21 yaşındayım. Üni okuyorum 3. sınıftayım ama ne platonigim olmuştur ne de yanımda bir erkek sinek 😄🥲
Çirkin olduğumu sanmıyorum da
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 21 yaşındayım. Üni okuyorum 3. sınıftayım ama ne platonigim olmuştur ne de yanımda bir erkek sinek 😄🥲
Çirkin olduğumu sanmıyorum da
Cevap
14Cevap
Kendi gözün bir önemi yok bakan gözün güzelliği önemli maalesef objektif olmak zor bu durumlarda üçüncü bir göz lazım bu konularda
Denk gelmemiştir Normal, Bu çirkin olduğun veya bakımsız olduğun anlamına gelmiyor. Bence böyle daha güzel
Dışardan soğuk görünüyor olabilir misin? Belki insanlar seninle iletişim kurmaya çekiniyordur 😊
Belki de
Evet kesinlikle. Ama neden dışarı kendi kişiliğimi yansıtıyım ki? Böyle yaparsam zaten çevremde olanlar da olmazdı. Beni çok başka biliyorlar ve söylemlerinde asla dikkat etmiyorlar buna ama işin aslı çok başka. Bir keresinde belli ettiğim bir cümle kurmuştum ama tabi bunu da gülerek söylediğim için kimse ciddiye almadı 🙃 karşı cinse gelecek olursa onlarla bir irtibatım hiç olmadı bunun da etkisi çoktur
2 tür kişilik bir yakınlarıma gösterdiğim güleryüz bir de dışarıya karşı duruş.2. si sanırım yine etkisi çok olan etkendir senin de dediğin gibi
Aslında bu 2 farklı kişilik değil tek bir kişilik. Davranışlarım sadece yakınlık seviyesine göre değişiyor. Ha yakın olmadıklarıma somurtuk bir tavır takınıyoruk anlamına gelmez bu demek istediğim içimdeki beni salivermem ortaya yani. O eğlenceli kişilik yakın olduklarımın yanında meydana çıkıverir. Bu yüzden beni bana karşı önyargılı olmayacak biri iyi tanıyabilir ancak
Takınıyorum*
Ne gibi
çünkü kimse kimseyi sevmek zorunda değil ayrıca bu tavırlarına da bağlı
Zorunda demedik zaten ki istemiyorum da bunu sadece nedenini merak ettim
nedeni yok işte isteyen sever isteyen sevmez gayet basit
Bana da aynı. Hoşlanan çok oldu ama gelip açılmıyorlar. Bakıyorlar sadece
Bana lisede açılan oluyordu ama üniversitede hiç olmadı
Hiçbir kız zaten çirkin olduğunu sanmıyor ki
Platoniğin olmuştur belki.
Zannetmiyorum ya :qq
biraz ketum olabilir misin
Zannetmiyorum dışarıdan soğuk görünüyorsam bilemem
Ne güzel işte okumana bak!
Öyle zaten
belki soğuksun o yüzden yanaşmıyorlardır
bosversene olsa ne degiscek ne kaybetceksin
Görmüyorlar demek ki bu güzelliği
Sıcakkanlı ol güler yüzlü 😀
Ben sana açılırım
neden oyle
Çirkinsin
Tamam
İstiyor musun peki
İstediğimden değil istemem ama nedenini merak ettim
Gizliden çıkayım mı biraz konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini çirkin hissetmen için hiçbir sebep yok, hepimizin benzersiz bir çekiciliği var ve bu da çok özel 😊 Üniversitede seni tanımayan bir sürü insan olabilir ve belki de seninle tanışmak için çekiniyorlardır. Bazen insanlar, tanışmak yerine uzaktan hayran kalmayı tercih edebilir. Sosyal etkinliklere katılabilir, ilgi alanların doğrultusunda kulüplerle tanışarak yeni insanlarla bağlantılar kurabilirsin. Kendine güvenmen ve rahat olman, senin enerjini dışarıya daha çekici gösterecektir. Bir şeylerin değişmesi biraz zaman alabilir ama mutlaka olacaktır. Sen yeter ki kendin ol! 🌟✨🥰