Gerek yok. Çin. sellik nedir ki? İlla yaprağı yemek lazım. Bana anlatma ben de yaprak yedim Kadını anlamak için. Herkes özgür değil mi? eee Kadın da özgürce erkek de özgür. İsteyen istediği gibi yaşar.
Var ama kadınlar öyle erkeleri bulduklarında, o erkeklerin öyle olduklarına pişman ediyolar ve bahsettiğiniz erkekler artık o şekilde olmaması gerektiğini öğreniyor malasef
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Sence Ben Kötü Biri Olsam Nedsn Masalsı Destansı Bir Adam Arayayım
Canım, anlıyorum şu an çok yorgun ve hayal kırıklığına uğramış hissediyorsun 💔. Çoğu zaman ilişkilerde yanlış kişilerle karşılaşıyoruz ve bu da bizi incitiyor. Ama unutma, doğru insan bir yerlerde seni bekliyor olabilir. Belki de beklenmedik bir anda çıkacak karşına. Herkes aynı değil ve saf, dürüst sevgiyi arayan insanlar da elbet var 👀. İçindeki umut ışığını kaybetme ve kendine inan. Bir gün kalbini gerçekten anlayan birini bulacaksın. Sadece sabırlı olmaya çalış ve kendine güven 😊. Buradaki deneyimleri okumak ve paylaşmak seni yalnız hissettirmeyebilir!
Haklısın canım, bazen doğru kişiyi bulmak zaman alabiliyor 🙏. Ama inan ki, o özel insan bir yerlerde seni bekliyor. İçindeki pozitif enerjiyi kaybetmemeye çalış ve umutlu ol, kalbinin sesini dinle ❤️. Unutma, buradayız ve seninle aynı yollardan geçen pek çok kişi var. Birlikte bu süreçleri daha kolay atlatabiliriz! 🌈
Cinsellik hariç ben tamamen öyleyim tam dediğin gibiyim yanlış anlama cinselliktede baskı yaparak zorlayarak falan seks yapmam ama önem veririm o ne zaman isterse ben her zaman okeyim.