Aşk İlişkileri Şu 30 yaş erkeklerden neden kurtuluş yok? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben 35 den fazlayim hep karşıma 30 çıkıyor bu ne ya, bıktım artık, büyü gibi karabasan gibi hep 30 yaş buluyor beni🙄 Güncellemeler1 yıl Bu şarkıyı bilen varmıdır 😉 music.youtube.com/watch Güncellemeler1 yıl Güncel Şu 30 yaş erkeklerden neden kurtuluş yok? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
dollydolla Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl abla nasıl hep senden küçük karşına çıktı? ben 17yken sevgilim 37 yaşındaydı. sanırım daha çok küçük yaşlardaki kızlarla ilgileniyorlar. 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Valla bilemiyorum kehanet gibi bir şey yillardır böyle reelde de aynı bıktım artık Yorumla dollydolla 1 yıl ben 16 yaşımdan beri karşıma hep 30 küsür erkekler çıkıyor Yorumla
Topraki35 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 31% 1 yıl Erkekler büyük olmalı ya kadınlar daha erken olgunlaşiyor erkekler daha geç 1 17 Yorumla Soran 1 yıl İşte bunu anlayacak olsalar keşke Yorumla Topraki35 1 yıl Kibarca reddedip önüne bakmalısın zaten ilerisi için sorunlu bir ilişki olur. Doğru bir seçim çok önemli. Yorumla Soran 1 yıl Red etmekten bıktım yıllardır biri gitse diğeri çıkıyor Yorumla Topraki35 1 yıl Aslında tersi olur sende durum biraz farklıymış. Erkekler kendinden küçük kadınlara bakar şaşırdım:) Yorumla Soran 1 yıl Bende bunu anlamıyorum ya Yorumla Topraki35 1 yıl Demek ki güzel kızsın ilgi çok Yorumla Soran 1 yıl Normalim aslında Yorumla Topraki35 1 yıl boş ver kısmet olması da güzel çünkü insanın gururu oksanir. Yorumla Topraki35 1 yıl Naşide mi ooo naptın bir ara o kadar çok dinledim ki anlatamam. Yorumla Soran 1 yıl Yok ya ben istemiyorum ne o öyle Yorumla Topraki35 1 yıl Peki sen niye bekliyorsun, belki sen açılmalısin beğendiğin birisine. Yorumla Soran 1 yıl Bekliyorum değil ki, onlar buluyor beni, beğendiğim kimse yok Yorumla Topraki35 1 yıl Kriterlerini gözden geçir o halde bu kadar erkek içinde:) ya da çok mu küçük bir şehirde yaşıyorsun Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Yorumla Topraki35 1 yıl O halde bu iş tamamen kısmet Yorumla Soran 1 yıl Şanssızlık Yorumla Topraki35 1 yıl Evet evet sanki sende biraz o da var :) Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Onlarla ilgilenmek zorunda değilsin zaten o yaştaki erkekler tat vermez 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben değil onlar ilgili☹️ bıktım hayır demekten Yorumla mur_aaat34 1 yıl Demek ki çok dikkat çekicisin ve yaşını göstermiyorsun Yorumla
fidelity-araz Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 41% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne güzel işte senden küçükler ilgi duyuyor demekki genç görünuyorsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Zaten genç bir yaştayım hâlâ ama olmaz neresi güzel ya ben denklik istiyorum Yorumla fidelity-araz 1 yıl Ne diyelim denk biri gelir inş Yorumla
Bekar_mutlu_cocuklu Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Ee o zaman netten bul istediğin yaş kriterinde olan bir aday 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Sipariş mi veriyoruz nasıl oluyor o🤣 Yorumla Bekar_mutlu_cocuklu 1 yıl Ben geldim yaş kriteri de uyuyor 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha🤣 o nasıl nick öyle Yorumla Bekar_mutlu_cocuklu 1 yıl Niye güzel değil mi😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Tamam da neden açık ilan gibi🤣 Yorumla Bekar_mutlu_cocuklu 1 yıl Evli değilim diye alnıma yazmaktan iyidir 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Aynı şey olmuş bence 🤣 ilan gibi Yorumla Bekar_mutlu_cocuklu 1 yıl Aman çok takılı kalma nick icin😂Yormuyorum işte gizemli değil net biriyim daha ne olsun Yorumla Soran 1 yıl Görünür olman lazım ama birde, ilan açmak ile amacına ulaşman zor bu durumda Yorumla Bekar_mutlu_cocuklu 1 yıl İlan açmadım ki😂Nasıl görünür olayım Yorumla Soran 1 yıl Profilinde tabii 🤣 nick açık ilan daha ne olsun Yorumla Bekar_mutlu_cocuklu 1 yıl Foto mu diyorsun 😂 Yorumla Soran 1 yıl Yes Yorumla Bekar_mutlu_cocuklu 1 yıl Bunu bana gizli soru soran mı diyor 😂😂😂 Yorumla
