Bu soru bütün kadınların hayatlarında en az bir kere cevap aradığı bir soru sanırım. Ama bunun çözümü maalesef sadece size bağlı değil. Eğer erkek arkadaşınızın evlilik gibi bir düşüncesi yoksa, yaptığınız ya da yapacağınız her şey ters tepebilir yani onu sizden daha da uzaklaştırabilir. Şayet böyle bir niyeti varsa onun evlilikle ilgili güzel ve özendirici hayaller kurmasını sağlamanız gerekiyor. Yani mesela evliyken nasıl keyifli bir hayatınız olacağını tabiri caizse ballandıra ballandıra anlatmak işe yarayabilir..
01 Yorumla
Soran1 yılEvlenmek istiyor
En İyi Cevaplar
1 yılBence mağazaların önünden geçerken gelinliklere bak onun farkedeceği gibi. Sonra bebekler için olan mağazaların önünden geç ya da hediye alacağım diye gir onunla.
orada ki biberonlara bezlere , bebeklere iltifat et. Ayyy ne güzelmiş bunlarr falan yap. Milletin bebeğini görünce sevmeye çalış yanında.12 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDoğal yolla beklesen daha iyi edersin kimsenin aklında bir olumsuzluk olmaz bu konuda baskı ve ısrar sonucu evlilik olsa bile en ufak sıkıntıda sen acele ettin şeklinde bakışlarına maruz kalabilirsin
00 Yorumla
1 yılSevgilinin elinde bir mesleği var mı? Askerliğini yaptı mı? Yani bilhassa ilki olmadan olmaz. Olsa da geçinemezsiniz ve evliliğin önemi olmaz. Çünkü geçinemeyince evde huzursuz bir ortam olur. Aslında anlatmama gerek yok. Sen tahmin edersin. Elinde işi varsa da düşünüyorum lafı sadece lafta kalıyorsa bence inanma. Seni elinde tutmak ve cinsellik yaşamak için yalan söylüyordur.
01 Yorumla
Soran1 yılMeslegi var askerligini yapti evlenmek istiyor ama adim atmiyor lafta kaliyor sadece
Yapay Zeka Cevapladı
Birlikteliğinizin tadını çıkar, elbette ki ciddi düşünmek ilişkilerde önemli ama acele etmemek de çok kıymetli. Bazen illa "Evlenelim!" demek yerine gelecek hedeflerinizle ilgili konuşmak, birbirinizi daha iyi tanımak için farklı aktiviteler yapmak, beklentilerinizi paylaşmak daha sağlıklı olabilir. Onunla gelecekte nasıl bir hayat düşlediğini, neler yapmak istediğini konuşabilirsin. İlişkiyi zorlama, çünkü doğru zaman geldiğinde her şey kendiliğinden daha güzel gelişecektir. Pozitif bir iletişim kurarak, karşılıklı anlayışla ilerlemek en sağlıklısı olacaktır. Kendin olmayı ve rahat kalmayı unutma! 💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılistemiyorsa zorlama sevmiyor demek ki
00 Yorumla
1 yılSen tensel temasa müsaade ederek evlilik yolunu en baştan kapatmışsın zaten. Erkek evlilikle elde edebileceği şeyleri en baştan elde ediyorsa ne diye evlilik istesin ki? Boşanma riski olursa nafaka ödemek için mi evlilik istesin erkek?
Sen zaten en baştan kaybetmişsin tensel temasa müsaade ederek. Nihayetinde evliliğe ikna edebilsen bile o evlilikten pek de bir tat alabileceğinizi zannetmiyorum çünkü evlilikten sonra yaşanması gereken şeyleri en baştan yaşamışsınız03 Yorumla
Soran1 yılvermedim sevistik sadece bir yerlerimi gormedi hala can atiyor benle olmak icin ve seviyor
- 1 yıl
Onu da yapmaman gerekir.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılFazla zorlarsan ters de tepebilir. Yeni evlenmiş hatta yeni çocuğu olmuş bir arkadaşın varsa ama çocuk 3 yaşından büyük olmasın onlara ziyarete gidin çocuğu eline verip yanına otur. Bilinç altına benim artık yuva kurma zamanım geldi mesajını işlersin ama evlenme niyeti zaten ne yapsan fayda etmez.
