Sizce bu nedir ilişki mi bana uzun cevaplar gerekli? ya da sizce bu şey her neyse ne kadar daha sürer?

bir ekipte evli çocuklu bir adam bekar evlenmemiş kendinden 9 yaş küçük bir kadınla ilişkiye başlıyor ve 6-7 yıldır sürdürüyor halen. fakat süreçte şöyle şeyler var. Adam boşanma sürecindeyken ve boşandıktan sonra bile kadınla yan yana fotoğrafta yani baş başa bir görüntü asla vermiyor. kadında buna tamam diyor. kadının başta evlenmek gibi niyetleri varken adam istemiyor. kadın bunu da kabul edip devem ediyor. farklı evlerde yaşıyorlar. hatta adam ilişki sitelerinden ortak alanlarında kadınlar buluyor hatta bazen kadına ayarlatıyor. kadında bu süreçte farklı adamlarla ilişkiler yaşıyor. Adamda ama birlikte spor yapıyorlar birlikte tiyatro, müze ve farklı ülkelere seyahatler yapıyorlar. Birlikte sadece cinsllk değil farklı hobileri ve zevkleri de yaşıyorlar. fakat asla yan yana foto yok yan yana olduklarına dair bir bilgide yok hiçbir şekilde. Aileler zaten tanışmıyor. Ve yine bazı ortak ortamlarında kadınları ayarlıyor derken canım yerine koymaya çalışıyorlar. Adam kadınlara yanaştığında bir bağ kurar diye bu dediğimiz kadın kıskançlıklar yapıyor ama adama fark ettirmeden olayı diğer kadınlara yapıyor. yani zorbalıyor.

Bu nedir? bu ilişki nedir buradaki mantık nedir? bunlar gerçekten bir bağ mı kurmuş mu oluyorlar? biri buna bir yorum yapabilir mi?

Güncellemeler
1 yıl
bu ilişki kafamı kurcalıyorum yok mu yorum yapacak birileri daha
Sizce bu nedir ilişki mi bana uzun cevaplar gerekli? ya da sizce bu şey her neyse ne kadar daha sürer?