kjhhg793 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl şansına nerede yaşıyorsun çevrende 30 yaşlar var sanırım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İlgisi yok Yorumla
eray1970 Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kısmeti tepiyorsun desene 😂 giden yaş geri gelmez ama ,😉 0 1 Yorumla eray1970 1 yıl Güncel 😂 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sen zaten birinin seni bulması için geç kalmışsın biraz. 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Genç duruyorsun demek ki 1 15 Yorumla Soran 1 yıl Zaten genç bir yaş bu Yorumla centilmen0007 1 yıl Yok yani yaşından genç duruyorsun ondan 30 yaş Yorumla Soran 1 yıl Yok ya değil bence, normal görünüm Yorumla centilmen0007 1 yıl Şans o zaman Yorumla Soran 1 yıl Olmayan şans evet Yorumla centilmen0007 1 yıl Hiç mi denk gelmiyor yaş kaçtı Yorumla centilmen0007 1 yıl Şarkı çok güzeldir ya Yorumla Soran 1 yıl Bilen kaç kişi çıkacak bakalım Yorumla centilmen0007 1 yıl Ödül mü var😄 Yorumla centilmen0007 1 yıl Canın neye sıkkın Yorumla Soran 1 yıl Yoo ilgisi yok🤣 Yorumla centilmen0007 1 yıl Yaz istersen Yorumla centilmen0007 1 yıl Yazmak istemedin Yorumla Soran 1 yıl PP yok çünkü Yorumla centilmen0007 1 yıl Fotoğraf koymam burada Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ay havan batsin yaa 😁😁😁 kesin oyledir 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Valla bak çok ciddiyim yillardır böyle, reelde de bu. Bıktım artık Cevap sahibi 1 yıl Sen hala yalnizsin oyle mi Soran 1 yıl Beni tanıyor musun ki bu ne yorum böyle 🤣 Cevap sahibi 1 yıl Esin varken yapacak halin yok heralde. ya da millet sana niye yurusun. Soran 1 yıl Anlamıyorum ki bende, red etmekten bıktım yıllardır Cevap sahibi 1 yıl Sen guclu karizmatik biri yurusun istiyosun sanirim Soran 1 yıl Denklik diyorum her konuda her alanda tabii Cevap sahibi 1 yıl Sen nesin? Soran 1 yıl Offf sorduğum soruya bak Cevap sahibi 1 yıl Bakalim nasi biseysin. Ufflayip konuyu degistirme Soran 1 yıl Bakmak için önce görünmek gerek🤣 Cevap sahibi 1 yıl Sen felsefe de mi yapiyon kiz... hm karsilik da veriyor 😁😁😆🤪
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kim olduğunu biliyorum😊 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet biliyorum konunda vardı Gebze Maltepe arası Yorumla Soran 1 yıl Ne konusu ne diyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Burada pek yaşın önemi olmuyor 😀 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Reelde de aynı birkaç yıldır bu sorun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Demek ki olgun seviyorlar 😀 Yorumla Soran 1 yıl Ben sevmiyorum ama Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karabasan gibiler işte 😀 Tecrübeli olduğunu düşünüyorlar 😀 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Kismetinde genç var galiba. boş ver 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Boş veremiyorum bu hep böyle birkaç yıldır, ne yapayım o yaşta adamı 40 civarı olmalı Yorumla meinschicksal 1 yıl Ama 30 fazlayken 20 olsa tabiki genç dersin. Ama 30 çokta genç değil mantiken. 40 civari evlenmis bosanmis ve cocuk olma ihtimali yüksek olur. Bilemedim Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soru ne tatlim 1 0 Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Vallahi ben keyif için buradayım canım sıkılıyor 1 0 Yorumla
