Aşk İlişkileri Her anın aklımda her kıvrımın dediginiz birisi var mı? 🤪? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ama bu şarkı ağzıma takildi 😑 Her anın aklımda her kıvrımın dediginiz birisi var mı? 🤪? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Hayır Yok öyle birisi. maalesef 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yok öyle birisi. Benden geçti. Gençlere artık :D 1 0 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl şarkı süper ama kıvrımlarını bildiğim yok😄 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahah en saçma soruda birinci seçildi süre dolsada silsem ne alaka yani sormusum 😑 Yorumla Uyanannn_Güzel 1 yıl fena değil kalsın😂😂 Yorumla
Zzzaaafer41 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Olsa ne olcak kıvrımlarını şu an baskası keşfediyor 0 0 Yorumla
İnciaydaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Var ama anlamı yok ve gittikçe anlamsızlaşıyor 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Yiiok. Öyle şeyler demem ben kuzen. 🤣 1 1 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Bak yine getirdi. Benim de takıldı 🤣 Yorumla
abdu4234 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kıvırdığı aklımda olanlar var diyeyim ben 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😑😑 Yorumla abdu4234 1 yıl 🫣 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sanmasınlar asla seni benden ayrıı varr 😜 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahaha Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Vat ama aetik. cok uzak ta 0 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. hayııır yoook 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok daha 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Henüz tanımadım 0 0 Yorumla
EmirhanBey33 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Yok. 0 1 Yorumla EmirhanBey33 1 yıl Böyle biri Olsa ne olacak ki. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır Yok öyle birisi. maalesef
Yok öyle birisi. Benden geçti. Gençlere artık :D
şarkı süper ama kıvrımlarını bildiğim yok😄
Hahahahah en saçma soruda birinci seçildi süre dolsada silsem ne alaka yani sormusum 😑
fena değil kalsın😂😂
Olsa ne olcak kıvrımlarını şu an baskası keşfediyor
Var ama anlamı yok ve gittikçe anlamsızlaşıyor
Yiiok. Öyle şeyler demem ben kuzen. 🤣
Bak yine getirdi. Benim de takıldı 🤣
Kıvırdığı aklımda olanlar var diyeyim ben 😅
😑😑
🫣
Sanmasınlar asla seni benden ayrıı varr 😜
Hahahahaha
Vat ama aetik. cok uzak ta
Hayır yok