Neden numaramı kaydetti silmiyor? Burada ki amacı ne?

Arkadaşlar merhaba bana fikir yardımcılığı yapar mısınız. Üni okuduğum şehir de tesadüfen çalıştığı iş yeri üzeri tanıdığım bir beyfendi var bir kaç kez alışverişe gittim gördüm daha sonra sokakta tesadüfden görüyordum. Aklımda kaldı hesabım yoktu onun için açtım sordum soruşturdum hayatında biri olmadığını öğrendim ve öylesine istek attım tabi o beni tanımıyor hatırlamıyorda. İsteğimi kabul etti ilk günü hikayemi beğendi başkada herhangi bir adım olmadı 1 ay sonra ben onun bir resmini beğendim oda bir süre sonra yine hikayemi beğendi ve ortalama 35 gün sonra da hikayem çirkinn:) yanıt verdi. İlk günü yanlış anlaşmadan konuşmayı sonlandırdık orta kararla. Daha sonra ben memleketime gelmeden önce ona yazdım çünkü aylardır aklımda duygu besliyorum. Güzelce konuştuk tanıştık herhangi bir problem yok bir kaç gün sonra normal konuşma bitti. Ben ona aramızda olan komik bir gönderi attım konuştuk felan akşamı bir yanlış anlaşılma ve benim uzatmamdan dolayı bana iyi geceler dedi bende ona yazdım oda görüldü attı 1 ay cevap vermedi. Bende hesabımı geri kapattım doğum günü geldi yazmayacaktım yazdım arkadaşımın hesabından oda bu durumda hoşlanmadı başkası aracılığı ile yazdırmamdan neyse birgün sonra arkadaşımın hesabını alıp bütün duygularımı açıkça söyledim aramızda olan konuşmaları herşeyi oda bana numarasını verdi benden bir cevap bekliyorsan numarama yaz şüphen olmasın geri silerim diye. Numarasına bir gün sonra yazdım benden özür diledi amacının beni üzmek veya kırmak değil dedi ama hala ne duygusu var mı yok mu demedi hiç bir ozaman o konuları da konuşmadık uzun uzun yazdı sürekli özür diledi bende tamam konu kapandı iyi günler dedim oda Allah’a emanet ol dikkat et 🧿 dedi konuşma bitti. Ben üç gün sonra durum attım baktım görmüş numaramı kaydetmiş etmeye bilirdi amaç anlamadım? sonuçta kaydetmesini gerektiren sebeb yok aradan zaman geçti hala durumlarıma bakar ama tek bir adım durum atma yok 40 gün oldu hala ne numaramı sildi nede adım attı ama durumlarıma da bakıyor. Benim 1 ay sonra onun memleketine gideceğimi de biliyor. Ne düşünmeliyim bilmiyorum ama benden bir kaç yaş büyük 29 yaşında ama kötü bir yaklaşımı olmadı konuşma vs yani ona kırgın değilim sadece belirsizlik var o son konuşmada sadece özür diledi ama hiç demedi ya senden hoşlandım veya hoşlanmadım. Ama bazen konuşmalarından his ediyordum beni beğendiğini

Neden numaramı kaydetti silmiyor? Burada ki amacı ne?