Martinn-ist Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Burada bizim yaşlarda az kişi var sanirim 1 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. 😂😂😂 gülüyorum ama başıma gelmez inşallah 😅 1 0 Yorumla
Bosveradimibe Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Sevgili mi arıyorsun 2 8 Yorumla Soran 1 yıl Ya aramak değil ki konu, hep beni bulan bu yaş Yorumla Bosveradimibe 1 yıl genç mi gorunuyorsun Yorumla Soran 1 yıl Normal ne bileyim, zaten gencim hala bu arada😉 Yorumla Bosveradimibe 1 yıl evli misin Yorumla Soran 1 yıl Hayır ama konu bu değil çünkü ilk yaklaşırken bunu bilmez kimse Yorumla Bosveradimibe 1 yıl Fiziğin nasıl Yorumla Soran 1 yıl Zayıfım ama aklına geldiği gibi biri değilim yani açık saçık Yorumla Bosveradimibe 1 yıl merak ettim seni Yorumla
KüskünAyıcık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl burada mı nerde? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Her yerde reelde bile Yorumla KüskünAyıcık 1 yıl Bak burada da ben çıktım 😂 Yorumla
Gülümse001 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. 34 kurtarırmı kanka 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz sanmıyorum Yorumla Gülümse001 1 yıl Azcık zorlasak 35 ten günde aldım Yorumla Gülümse001 1 yıl Biliyorum kanka çok dinledim gençliğimde Yorumla Soran 1 yıl Kendini yaşlı mi sanıyorsun🤣 Yorumla Gülümse001 1 yıl :) evet Yorumla Soran 1 yıl Saçmalıyorsun Yorumla Gülümse001 1 yıl her şey yaş değil kanka Yorumla Gülümse001 1 yıl Bende güncel Yorumla
Siyah_2024 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 102% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 471 cevap paylaştı. Kaç istiyorsun 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaşıma uygun benden büyük denge, 40 civarı Yorumla Siyah_2024 1 yıl Evet akıllıca bir düşünce Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sen daha büyük mü istiyosun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl E tabii yaş da uyumlu olmalı Yorumla Cefternal 1 yıl Ama biraz daha yaşça genç (karakter olarak olgun ) biri daha iyi olmaz mı Yorumla Soran 1 yıl Hayır olmaz Yorumla Cefternal 1 yıl Kaç yaşlarda istiyosun Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Sana 25 mi lazım 35 ten büyük mü? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl 35 den büyük tabii ki ya, nasıl okuyorsunuz sorulari Yorumla Babylon_Candle 1 yıl Soruyu doğru okudum araya espri yapayım dedim ama anlamadın. Çok sinirlendirmiş bu 30 yaş grubu seni anlaşılan. Yorumla Soran 1 yıl Ya sinirlenmek değil de çok uzun zamandır böyle bu kadar mı olur, birkaç yıldır böyle Yorumla Babylon_Candle 1 yıl Çünkü sitede onlar çoğunlukta olduğu ve bizler azınlıkta olduğumuzdan. Yorumla Soran 1 yıl Reelde aynı yillardır Yorumla Babylon_Candle 1 yıl Demek ki yaşını göstermiyorsun Yorumla
OuzAlim Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ne var yani 30 olunca noluyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olmuyor Yorumla OuzAlim 1 yıl ne olmuyor Yorumla
Onlysohbet Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Hahahahaha genç olması daha cszip değil mi? 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Naapacaz peki :) 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Tam benim istediğim gibisin o zaman😊😉 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sen kaç istiyorsun? 0 0 Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Kaderin 30 larda demek😀 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz ya, olmaz demekten bıktım Yorumla HızırBey 1 yıl Kaç istıyon ablam 😀 Yorumla HızırBey 1 yıl Şarkıya bak için geçmiş ablam senin😃 Yorumla Soran 1 yıl Sen ne anlarsın şarkıdan🤣 Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Sen benim kalemimsşn 1 0 Yorumla