18 Yorumla- 1 yıl
@Need4Read yok lan ben yaptırdım 🤣 arkadaşın eşi çocuk istemiyordu 🤣 o da istiyordu 🤣 özellikle tembihledim 3 yaşından büyük olunca sorun olabilir çocuklar daha hareketli yaramaz oluyor ama 3 yaş ve altı çok sempatik geliyor insanlara
- 1 yıl
@Need4Read niye lan şimdi çocukları oldu haşere masere ama 🤣 sonuca varıldı 🤣 yok 3 yaş iyidir bizim ortanca 6 yaşına geldi hala tatlı zibidi 🤣 kızlar görünce buna sarilip duruyorlar 🤣
- 1 yıl
@Need4Read evet 2.5 ay önce üçüncü geldi 🤣
- 1 yıl
@Need4Read ben böyle iyiyim la 3 tane oğlum da var 🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılSizinle evlilik düşünmeyen biriyle nasıl duygusal bağ kurabiliyorsunuz anlamıyorum. Aşkımdan ölsemde uzaklaştım beni geçici süreliğine hayatında tutuyorsa ne anlamı var evliliği erkek adam ister ikna ederim ne demek, kızlar kıymetinizi bilin düşürmeyin kendinizi Allah için
02 Yorumla
Soran1 yılaskim benim evlenmeyi o da dusunuyor istiyor zaten bunu surekli konusuyoruz sorun teklif yok teklif
Soran1 yılgecici sureligine derkenn
Çok acele ederseniz ters tepebilir. Ve onu kompe kaybedebilirsiniz. Ama bir plan dahilinde aşama aşama ilerlerseniz, hem gönlünü alır hemde sağlıklı ilerlersiniz... Bence tez canlı değil daha profesyonel davranın...
128 Yorumla
Soran1 yılHaklisin biraz agirdan almam gerektigini mi soyluyorsun? kacsin istemiyorum
Soran1 yılHaklisin erkekler daralmaya gelmiyor zaten hele evlilik konusunda aslaa peki kendisi nasi istekli olabilir sence yani nasi isterdin sen oyle sorayim
Soran1 yıl1,5 sene
Soran1 yılOnun aklinda var ki. Oglumuz olsun ismi su olsun dugunumuz soyle boyle olsun diyor surekli ama icraat yok daha cok dusunup aklina dank etmesi lazim.
Soran1 yılBen diyemem ki utanirim
Soran1 yılSorun o zaten o desin o adim atsin istiyorum konusurken desin bi anda eee artik ne zaman diye sorsun ciddiye baglasin
Soran1 yılEvet o desin konuyu acsin bunu nasi saglarim iste sorum o benim aslinda daha istekliden kastim
Soran1 yılYa diyorum acaba istedigi seyleri veriyorum diye mi bu kadar rahat istedigi oluyor evlenmeden de sahip olabilecegini dusunuyor o yuzden aslinda burada cinsel hayata deyindim konuyu. O konuda biraz agirdan alsam?
Soran1 yılCunku birbirimizde kaliyoruz bazen
Soran1 yılVermedim sacmalama. Sadece bir seyler yasandi iste anlayin
Soran1 yılEvlenmeden yapamam bende tabiki ama gordu bir seyleri iste
Soran1 yılOyle mi diyosun haklisin nasi belli edebilirim evlenmeden olmaz demek cok klasik insanin gulesi geliyor
Soran1 yılSen harbi nasi biseymissin ya
Soran1 yılBen cidden bi keresinde iliski tavsiyesi icin adil yildirima gitmistim dunya para bayildim…
Soran1 yılBilsem sana gelirdim 😂😂😂
Soran1 yılTicarete dok bu isi
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Seni tebrik ediyorum tansel uyum falan bunlar evlendikten sonra gerçekleşir gerçekten seven birisi evliliği bekler cinsellik yaşamak için adam Seni zevki için seviyor sen hâlâ sevgilim mi diyorsun ona 😂 Allah kurtarsın
02 Yorumla
Soran1 yılvermedim aqqqqq
Gizli Üye(30-35)1 yılBilmiyor muydun sen erkeklerin fiziksel kadınları duygusal yaşadığını bu olayı böyle yaşarsan ikna eden sen olursun seninle asla evlenmeyecek saf s*lk olma aynı şeyi ben yaşadım çünkü alınganlıkta yapma sakın ayrıl kendine değer ver 5 senem çok oldu
00 Yorumla
1 yılEvlilik ikna işi değildir, boyle bir karar almak için hem duygularını hem mantığını dinlemesi gerekir. İkna için uğraşırsan baskıdan dolayı soğuyabilir, fazla üzerine gitme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılİkna edemezsin, ikna etmeye çalışırsan ters teper, kendinden uzaklaştırırsın. Seninle evlenme fikrinin onun zihninde oluşması lazım, senin ikna çabalarınla olmaz o iş.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAdam senden istediği her şeyi almış ve almaya devam ediyor senden niye evlensin ki boşu boşuna hayal kurma ortada kalacaksın ya bugün ya yarın
01 Yorumla
Soran1 yılYA ADAMA VERMEDİM CİNSELLİK KONUSMAYİ BİTİRDİM HALA SEVİYOR OF BOS YAPMİSSİNİZ
- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılEvet istediğini veriyosan evlenme gereği duymaz. Aniden terket numaranı değiştir. Evlenmek istiyorsa çabalar.
01 Yorumla
Soran1 yılistedigini vermedim sevistik sadece istiyor evlenmek
1 yılYaşınız büyük değil bence birkaç sene sonra olabilir. Seni seviyorsa tensel temas bitse de bitmese de devam eder. Belki de sadece onun için seninledir bilemeyiz
00 Yorumla
1 yılEvlilik konusunda ikna edilecek biriyse en başından ayrıl gitsin. Ciddi düşünmüyor belliki
11 Yorumla
Soran1 yılciddi dusunuyor adim atmasini bekliyorum dogru zamani bekliyor sanirim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBu kafayla giderse 2 3 aya kalmaz çocuk o ilişkiyi bitirir kafayı evlenmeyi daha çok istesinle bozmuş 😅
012 Yorumla
Soran1 yılEvlenmek istiyor ama adim atmiyor anladin mi mantiksiz degil mi sence
- 1 yıl
Adımı neden atmıyor onu geride tutan etken ne senmisin davranışların mı yoksa bu şekilde kafaya taktıkların mı bir sürü soru işareti atabilirim ortaya ten uyumun var diye çok iyisiniz diye evlenmeyi düşünecek değildir belkide
Soran1 yılOlabilir evet haklisin her ten uyumu oo evlenelim olmaz ama simdi erkek olarak dusununce uyumluyuz yan yana yakisiyoruz o da dile getiriyor beni istiyor ama neden adim atmiyor artik
- 1 yıl
Belkide evliliği sadece lafta istiyor kendinde o beceriyi göremiyor ya da daha o kadar hazır değil evliliğe ya da en kötü evlenmeden zaten yaşayacağını yaşıyor evlenip sorumluluk almak istemiyor
Soran1 yılO zaman ben bu aramizdaki cinselligi keseyim mi
- 1 yıl
Kessende neyi kazanıcan olan çoktan olmuş aksine tartışma konusu yaşarsın oturup karşısına adını koyalım artık ailemle tanış artık de tepkisine bak ona görede karar ver
Soran1 yılHaklisin cunku bazen ona gidiyorum kalmaya o da geliyor hata mi ettik basindan sence
Soran1 yılEvet bi keresinde gitmek istemedim sirf bisi olmasin diye ve tartistik eski konulari acti neyden cekiniyosun dedi hakli
- 1 yıl
Sevip yaşamanın neresi hata 25 yaşındasınız kiminle ne derece ne yaşıyacağınıza karar verilecek yaşta rahat bir hayatta fazla daralmayı kimse sevmez hata arıyorsan kendinde o kırılmasın etmesin diye fazla hassas davranıp kendi isteklerini rafa kaldırmışsın şimdide raftan alamaya çalışıyorsun tabi alabilirsen
- 1 yıl
Bende sana burada cevap yazan kişiyle aynı fikirdeyim erkekler her zaman evleneceği insanı bir duruşu kalitesi olsun ister sen öyle değilsin demiyorum ama burada sana cevap yazan beyefendinin dediği şeylerin farkindaliginda senin olman gerek evlilik ten uyumu ister ama sadece bununla gidersen cinsellik üzerine kurulu bir ilişkiden öteye gidemezsin evliliği şartlarsan da onu almak için sürekli her şeyden odun verirsin önceliğin evlilik değil sınırların olsun
Soran1 yılnisa simdi soyle o da istiyor bunu zaten bizim iliskimiz cinsellikten inaret degil soru yanlis anlasilmis bayaaa
1 yılİnşallah bakiresindir.. sakın ola kanma.. cinselliği bitir. resti bu elemana çek
01 Yorumla
Soran1 yılvermedim
*Ya beni alursun ya da bağa tec@vüz etti diye seni mahkkemeye verurum karnumdaki çocuk da stresten düşerse müebbet alırsın " de😂😂😂😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılEvli gibi sayılırsınız. Evlilerden daha farklı bir şey yaşamamışsınız. Çok basit sadece bir ev tutmalık işiniz var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşi varsa düşünmüyorsa bence bitir direk ilişkini aynısını şu an yaşıyorum ileri gitmedik okadar evlenmicekse bırakıcam çünkü elime bir yüzük takması lazım yaşım 26 ben sözlere değil sadece davranışa önem veririm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu erkek arkadaşının da istemesi ile olabilecek bir şey. Belli ki şu an evlilik odaklı düşünmüyor.
