Kıza karşı ilgisizlik var, sinirlenince küfür hakaret var, başka kızlarla konusma hali var. Bunlar sevmediğimi
Mi gösteriyor
ilişkimiz 3 yıllık bu arada
Kıza karşı ilgisizlik var, sinirlenince küfür hakaret var, başka kızlarla konusma hali var. Bunlar sevmediğimi
Mi gösteriyor
ilişkimiz 3 yıllık bu arada
Cevap
0Cevap
Kardeşim sevme halini bilmiyo musun tabiki de sevmiyosun bunu birinin söylemesi gerekmez ki
Seviyom da bu hareketler varsa sevmiyorum mu
Sevmiyosun sevdigini saniyosun bence seven insan kıza karşı bu kadar onu üzecek durumlara girmez
Anladım bu arada kız ayrıldı çok üzülüyom yoruluyom deyip hemen de birine gitti nişan yaptı sjjssısksk
O zaten seninleyken bitirmiş kafasında belli yani
Evet yoruldugujdan üzüldügümdnd demi
Beni sevmemek mi bu benleyken de birlikteyken
Olanı anlatmış sana o an yaşadığını değil yaşamış bitirmiş haber vermis
Seninle birlikteyken ayrılmak gibi düşün biz sizler gibi bitti diyip sonra sevdiğimizi hatırlamıyoruz ilk önce ilişkiyi kafada bitirip sonra fiile döküyoruz
Pek nasıl hemen yeni ilişkiye başladı beni bu kadar severken insanın midesi almaz ya
Kafada ilişki bitince diğer tanımadığın insandan farkı kalmıyo ki kadın sildiği zaman tamamen siliyor seni gerçekten sevip bıraktıysa yüksek ihtimal mantık evliliğini okeylemistir baktı ki kalple olmuyo mantıkla karar vermiş
Aynrn Öyle yaptı ama mantıkla mutlu da olunmaz biliyorsun
Şimdi ben bu kızı sevmedigimden böyle üzdüm kötü davrandım bu kız benden ondan sogudu değil mi
Orası bilinmez evlilik var işin sonunda tensel temas var sureklilik var o an olmasa da ilerleyen zamanda sevebilir
Öyle
Peki benle birlikteyken sözde arkadşaıydı bu cocuk benleykennondan hoslandı mı sence
Bilmem o da olabilir bi ihtimal bi de arkadaşlıkları varsa zaten daha kolay ikna olmuştur
Yatabandı oluyor ama 3 yıllık ilişkiden çıkıp hemen sevgili olunması sağlıklı değil
Sağlıklı olduğunu iddia etmiyorum asla ama olan da bunu gosteriyor
Cocuk bi de feminem canım bir tip benim kız asla tercih etceği bit erkek değildi
Zaman gosterecek kimin haklı kimin mutlu olacağını 🙂
Valla ben mutsuzum şu an kimseyi de istemiyom
Zaman lazım bu da bi tecrübe insan için şu an değil ama zamanla ufak bi gülümseme olarak kalacak anilarinda sıkma canını
Benim işim de zor abi başkasıyla gör 2 ay sonra 4 ay sonra da nişan gör 3 yıllık ilişki ya bu
Peki sence bu durumda senin hiç hatan yok mu
Var hata bende tabi
Ki ama bu kadarını da haketmedim az çok bi şeyler yaşadık ben de çabaladım çok sevdim yani hiç sevmedim değil, ama bu olayı kimse haketmez
Şimdi uzun soluklu bilmediğim için rahatça bişey diyemiyorum ne diyim hakkınızda hayırlısı
Sevmiyorsun maalesef bence 3 yıllik alışkanlık diye bu ilişkide kızı daha fazla üzme ayrıl
Emin misin sevmediğime sahiplenme var özlem var ama
Alışkanlık
Sevmiyorsun ve kızı 3 yıldır oyalıyorsun
Nerden anladın sevmediğimi
Yazdıklarınızı seven adam yapmaz
evet sevsen baskalari olmaz
Hayır baskalarınla konusma isteği geliyor baskaşarı yok onla birlikteyim ama dmden baska kızlarla yazısıyom
tamam yazismakta bir iletisim deglmi
Kesin onu sevmediğimi mi gösterir bu erkekler yapr ama böyle seler?
erkekler her bok.. u yapsin zaten tabi sevsen neden baskasi olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, üç yıllık bir ilişki önemsiz bir şey değil, ama buradaki hislerin önemli. İlgisizlik ve sert tepkiler, duyguların soğuduğunun bir işareti olabilir. Başka kızlarla konuşma arzusu da dikkat isteyen bir durum. Sevgi genelde sabırlı ve saygılı bir tavırla kendini belli eder. Eğer bu hisleri yaşıyorsan, belki de duygularını tekrar değerlendirme zamanı gelmiş demektir. İlişkinle ilgili duygularını bir düşün, belki de içsel bir konuşma yapıp, neler hissettiğini anlamaya çalışmalısın. Her şeyin yoluna girmesini umarım 💖.