Sevdiğim çocuğu açıldı mı neden neler oldu ben şimdi ne yapmalıyım?

Şimdi ben okulumuzun itiraf sayfasına yazdım dedim şu kişiden hoşlanıyorum tanımıyorum şu şekilde şuna benziyor falan dedim neyse arkadaşlarından biri yazdı işte ben tanıyorum sen kimse falan filan diye ben de işte söylemem falan hangi nerede gördüm falan ben sınıfımda gördüm dedi bu çocuk da kendi sınıfından başka bir de bizim sınıfa geliyormuş başka sınıflara gitmiyormuş sonra işte neye benziyorsun falan diye sordu ben de dedim ki hayvanları seviyorum falan dedim sonra dedi ha dedi sen dedim melike'sin dedi ondan sonra ben dedim nasıl anladım falan filan dedi yani senden bahsedildi Arkadaş ortamında falan neyse çocuk beni takip etmedi ben onu takip ettim ta ki bir kabul etti ben onun hikayesine bakıyorum o benim hikayeme bakıyor falan filan sonra ben buna yazamıyorum mesajlara açık bir hesabı yok neyse fake bir hesap açtı benim arkadaşım dedi ki ben buna yazacağım yazdı benim hakkımda kötü kötü şeyler söylemeye başladı işte beni rahatsız ediyor falan filan dedi ben de gruba al dedim sen hayırdır falan dedim sonra neyse arkadaşım sinirlendi gruptan çıkardı sonra sonra oğlanın arkadaşına yazdım bizi gruba al dedim gruba girdikten sonra ananı s****** dedi ve beni engellemiş ben de sinirlenip gruptan çıktım ya abi bunu yaşamama fazla üzülmüyorum ama yani tamam ben çirkin bir kızım ama yani sevdiğim adam da acayip böyle yakışıklı bir insan da değildi hatta bayağı çirkin aslında ben birazcık daha karaktere bakan bir insan olduğum için bana pek bağlamıyordu bu yani büyük ihtimal kiloluyum falan filan diye istemedi ama yani gerçekten çok zoruma gitti acaba ben çok mu çirkinim diye böyle düşünmeye başladım kafayı yemek üzereyim artık ya yalnızlıktan kafayı yiyeceğim hiç arkadaşım yok bari sevgilim olsun dedim seven biri olsun dedim o da olmadı arkadaşım da hiç yok sadece tek başıma oyun oynuyorum geziyorum hepsi de tek başıma gerçekten hayatımda yaşadığım en kötü olaylardan biri olabilir
Sevdiğim çocuğu açıldı mı neden neler oldu ben şimdi ne yapmalıyım?