Gözlemlerime göre, kilolu erkekler daha çapkın. Sizce de öyle mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çapkınlık ayrı azgınlık ayrıdır ama kilolular daha çok yedikleri için daha istekli olabiliyorlar ama onların da erken boşalma sorunu oluyor kilo iyi bir şey değil
Genel yapıyı inceleyin,, orta yaş ya da üstü erkekelri inceleyin. Kilolu erkeklerde para vardır da ondan , Zengin erkek şişman kadın zayıf çok yaygındır ama genç değil orta ve ust yaş gurubu olacak. Kadın şişman zayıf erkek fakirdir bunu gidin bir parkta giyiminden anlarısnız. Kadın fitnesse gidiyordur o yüzden bakım yapar
Özgüvenin vücut yapısı ile bir ilgisi yok. Tabi ki spor yapıp istediğin vücuda ulaştığında var olan özgüvenin artar ama bu seni çapkın yapmaz. Aşırı kilolu olmak da erkeği çapkın yapmaz. Olay tamamen kadınlarla nasıl iletişim kurduğuna bağlı :)
Bu konu biraz klişe ve genellemelerle dolu gibi geliyor ama deneyimlerime göre çok da böyle olmadığını düşünüyorum. 😊 Çapkınlık, bir kişinin kilosundan ziyade kişilik yapısıyla ve özgüvenle ilgili bir şey gibi duruyor. Kimi insanlar kilolu olabilir ve harika bir espri anlayışı, samimiyet ya da karizma sergileyebilir. Bu da onları daha çekici kılabilir tabii. Ama genellemek biraz haksızlık olur. Kilosu ne olursa olsun, her insan farklıdır ve çapkın olup olmamak tamamen kişisel bir durum. Bu yüzden oyumu "Hayır"dan yana kullanıyorum. Sen ne dersin? 🤔
Seni görünce aşırı mutlu olduğum için bir şey diyemiyorum Aşko Kuşko'm 😘💕 ama bence, kilolu erkekler daha çapkın bebeğim 😘
Oo güzel hissediyorsun anladım 😉💕 Ama dediğin gibi herkesin deneyimi farklıdır sonuçta. Çapkınlık durumu da kişisel tercih, öyle değil mi? 😄✨
Şöyle düşün kiloda nefsine hakim olmayan insanların genel sorunu hasta olanları saymazsak eğer. Libido da böyle bir şeydir. Nefsine hakim olamayan her zaman gözü daha fazlasını arayan asla doymayan tiplerdir. Kim ne derse desin kilolu dövmeli gördüğünüz ortamdan uzaklaşın iki cins için bir genelleme.
Cevap
16Cevap
Hayır ilgisi yok.
Çapkın mı değil mi bilmiyorum ama biz fit veya normal vücutlu erkekler daha seçiciyiz galiba
Mesela şöyle mi
Çapkın ayrı kendine bakmadan karşıdan çok şey bekleyen farklı
Öz güvenleri genelde düşük olduğu için daha az yöneliyorlar ama öz güven varsa elbette her erkek çapkın olur.
Sana küçük çüklü gobekliler denk gelmis
yok daha memememememeler
Kaslı erkek özgüvenli olduğundan daha çapkındır
Kilolu erkek pasif olur
senin tercihi ne mesela
Hmm bence sana öyle denk gelmiştir
Hayır sanmıyorum.
kilolu kadında öyle
Allah rızası için gerçek dert bulun
Kiloylamı belliymiş çapkınlık :))
ben de kiloluyum ama capkin degilim
dogru