düşmelerim çok oldu da onun yanında olması hoşuma gitmedi :( yoksa sendemi seninkinin yanında?
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. kendıne gul bıse olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen o an acıdan nası guliyim
sana gülerse aptallık eder
02 Yorumla
Soran+1 yılGülmedi neyseki o zaman varya :S
+1 yılInsanlik hali uzulme.
00 Yorumla
+1 yılsevgilin ne yaptı güldü mü
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır kaldırdı hemen
- +1 yıl
rezil olmamışsın
Soran+1 yılOlsun :/
- +1 yıl
bırak bence sen sevgilinin kucağına düşecektin yanlışlıkla yere düştün
Soran+1 yılValla öyle olsaydı heralde 1 ay yüzüne bakamazdım
- +1 yıl
neden
Soran+1 yılBütün bahçenin ortasında olduğumuz için olabilir mi?
- +1 yıl
olabilir
+1 yılbüyünce unutursun dert etme
00 YorumlaDüşmez kalkmaz bir allah diyorum bacım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılInsanlik hali utanma
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((
Sana 3 gün müddet..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
Ovv. Hasar var mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılKafamı kotu vurdum çok hafif şişti buz koyunca daha fazla şişmedi neyseki
Soran+1 yılOnur gurur ne alaka sadece utanıyorum
Soran+1 yılOff kötü olmuş anlıyorum seni
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıle biz ne yapalımmm düşen sen rezil olan sennn
02 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapma o zaman burada ne işin var?
- +1 yıl
Tamam tamam kalk ayağa şampiyon
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGülün geçin. :D
00 Yorumla Uzat elini.
06 Yorumla
Soran+1 yılUzattım tabiki
Soran+1 yılRezil olmam daha ne olsuuuuuuun
Soran+1 yılHahahhaha opusunce geçer :D peki o zaman :)))
+1 yılBen olsam bir tekme arardim sana:)
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye neyden zorun var?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGtun göründü mu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım