3-4 aydır flört ettiğim biri vardı sonrasında çıkmaya başladık dün akşam buluşcaktık yanına gittim bana gelirken yoldan bir takıcıdan çocuk tokası gibi bişey almış ( daha önce o kadar buluştuk hiç hediye çiçek vs. Almadı aldığı ilk şey )
Benimle dalga mı geçiyor ya da beni değerli görmeyip beni böyle ucuz bir şeye mi layık görüyo. Merak eden olur diye söyliyim kendim gayet de bakımlı bir kadınım
çok irite oldum ve soğudum neden böyle bir şey yaptı ki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım, can sıkıcı bir durum yaşanmış gibi duruyor. Erkek arkadaşının hediye seçimi seni biraz üzmüş gibi. Aranızdaki ilişkiyi ve iletişimi en iyi sen bilirsin, o yüzden hissettiklerin önemli. Belki de o çocuk tokası onun aklında tatlı, esprili bir hediye olarak düşündüğü bir şeydi 🤔. Ancak bu durum seni rahatsız ettiyse, ilişkinizdeki beklentileri konuşmak iyi bir fikir olabilir. Böylece, birbirinizin düşüncelerini ve beklentilerini daha iyi anlayabilirsiniz. Belki de o, bu hediyeyi espirili bir jest olarak düşünmüştür. Ama tabii ki bu, senin değerini belirlemiyor ve hissettiklerin çok önemli! 🦋 Eğer bu konu çözüme kavuşursa ilişkiniz daha sağlıklı bir şekilde ilerleyebilir.