Erkek arkadaşım için elimden geleni yapıyorum ama o tek taraflı bakıyor daha çok ve kafayı yiyeceğim?

Erkek arkadaşım Arap, genel olarak tek taraflı bakıyor herşeye. Kendi kültürü, dini hep hayat tarzı. Ben inançsızım. Alkolde içerim. Açık giyinirim. Bunu bile bile bana yazdı, bı sure mesafe koydu yazmadı farklıyız diyip sonra geri döndü. Ve o zaman ilişki başladı. Bir ayı geçti. Onun için elimden ne gelirse yapıyorum çünkü değer veriyorum. Alkol içme diyor, onunlayken bazen ona soruyorum rica ediyorum. Normalde böyle biri değilim, kimseden de izin almam. Bugüne kadar hiçbir erkekte de bunu yaşamadım çünkü ben izin vermem. Ben buyum. Ama burada uyumlanmaya çalışıyorum onu seviyorum. Ama o hep kendi tarafından bakıyor. Giyim olarak şort giyerdim, onun için diz altı elbiseler etekler giymeye başladım bunu bile az buluyor, ileride çocuklarımız kapalı olacakmış. Yani büyüdüğünde. Ben o şekilde çocuk yetiştirmem. Diyorum maximum benim şu an giydiğim gibi giyebilir daha kapalı giydirmem. Büyür kapanmak ister o ayrı kendi tercihi ama ben öyle çocuk yetiştirmem kapalı giydirmem. Ona ben buyum. Evleneceksek böyle mümkün. Elimden gelen bu. Belki tam senin istediğin şekilde değil, ama bu benimde istediğim değil. Uyumlanmak tek taraflı olmuyor, ancak bu şekilde evlenebiliriz dicem. Çünkü ciddi düşünüyor. Ona değer veriyorum... Ne düşünüyorsunuz... Çok iyi yanları da var. Çok benimsiyor beni. Hiçbir yerde ödememe izin vermedi daha bugüne kadar. Para hiçbir zaman konu olmadı o kadar verici ki. Evimden alır evime bırakır. Karısı gibi davranıyor diyebilirim. İlk defa böyle güzel bir ilişkim oluyor. Bozmak istemediğim için orta yol arıyorum... Yoksa bugüne kadar kimse için değişmedim... Ne düşünüyorsunuz fikir verir misiniz 🙏🏼

Erkek arkadaşım için elimden geleni yapıyorum ama o tek taraflı bakıyor daha çok ve kafayı yiyeceğim?