Hot-Body Takip Et Xper 3 Yaş: 30 1 yıl Seksi misin 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Hayır kapalıyim aksine Yorumla Hot-Body 1 yıl Tatlım kapalısın diye seksi olamazsın diye bir şey yok Yorumla Soran 1 yıl Değil işte, sandığın gibi bir durum yok Yorumla Hot-Body 1 yıl HımmGüzel misin Yorumla Soran 1 yıl Normal Yorumla Hot-Body 1 yıl Merak ettim Yorumla
Guuumballll Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl 34 olur mu 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Zor biraz Yorumla Guuumballll 1 yıl Çıtırsin demek ki hala Yorumla Guuumballll 1 yıl neden zor Yorumla Guuumballll 1 yıl Neden gizlisin Yorumla Guuumballll 1 yıl Guzel şarkı Yorumla
sadeceonunicindir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Daha ne istiyorsun😂😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz denklik lazım Yorumla sadeceonunicindir 1 yıl Denkleştirir merak etme sjsjs Yorumla
akdenizgüneşi0720 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl 40 çıksın ozaman 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yok işte onlar da evli çıkıyor ya da başka şehirde Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olgunsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İyi de ben bu yaş adamı ne yapayım ama kehanet gibi ya hep böyle Yorumla Askadami0707 1 yıl Dmden konudalımmı Yorumla Soran 1 yıl Maalesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sana 70 yaş yazmali teyze 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen bul onu sana denk olur kesin😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim yaş yanlış yazdım 28 yaşındayım daha ama sen yolun yarısını baya geçmişin 😁 Yorumla Soran 1 yıl Hiç sorun yok Yorumla
slamlor340434 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl nrden anladinki adamin 30 oldugunj 0 1 Yorumla slamlor340434 1 yıl nu Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne isterdin mesela 0 1 Yorumla by_kowboy 1 yıl Kaç yaşındasın merak ettim 🙄 Yorumla
Sexseverr6161 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 1 yıl Daha kucuk mu ariyorsun 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hayır 40 civarı denklik için Yorumla Sexseverr6161 1 yıl Kucuk sevgili daha iyi Yorumla Sexseverr6161 1 yıl Bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
abla nasıl hep senden küçük karşına çıktı? ben 17yken sevgilim 37 yaşındaydı. sanırım daha çok küçük yaşlardaki kızlarla ilgileniyorlar.
Valla bilemiyorum kehanet gibi bir şey yillardır böyle reelde de aynı bıktım artık
ben 16 yaşımdan beri karşıma hep 30 küsür erkekler çıkıyor
Erkekler büyük olmalı ya kadınlar daha erken olgunlaşiyor erkekler daha geç
İşte bunu anlayacak olsalar keşke
Kibarca reddedip önüne bakmalısın zaten ilerisi için sorunlu bir ilişki olur. Doğru bir seçim çok önemli.
Red etmekten bıktım yıllardır biri gitse diğeri çıkıyor
Aslında tersi olur sende durum biraz farklıymış. Erkekler kendinden küçük kadınlara bakar şaşırdım:)
Bende bunu anlamıyorum ya
Demek ki güzel kızsın ilgi çok
Normalim aslında
boş ver kısmet olması da güzel çünkü insanın gururu oksanir.
Naşide mi ooo naptın bir ara o kadar çok dinledim ki anlatamam.
Yok ya ben istemiyorum ne o öyle
Peki sen niye bekliyorsun, belki sen açılmalısin beğendiğin birisine.
