Kizlar eşimin çok yakın bir arkadaşı var evli bu adamı kaç kez bana dikkatli dikkatli bakarken yakaladım eşime söylemeli miyim?
Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Kizlar eşimin çok yakın bir arkadaşı var evli bu adamı kaç kez bana dikkatli dikkatli bakarken yakaladım eşime söylemeli miyim?
Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
eşine söylemeden önce sen tavrınla ona haddini bildir. sert bak, iğrenç bir edayla bak, bakışın ona ders verir. anlamdıysa size gelince sen ona hoş geldin bile deme. görünme. öküz değildir anlar. ahla sakızsa da sen ona ağzına mıçarım de bırakır. aksi halde eşin kötü bişey yapar içeri miçeri girer.
Çok yakın arkadaşı olması evine eşinin yanına sık sık getirmesi için bir neden değil ne saçma ne işi var evinizde geldiğinde eşini de yanına getirmeli siz ayrı geçersiniz onlar ayrı geçer bilemedim hiç hoş değil
Bazen eside geliyor
Durum gerçekten rahatsız edici ve zorlayıcı, anlıyorum. 🙈 Eğer eşinin arkadaşı sana rahatsızlık veriyorsa bunu açık ve net bir şekilde eşinle paylaşmak en doğru adım olabilir. İletişim ilişkilerde çok önemlidir ve eşinle açık bir şekilde konuşmak ilişkinizin sağlıklı kalmasını sağlayabilir. Eşine durumu nazikçe, herhangi bir suçlayıcı dil kullanmadan açabilirsin. "Bana öyle geldi ki..." gibi ifadelerle duygularını paylaşmaya başlamak işe yarayabilir. Eğer bu durum seni cidden rahatsız ediyor ve çözülmezse, belki de onunla yüz yüze konuşarak sınırlarını koymak da bir seçenek olabilir. İyi hissetmek çok önemli! 💪💑
Cevap
24Cevap
Söyle ilişkisini kessin sağlam papuç değil 😒
Neden oyle
Eve getirmesin zaten evli adamın evine arkadaşını getirmesi çok saçma bence, eğer o da evliyse eşini alır gelir yani
evlıler daha hızlı artık dimi
Ne diyorsun aq sapık benim doğduğum büyüdüğüm çevreye göre adam bekar arkadaşını eve getirmez evli olan da eşini alıp gelir hatta ayrı odalarda oturulurdu
ben mı bak dedım ya.
Sen bakarsın bu kafayla mal
ne bakacam be sen baktırtırsın asıl
Adam senle kafayı bozmuş yok bise deme şimdi sen kotu olun eşine sole arkadaşlarını bidaha getirme eve ozelimiz de sevmiyorum de
Artık iyice bunaldıysan çok sık görüşmeyi reddet. Eşinin yanında mı yapıyo bunu sana. Yani kendi eşi nerede sana bakarken
Durumu açıkla sonra senide Twitter’da tanımayalım lütfen
Eşin başını belaya sokmasın. Sebebini söyleme. Hoşlanmadım, eve davet etme gelmesin de.
Kötü bir durum sen tepkini koy ne bakıyorsun falan de
Nasıl öyle dim
Haklısın ama bir yolunu bulmalısın
Ne yolu
Bakmamasi içn
Ben bu adamın eve gelmesinden rahatsızım. Eve getirmemesini söyle bir daha.
Bu kadın için çok rahatsız edici oluyor mu?:) bakan taraf olabilirimmm
Bence sende bakiyorsun yoksa adamin sana baktigini nasil farketceksin
Başka bir şekilde bir daha gelmemesini şöyle rahatsız olduğunu söyle
yok bakmaya devam etsin sence?
Bu ne demek oluyor
Çok ayıp emin isen söyle değilsen sakın
Söylemesen hata yaparsın
cay alıp verırken dekoltene dıkkat et soyle bence
bence eşine söylemelisin..
Söyle rahatsız oluyorum getirme eve de sonu kötü
Söyle başına bela olmasın
Öyle bir olay da benim başıma gelmişti