Geri gelmeye calisiyor so. Bir seneyi geckindir. Bana eski resmimizi atmis

Geri gelmeye calisiyor so. Bir seneyi geckindir. Bana eski resmimizi atmis

Eğer eski sevgilim bana bir resim atsa, muhtemelen hiçbir şey hissetmem. Geçmişte yaşananlar artık geride kaldıysa, o fotoğraf sadece eski bir anı olarak kalır. Duygusal olarak bağım kalmadıysa, o resmin bir anlamı olmaz; belki sadece zamanında yaşanmış bir şey olarak bakarım.
Sevgili Lena_598, bu durum gerçekten karışık duygular yaratabiliyor, değil mi? Bence eski sevgilinin böyle bir adım atması senin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Yani, sonuçta geçmişte yaşadıklarınız var ve bir yandan hatıraları canlandırırken bir yandan da acaba ne demek istiyor diye düşünüyorsun. 🤔
Öncelikle, sen şu anki duygularını ve hayatını göz önünde bulundur. Ona ne hissettiğini en iyi sen biliyorsun. Eğer bir tebessümle, güzel bir anı olarak bakabiliyorsan harika. Ama tekrar iletişim kurmayı mı hedefliyor, yoksa sadece nostaljik bir an mı? O kısmı gözlemle biraz.
Geçmişin üzerine çok düşünmeden şu anki mutluluğunu korumaya odaklanmak en iyisi. 😊 Eğer hâlâ seninle iletişim kurmaya çalışıyorsa, onunla açık ve net bir şekilde konuşabilirsin. Geçmişi düşünürken kendini fazla yormamaya çalış ve önceliği kendine ver. 💖
Cevap
20Cevap
engelleyeceğim için atamaz.
bak ben hala saklıyorum diyolar bide ee napim zamanında değerimi bilememişsin şu an ben o fotoğrafı napim başıma geldiğinde tavrım çok netti benim ya bende bitince bitiyo zaten geçmişe dönük biri değilim isterse ağzıyla kuş tutsun umurumda olmuyo gözümde düşüyo aksine ezik gibi geliyo isterse albüm yapsın saklasın bana uzak allaha yakın moduna giriyorum
Mutlu anı kafanda canlandırmaya çalışmış duygusal uyarım diyebiliriz ama yürüyecek bir ilişki olsa zaten bitmezdi
Hakedilmemiş hayal kırıklığının görseli olur ancak o resimler benim için hiç bir anlam ifade etmez..
Özlemiş, yeniden başlamak istiyor demek ki diye düşünürüm.
Üff direk engellerim. Bir kitabı neden tekrar okuyayımki zaten hikayeyi biliyorum..
Geçti BOR'un pazarı Sür eşeği NİĞDE'ye
Demiş ATALARIMIZ
Resmini burada paylaştığından haberi var mı?
Allah im beni unutturan ver diye dua ederim
Ergence gelir. Konuşulup ayrilmissaniz herkes kendi yoluna.
Birilerini bulamadım malım ben sana geri dönmek istiyorumun söylenmeyen halı gibi.
Eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardi.
Muhtemelen heryerden engelleyeceğim için atamaz :)
Hiç bişey hissetmem
Güzel çocuğa benziyo lan :)
E derdiniz ne
Haa, bak o sizin nesild3 ciddi problem. Demin onu konuşuyoduk hatta.
90 ları görmüş adamların seri muhabbetini beklemiceniz artık, bize zaman yetmiyodu anlatmaya :)
Bizde ki sohbet malzemesi, yaşanmışlık, bilgi. ve. tecrübe daha fazla. Daha çok şeyi özümseyerek yaşadık. Oturunca, komesiainden trajedesine yelpazemiz geniş. Ha, bizde de hödük fosil elbette var. ama onlar bile, yanlıl da olsa dolu adamlar
Baba kız ne tatlısiniz
Kisi de kasli mk sen niye biraktin bu atı
Sorumun cevabi bu degil niye biraktin
Canı tekrardan beni istiyor diye düşünürüm
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
amacin ne derim
Çocuğu niye buraya atıyorsun 😃
Ban hep nude attığı için erekte hissederim
yuzunu nıye karaladın ppde gorunuyor zaten?
Tınlamam, sessiz kalırım
Onu kafamda bitirmişsem güler geçerim
bir şey his etmem cevap verme gereği de duymam
Kaç kurtar kendini.
unutamamis seni demekki
Eğer o ayrıldıysa tekrar ayrılır
Valla umursamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?