Bekliyorum değil ki, onlar buluyor beni, beğendiğim kimse yok
Kriterlerini gözden geçir o halde bu kadar erkek içinde:) ya da çok mu küçük bir şehirde yaşıyorsun
İstanbul
O halde bu iş tamamen kısmet
Şanssızlık
Evet evet sanki sende biraz o da var :)
Onlarla ilgilenmek zorunda değilsin zaten o yaştaki erkekler tat vermez
Ben değil onlar ilgili☹️ bıktım hayır demekten
Demek ki çok dikkat çekicisin ve yaşını göstermiyorsun
Ne güzel işte senden küçükler ilgi duyuyor demekki genç görünuyorsun
Zaten genç bir yaştayım hâlâ ama olmaz neresi güzel ya ben denklik istiyorum
Ne diyelim denk biri gelir inş
Ee o zaman netten bul istediğin yaş kriterinde olan bir aday
Sipariş mi veriyoruz nasıl oluyor o🤣
Ben geldim yaş kriteri de uyuyor 😂😂
Ahaha🤣 o nasıl nick öyle
Niye güzel değil mi😂😂
Tamam da neden açık ilan gibi🤣
Evli değilim diye alnıma yazmaktan iyidir 😂😂
Aynı şey olmuş bence 🤣 ilan gibi
Aman çok takılı kalma nick icin😂
Yormuyorum işte gizemli değil net biriyim daha ne olsun
Görünür olman lazım ama birde, ilan açmak ile amacına ulaşman zor bu durumda
İlan açmadım ki😂
Nasıl görünür olayım
Profilinde tabii 🤣 nick açık ilan daha ne olsun
Foto mu diyorsun 😂
Yes
Bunu bana gizli soru soran mı diyor 😂😂😂
şansına nerede yaşıyorsun çevrende 30 yaşlar var sanırım
İlgisi yok
kısmeti tepiyorsun desene 😂 giden yaş geri gelmez ama ,😉
Güncel 😂
Sen zaten birinin seni bulması için geç kalmışsın biraz.
Genç duruyorsun demek ki
Zaten genç bir yaş bu
Yok yani yaşından genç duruyorsun ondan 30 yaş
Yok ya değil bence, normal görünüm
Şans o zaman
Olmayan şans evet
Hiç mi denk gelmiyor yaş kaçtı
Şarkı çok güzeldir ya
Bilen kaç kişi çıkacak bakalım
Ödül mü var😄
Canın neye sıkkın
Yoo ilgisi yok🤣
Yaz istersen
Yazmak istemedin
PP yok çünkü
Fotoğraf koymam burada
Ay havan batsin yaa 😁😁😁 kesin oyledir
Valla bak çok ciddiyim yillardır böyle, reelde de bu. Bıktım artık
Sen hala yalnizsin oyle mi
Beni tanıyor musun ki bu ne yorum böyle 🤣
Esin varken yapacak halin yok heralde. ya da millet sana niye yurusun.
Anlamıyorum ki bende, red etmekten bıktım yıllardır
Sen guclu karizmatik biri yurusun istiyosun sanirim
Denklik diyorum her konuda her alanda tabii
Sen nesin?
Offf sorduğum soruya bak
Bakalim nasi biseysin. Ufflayip konuyu degistirme
Bakmak için önce görünmek gerek🤣
Sen felsefe de mi yapiyon kiz... hm karsilik da veriyor 😁😁😆🤪
Kim olduğunu biliyorum😊
Sanmıyorum
Evet biliyorum konunda vardı Gebze Maltepe arası
Ne konusu ne diyorsun
boş ver
Burada pek yaşın önemi olmuyor 😀
Reelde de aynı birkaç yıldır bu sorun
Demek ki olgun seviyorlar 😀
Ben sevmiyorum ama
Karabasan gibiler işte 😀 Tecrübeli olduğunu düşünüyorlar 😀
Kismetinde genç var galiba. boş ver
Boş veremiyorum bu hep böyle birkaç yıldır, ne yapayım o yaşta adamı 40 civarı olmalı
Ama 30 fazlayken 20 olsa tabiki genç dersin. Ama 30 çokta genç değil mantiken. 40 civari evlenmis bosanmis ve cocuk olma ihtimali yüksek olur. Bilemedim
Soru ne tatlim
Vallahi ben keyif için buradayım canım sıkılıyor
Burada bizim yaşlarda az kişi var sanirim
😂😂😂 gülüyorum ama başıma gelmez inşallah 😅
Sevgili mi arıyorsun
Ya aramak değil ki konu, hep beni bulan bu yaş
genç mi gorunuyorsun
Normal ne bileyim, zaten gencim hala bu arada😉
evli misin
Hayır ama konu bu değil çünkü ilk yaklaşırken bunu bilmez kimse
Fiziğin nasıl
Zayıfım ama aklına geldiği gibi biri değilim yani açık saçık
merak ettim seni
burada mı nerde?