00 Yorumla
1 yılAkışına bırak. Biraz da kıskanmasını sağla. Kıskançlık erkeklerin dürtülerini harekete geçiriyor biraz
00 YorumlaEvlilik denen şeyin gerçekten "ikna edilerek" yapılan bir şey olduğuna inanıyor musun. Ya gerçekten böyle düşünüyor olabilir misin?
00 YorumlaCinsel arzular tükendiğinde o fikirden yavaş yavaş uzaklaşacaktır. Açıkça konuşmalısın evlilik konusunu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılÜzerine fazla gitme ters tepebilir. Anaç be hünerli taraflarını mutlaka belli et sürekli. Pasta, kek yap, dolma yap vs.
00 Yorumla
1 yılÇok belli ederek adamı kendinden sogutma yavaş yavaş belli et.
10 Yorumla
1 yılBirini evlilige ikna etmek icin ugrasip da benimle evlenecekse bekar oleyim a. mk
00 Yorumla
1 yılIstediğini alıyor zaten evlenmesine gerek duymuyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılDe ki ciddi olalım artık sıkıldım işaretler yolla ne zaman evlenecez? mesela de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılistiyodur istiyodur da bu devirde evlenmek kolay değil maalesef işin o tarafını düşünüyo olabilir bence akışına bırakmalısın diğer türlü çok ısrarcı olursan soğutabilirsin kendinden
00 YorumlaZor bayagi ciddiyim demelerine bakma sadece kulanmak icin diyorlar
00 Yorumla
1 yılHeeee evlensin 2 gün sonra ufak bir fikir ayrıliginda bosanalim deyiverin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl3. kişileri karıştırma buraya kadar güzel güzel gelmişsiniz milletin çarpık ilişkisini sizinkine karıştırma. kafasında evliliği tamamiyle yetişkinlik hayatı olarak gördüğü için istemiyor da olabilir o yüzden yaşça büyük sayılır insanlarla vakit geçirin yetişkinlik olarak çizdiği sınırın o kadar da farklı olmadığını görsün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Başkaları benden bahsediyor istemeye falan gelecekler de bakalım ne cevap verecek
00 YorumlaEvlenmek istemeyeni ikna etmek?
Ya da terk etmek direkt evlenmek isteyeni bulmak 100 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılBelki de o evlilik için yaşın biraz daha ilerlemesini bekliyordur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cinselliği azalt bakalım tepkisini ölç sevdiği için mi yanında menfaat için mi
00 Yorumla
1 yılöyle bir planı yoksa ikna edemezsin. ama düğün masrafları benden dersen bi şansın var. erkekler geç de olsa uyandı artık. 1,2 ay evli kalıp yıllarca nafaka ödemek istemiyor kimse. artık erkekler değil siz yalvaracaksınız.
01 Yorumla
Soran1 yılniye 1-2 ay evli kalsin her zorlugun ustesinden beraber geliriz biz maddi acidan durumumuz cok iyi merak etme
1 yılSaygılı davranarak... erkekler saygıya ölesiye ihtiyaç duyar
00 Yorumla
1 yılO seni ikna etsin sen nie uğraşıyorsun erkeklere çok yüz verme senden iyisi olmaz
01 Yorumla- 1 yıl
Demek öyle erkeklere yüz vermemek lazım yani
Gizli Üye(30-35)1 yılçocuk istediğini soyle ona. Belki o zaman o da evlenmek ister.
