Açık ve açık giyinen kızlar bu konuda çok daha rahat benden öncesi hiç önemli değil diyorlar.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
geçmişe baktıkları içindir
Onlar da kocasına saklıo çünkü kendsni
Doğru kapalı kızlar hariç başka saklayan kalmadı zaten artık kıçı başı açık kız napsın temiz erkeği
Boş yapma ya apaçık giyinen arkadaşlarım var onlar da saklıyor tam tersi saklayan erkek kalmadı herkes kadın peşinde
Apaçık derken? Saklıyorsa neden apaçık giyinir ki kız? Erkekler apaçık giyinen kıza hoş gözle bakmıyor valla kusura bakmayın
Kadın peşinde olmamız normal değil mi erkeğizya hani
Hem saklayıp hem apaçık giyebilir size ne😃
Kadın peşinde derken cinsellik peşinde anlamında😃
Giymesin işte mesela kendini saklayan tesettürlü ile kendini saklayan mini etekli aynı değildir erkeklere göre birisini herkes görüyor diğerini sadece eşi. Hakiki saklamak kapalı giyinerek olur bence
Peşinde olanların çoğu amacına ulaşıyo merak etme çoğu kız verdiği için artık
Size ne istediğini giyerler siz tesettürlü biriyle olun o zaman napalım yani
Sorun da o işte her kızla birlikte ol sonra kapalı kadın iste bakire iste hepiniz aynısınız hahaha
Tesettürlü kızlar çok kolay evleniyor zaten merak etme artık erkekler aklını çalıştırıyo tesettürlüye kapak atarsan kafan rahat eder yavşayan olmaz geçmişi de temiz olur akıllı erkek kapalı kıza bakar sadece
Apaçık ne demek ayrıca utanın azcık İslam'a inananlar açık olmamalı
Herkes islama inanmıyo haberin olsun ve tesettürlülerin geçmişi tertemiz değil eskisi gibi bundan da haberin olsun erkekleein aklını bulandırmak kolay iş
Kendini saklayan kız İslam'a inanıyodur zaten geçmişi temiz olmayan kızın islamla alakası yoktur
Bence sizin aklınızı bulandırmak kolay iş sevgi ve duygusal zaafınız var
hahaha kızlar elini sallasa yüz erkek zaten az tip varsa herkesden ilgi alınır kolay iş
Ee sonuç peki? İlgiyi kolay aldınız diye sevilip değer gördüğünüzü mü sanıyonuz flörtüm varken başka kıza çıkma teklifi etmiş biriyim ben rahatız yani istediğimiz kıza yavşayabiliyoruz siz devam edin boşa ego kasmaya sjsjsjsj
Aynen öyle de sonra bakire kız iste hahaha
İsterim istememek için bir sebep yok ki bakire kızı sadece bakir el değmemiş erkek isteyebilir diye bir kanun yok
Mantıklı olan o bakirsen bakire isteyebilirsin geçmişte her haltı yiyip isteyemezsin mesela flörtün varken çıkma teklifi etmiş gibi (müslümanım der bir de)
Ben rahatım valla beğendiğim her kıza yavşıyom tek kriterim güzellik ama evlenirken alırım bi tane dindar kapalı kız kendimi de masum temiz gibi gösterdim mi tamam o iş
O kadın da sana kendini öyle gösterir çok kişi tanıyorum öyle siz öylelerini hak edersiniz zaten önceden cnsellık yasayıp dıktıren de hahahaha
Müslümanım evet ama kızlara sadık kalacak temiz bir geçmişle gidecek kadar mal olmadım şükür bilime hakimim kimse sadık temiz erkek aramıyo kadına çapkın serseri erkek çekici gelir
Sizin kandırma lüksünüz yok emin ol bakire olan kızla olmayan o kadar fark ediyor ki çok iyi çözdüm bakışları konuşma tarzı bile ele verir hemde çok kolay
Erkekde fazla fark yok o yüzden kızlar çözemiyor zaten bakır olup olmadığımızı
Biz sizden iyi rol keseriz ruhumuzda var hahahah çözmüş bi de aynen rollenmeyi öyle bi yaparız ki fark etmezsin bile sen öyle zannet
Çapkın erkeğin neresini sevsinler anca kıro kızlar sever iğrenç
Kesemezsiniz tipinde biraz kıroluk asabilik olan kız bakire değildir nokta ses tonu kalın olan da bakire değildir
Çapkın erkeği seviyonuz da aldattığını yakalayınca ayrılıyonuz yoksa yakalayamasanız aldattığını bilseniz bile devam edersiniz
Koptum ya tespitlere bak twdeki inceller mi beynini yıkadı senin
Yoo tanıdğım kızlardan yola çıkarak
Tanıdığın kızlar max böyle olur zaten hadi iyi günler
İşine bak bakire olmayanla olan çok fark ediyor
Napıosan yap hadi ilgilendirmez beni
tamam hadi by by
ben takılan görmedim hiç
Bende öyleyim açık olmama rağmen
Açık olupda sevgilisi olmamış bakır erkek isterim diyen kız neredeyse hiç görmedim ama kapalı kızların çoğu bu konuda katı ve olmazsa olmaz bulamazsam evlenmem kafasındalar
Evet bende öyleyim benimde hiç sevgilim olmadı