Her yerde reelde bile
Bak burada da ben çıktım 😂
34 kurtarırmı kanka
Olmaz sanmıyorum
Azcık zorlasak 35 ten günde aldım
Biliyorum kanka çok dinledim gençliğimde
Kendini yaşlı mi sanıyorsun🤣
:) evet
Saçmalıyorsun
her şey yaş değil kanka
Bende güncel
Kaç istiyorsun
Yaşıma uygun benden büyük denge, 40 civarı
Evet akıllıca bir düşünce
Sen daha büyük mü istiyosun
E tabii yaş da uyumlu olmalı
Ama biraz daha yaşça genç (karakter olarak olgun ) biri daha iyi olmaz mı
Hayır olmaz
Kaç yaşlarda istiyosun
Sana 25 mi lazım 35 ten büyük mü?
35 den büyük tabii ki ya, nasıl okuyorsunuz sorulari
Soruyu doğru okudum araya espri yapayım dedim ama anlamadın. Çok sinirlendirmiş bu 30 yaş grubu seni anlaşılan.
Ya sinirlenmek değil de çok uzun zamandır böyle bu kadar mı olur, birkaç yıldır böyle
Çünkü sitede onlar çoğunlukta olduğu ve bizler azınlıkta olduğumuzdan.
Reelde aynı yillardır
Demek ki yaşını göstermiyorsun
ne var yani 30 olunca noluyor
Olmuyor
ne olmuyor
ilgisini fazlasıyla çekiyorsun demek :D
Hahahahaha genç olması daha cszip değil mi?
Naapacaz peki :)
Tam benim istediğim gibisin o zaman😊😉
Sen kaç istiyorsun?
Çıtır sevmiyor musun?
35 üstünü çıtırlar kapıyor. Ondandır.
Kaderin 30 larda demek😀
Olmaz ya, olmaz demekten bıktım
Kaç istıyon ablam 😀
Şarkıya bak için geçmiş ablam senin😃
Sen ne anlarsın şarkıdan🤣
Sen benim kalemimsşn
sen kaç istiyorsun
Cekiyor
Seksi misin
Hayır kapalıyim aksine
Tatlım kapalısın diye seksi olamazsın diye bir şey yok
Değil işte, sandığın gibi bir durum yok
Hımm
Güzel misin
Normal
Merak ettim
34 olur mu
Zor biraz
Çıtırsin demek ki hala
neden zor
Neden gizlisin
Guzel şarkı
Daha ne istiyorsun😂😂
Olmaz denklik lazım
Denkleştirir merak etme sjsjs
40 çıksın ozaman
Yok işte onlar da evli çıkıyor ya da başka şehirde
Olgunsun
İyi de ben bu yaş adamı ne yapayım ama kehanet gibi ya hep böyle
Dmden konudalımmı
Maalesef
Sana 70 yaş yazmali teyze
Sen bul onu sana denk olur kesin😉
Benim yaş yanlış yazdım 28 yaşındayım daha ama sen yolun yarısını baya geçmişin 😁
Hiç sorun yok
nrden anladinki adamin 30 oldugunj
nu
Gel beraber takılalım
Sana kaç lazım :)
hala gençsin demek ki
Ne isterdin mesela
Kaç yaşındasın merak ettim 🙄
Olgun fantazisi seviyorlar garipler
Selam ben 34 üm nasılsın?
Daha kucuk mu ariyorsun
Hayır 40 civarı denklik için