11 Yorumla
Soran1 yılo da istiyo zaten
Gizli Üye(25-29)1 yılbir erkekle asla cnsellık yasadıgı biriyle evlenmez yıllardır anlamak ıstemedıgınız konu bu şimdi izle evlilik konusu gelince nasıl kaçacak
02 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik konuştuğu peki fotoğraf vs olarak
Cevap sahibi1 yılaynı şey
1 yılBeni istemeye geleceklermis ben evlenmek istiyorum yuva kurmak istiyorum madem sen ciddi degilsen bana gelen eskilerden tanidigim adamla evleniyorum de telefonlarin acma bulusma yazma engelle hatta kapinda kopek et.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
1 yılCinselliği bitir ters tepkiler veriyorsa niyeti ciddi değil ciddiyim diye seni kandırıp tensel temas ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTenseli menseli boş ver. Sen cinseli kes yola gelir tabi birlikte olmadıysan daha önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik sözleşmesi mal rejimi ayrılığına katıldığını söyle gerisi kolay 🤣
00 Yorumla
1 yılHerkes evliliğe sıcak bakar ama ekonomik sartlar bizleri evlilikten sogutabilir turkiye de evlilik erkeğe çökme şeklinde yapıldığı için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDüğünde pek altın istemediğini söyle daha çabuk evlenir
00 Yorumla
1 yılİkna edemezsin. Niyeti ciddi evlenmek olsaydı zaten direkt konuya girerdi.
01 Yorumla
Soran1 yılsoyluyor zaten evlenicem diye
1 yıl25 26 geç mi kezo o çocuk seninle evlenmez boşuna uğraşma
01 Yorumla
Soran1 yılistiyor askim
1 yılOnun her istediğini yapıyorsan evliliğe gerek kalmadığını düşünür
017 Yorumla
Soran1 yılHaklisin
- 1 yıl
Peki cinsellik oluyormu
- 1 yıl
Aranızda
Soran1 yılYani birlesme olmadi ama sevisme oldu
- 1 yıl
Bakiresin yani
- 1 yıl
Tamamen çıplak sevişiyor musunuz
Soran1 yılHayir o zaman dayanamaz iki tarafta tamamen degil ama yariya kadar iniyoruz tabi
- 1 yıl
Peki anal oral yapıyor musunuz
Soran1 yılEvet o da var
- 1 yıl
Hangisi var
Soran1 yılİkisi de yapiyoruz evet
Soran1 yılUtaniyorum bunlari konusmaya burada iwuriwirjej
Soran1 yılolmazzz
- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Nerdesin
- 1 yıl
Sen seviyor musun onu
- 1 yıl
Bişey sorcam
1 yılşu tensel uyum ne demek oluyor. örneğin nasıl uyumlu olduğumu anlayabilirim?
04 Yorumla
Soran1 yılya birbirinizi ilk gordugunuz andan beri ufak dokunuslar dokunma istegi oluyor ayni zamanda gulusmeler ayni anda bakismalar ve temas bagimlisi oluyosun ona karsi sonra opmek istiyosun daha cok sarilmak karsilikli olunca da uyumunuz var demektir
- 1 yıl
hee anladım, evet suanki iliskimde de bu sekildeyiz. teşekkür ederim yanıtın için. ayrıca soruna cevap olamadığım için üzgünüm. umarım hayırlı bir zamanda evlenirsiniz inşallahhhhhhh aminnn
Soran1 yılahahah umarimm ne demek rica ederimm. insallah sizde coook mutlu olunn
- 1 yıl
🙏🙏🙏
1 yılBu devirde evlenilmez ben de baktım geçen bir niyetlendim ama ev fiyatları çok pahalı
00 Yorumlakusura bakma o çocuk senle evlenmeyecek merak etme
02 Yorumla- 1 yıl
Neden evlenmesin?
Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. Evlenmek isterse o teklif eder sana zaten, belkide maddi durumu yoktur
00 YorumlaHiç zorlama bırak ne zaman isterse o zaman etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamakla hata etmişsin. Umarım evlenir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. İstemiyorsa zor
02 Yorumla
Soran1 yılistiyor
1 yılBence direk söyle. Eğer istemezsede ayrıl ondan.
01 Yorumla
Soran1 yılYa o da arada diyor konusuyoruz bu tur konulari ama daha cok surekli desin istiyorum yasi geldi artik
1 yılYa ne evlenmesi ver yaşa gitsin
00 Yorumla
1 yılBeni istemeye geliyorlar de bakalım.
00 Yorumla
1 yılAnnesinin kâlbine girmek önemli.
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler