- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBen kışları iki çorap giyerim. Söz misal bir adet lacivert bir adet siyah çorap giyeceğim sabah ise erken gittim. Dalgınlıkla sabah farketmemiş bir ondan bir ondan giyip ikinci takımın yine bir ondan bir ondan giymişim. Ayağımın sağı lacivert solu siyah kız eve davet etti. Gittik o girdi. Ben girerken ilk baktım ayak laci ikinci ayakkabıyı çıkarıyorum bir baktım siyah duruyor. Elimde mont vardı sarkıttım yere. Ayaklarım görünmesin diye. Lavaboyu sordum. Onu da mutfağa yolladım. Gittim düzelttim dışa tek renk getirdim. Öyle bir heyecanım olmuştu. Bu ne lan diyecek dedim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Komik değilde iğrenç şeyler oldu.. biriyle sosyal medyadan tanıştık gece kulübüne gittik eğlendik falan çıktık otele gidiyoruz travestilerin bize laf atmalarına maruz kaldık.. “napalım yani Allah ta bizi böyle yaratmış bizmi istedik böyle olmayı” diyordu yanımdaki kızın kafa bayağı yüksek dayak yiyecektik az daha 😂
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşma mı oluyor ne oluyor hala bilmiyorum amA lisede sosyal medyadan yürüyen biri vardı arkadaşımın kuzeni kaçıyordum hep karşılaşmamak için bir gün yarın okul çıkışı seni görmek için geleceğim diye tamam karşılaşırsak bir kahve içerim demiştim ama ışık hızıyla okuldan çıktım rastgelmemek için karşıdan karşıya geçiyordum hızla tam o sırada baktım biri beni kolumdan tutup geri çekti az daha araba çarpıyordu yavaş diye bir döndüm bir de ne göreyim o çok tuhaf olmuştu ya komik miydi trajikomik mi kestiremedim😂😱 12-13 yıl geçmiş üstünden..
37 Yorumla
Soran1 yılRomantikimsi nxkxmd
- 1 yıl
Yaaa ne demezsin 😂😂🤦🏻♀️
- 1 yıl
@KennethDT o an hiçte öyle değildi aksine istemediğim biriyle karşılaşmış gibiydi..
- 1 yıl
@KennethDT sorun yok komikti zaten
- 1 yıl
@KennethDT sen okulda değil misin lan biz seni okulda biliyorduk...
-yılmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u 1 yılİlk buluşmada değil de ikinci buluşmada sinemada basamağı görmedim yere uçtum 😅
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHAyır yok maalesef,.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılKız çok heyecanlıydı gelirken arkadaşları ona moral veriyordu el kol hareketleri yaparak uzaktan. Benim de sırtım dönüktü görmüyor sandılar hepsini camın yansımasından gördüm. Kıza dedim rahat ol çok mu heyecanlısın dedim nereden anladın dedi. Dedim arkadaşların sana motivasyon veriyor hepsini yansımadsn gördüm. Kız kıpkırmızı olmuştu çok utanmıştı. 😂
Birinde de birgün Şubat ortası hava jilet gibi soğuk. Kafenin penceresi yukardan hafif açıkmış farkına varmadım başka boş masada yoktu kolum soğuktan donmuş farkına varmadım kızla İlk buluşmam birde. İki orta şekerli kahve söyledim kız maşallah kahveyi bitirdi hiç üşümüyorda ben tam fincanı kaldırıyorum ağzıma götürecem götüremiyorum. Belli de etmemeye çalışıyorum birkaç sefer denedim bir türlü o kahveden bir yudum içememiştim10 Yorumla Ahh, çok kötü sigara ve yeşil soğan kokuyordu. Hatta kömür kokuyordu. İğrenmiştim.😤
Biri de aşırı kilolu çıkmıştı. Arabadayken bana doğru geliyordu ve off bu ne demiştim 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ mecbur isteksiz bir şekilde kahve içmiştim sonra topuk 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoyu kısaydı biliyordum ama çokta kisa olduğunu tahmin etmemiştim biz neyse buluştuk cocuk konuşuyor ama ben duymuyorum mesafe var aramızda yürüyoruz ben uzunum neyse baktm duyamıyorum eğildim ne diyorsun ablacım demistim bana çok garip bakmıştı hiç unutmuyorum o ani
32 Yorumla
Soran1 yılKız cocuga oyle denir mi nxıdnd
Cevap sahibi1 yılNpm ya çok gülmüştüm ama
1 yılİlk buluşmam hiç olmadı, bu yüzden nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum. Tek bir ilişkim oldu; o da liseden, aynı sınıfta arkadaş olduğum biriydi. Başlarda sadece arkadaştık, ama sonradan bana açıldı. Ben de ona karşı boş değildim, bu yüzden ilişkimiz başladı. Her şey güzeldi, ama sonra ayrıldık. Bu benim için üzücü oldu.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir öğle vaktiydi birisi ile buluştuk. Derken akşam oldu hala bir şeyler yapalım diyor. Halbuki bu kadar saat oturulur diye yapılmamıştı plan derken beni okuduğu okulun kampüsüne götürmüştü akşamın saatinde. Sırf gezdirmek için. Güzel gündü aslında
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Boydan fotoğrafını görmemiştim. O zaman bende araç olarak fiat palio vardı. Uzaktan baktım kimse gelmemiş. Biri yaklasti, ben arabayı tarif etmistim, sağ koltuğa oturdu ama araba yere eğildi, benim taraf havaya kalktı. 127 kiloyum dedi sonradan yanlış hatırlamıyorsam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Aynı milletteniz, 2 yıl başka bir ülkede yaşayan biri olduğu için garsona sipariş verirken bizim dilimizde konuşamayıp, o ülkenin diliyle konuşmaya kalktı güya bizim dilde konuşamıyor🤣ama o dilde de iyi konuşamadığı için siparişi bir türlü veremedi. Garson da ne bilsin.. anlıyorum efendim:))) falan deyip anlayışla karşıladı ama o bir türlü konuşamadığı için müdahele edip siparişi ben verdim. Neyseki ben kendi dilimizde konuşabiliyordum🤣🤣
115 Yorumla- 1 yıl
Şimdi anladım. Yok her şeye yer vardı da sadece bu konularda katı bir ailenin kızıydım diğer kızlar gibi sevgili yapıpta buluşup sevgililik oynayamazdım bu yüzden hiç bir zaman sevgilim olmadı ve buluşmaya da gitmemiş oldum😏onunla buluştuğumu da ailem biliyordu görüce usulu gibi bir şeydi yani🙂
Gizli Üye(25-29)1 yılSanaldan tanıştığım çocukla ilk buluşma gerçekleştirecektik tabi ben kendisini tanımak için telefonla aradım oda karşıdaki mavili benim dedi onu ilk gördüğümde telefonun açık olduğunu unutup kendi kendime bumuymuş cidden derken buldum kendiside duydu karşısına geçince çok utanmıştım.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk buluşmada sabahtı kahvaltı yapmak istedi ben de kahvaltı mekanı vardı oraya gidelim dedim yedik falan kalktık hesabı ödemek için kasaya yöneldi ben de arkasından geldim benimkini ben odiyim dedim bı kaç kere o da dedi ilk sen gelseydin o zaman dedi jdjsjddj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılDünyanın en hanimefendisi sandığım kişi. Hanım ağa gibi karşıma yan oturuş sekli. Eline tesbih versen tam olacak. Üşüdüm dedi montumu omuz üstü de atti tam oldu. Sonrasında O dudaklarını içeri sok dedi. Çok tırstım cidden.🤣 devamini anlatamicam...
20 Yorumla 2 3 saatten fazla kahkahalarla eğlendikten sonra geçenin sonunda, seni tanıdığım için çok mutlu oldum ve bu keyifli zaman için çok teşekkür ederim diyecekken, mutlu olduğumuza çok sevinçliyim diye çuvalladım, tekrar kahkaha atıp artık konuşamayacak kadar güldüysek biz iyi anlaşırız diye durumu toparlamıştı partnerim.
54 Yorumla- 1 yıl
Bende merak ettim son durumu
- 1 yıl
@Kur0miiwq maalesef mesafe girdi araya tayini çıktıktan sonra her şey berbat oldu ve en son aldattı
- 1 yıl
@sananeejsjs son durum berbat 😅
1 yılIlk bulusmada degilde 2 3 . Buluşmada beni guldurmustu yatakta birseyler izliyorduk youtubeden fkdjdkdmd altima işedim isedigime gulerkennn daha cok işedim fkdjf el birligiyle yatagi silip havalandirsin diye pencerenin dibine dikmiştik 😂😂😂😂
20 Yorumla
1 yılEvet görücü usulü üzeri birisiyle tanıştım ama yanımızda birileride vardı tanışacağım şahıs bana doğru yürürken o tanıdığım kişinin küçük oğlu “bu ne biçim biri” demişti bide ardından tiksinmiş gibi baktı çok gülmüştüm o ara hahaha çocuk haklı herif tayt ile gelmişti resmen olacak iş mi bu ya
10 Yorumlaİlk buluşmada değil de ona açıldığımda olmuştu
Açıldığımda nesela romantik müzik çalıyordu redettiğinde de daha dramatik ve gülmemek için kendimi tutmuştum
Ne tepki vereceğimi bilemedim gülsem mi acıma mı üzülsem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılMenüde makarna söyledim diye kalkıp gitmişti o gittikten sonra bol acılı adana kebabı gömdüm napim
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkomik sayılır mı bilmem ama ben toplu tasımayla gidicez zannederken cocuk motorla gelmisti yarım saat ben binmem kavgası ettik zorla bindirdi kaskını da bana verdi, yolda kaskla kafasına carptım…
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılCiddi bir konudan konuşuyorduk böyle sorular falan soruyor çayı döktüm vdhbchbc çocuk dur diyo birlikte peçeteyle masayı sildik xgbchbc amaaa gerildim elimde değildi.
20 Yorumla
1 yılUzun biriyle görüşmeyi bekliyordum benden kisa gobekli biriyle buluşmuştum yani fotolarini görmüştüm ama boyunu falan görmemiştim hem komik bi durum hemde hayal kırıklığı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHavaalanında birbirimizi kaybetmemiz olayı. Canım sevgilim, gözümün bebeği dış hatlar gelen yolcu kısmında beklemiş beni. Buluşana kadar bi 5 dk kaybımız olmuştu 😄
20 Yorumla
1 yılProfilde arkadasiyla fotografi vardi ben oburu zannetmistim konustugum kisiyi , digeri cikinca bozuntuya da vermedim 😅ilk bulusmada diyemem tabi bu durum icin ama degisik olmuştu 😀
20 YorumlaKız arkadaşımın oturdu sandalye kırılmıştı
31 Yorumla
Soran1 yılTrajikomik nxkxndd
1 yılHiç unutmam park orman diye Kocaeli park orman a gitmiştim kız beni Sakarya park ormandan görüntülü arayıp ağlamıştı yanlış yer olduğunu farkedince sjsjsj
10 Yorumla
1 yılİlk buluşmada heyecan yapmıştım. Cafe de otururken aç olmadığım halde bana "aç mısın" diye sormuştu. Kafamı heyecanla sallayıp "evet evet açım" demiştim. Buluşmadan sonra benim jeton düşmüştü 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBi hafta takılır ayrılırım dediğim çocukla buluşunca mal gibi kaldım öyle aşık oldum. Saçma sapan davrandım hep keko gibi hareketler yaptım falan sonra bidaha aramadı dghffhjı
48 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHarbi mallık ya valla ama sonra ne yaptım ne ettim sevgili oldum da olmayınca da olmuyormuş zorlamamak lazımmış 🤣
Cevap sahibi1 yılİşte zorlamamak lazım. Erkeğin peşinden koşulmaz. Kıymet bilmiyorlar 🤓
Cevap sahibi1 yılBen yazmaya devam ettim işte bi kaç gün sohbetim sarıyor biraz. Konu bulmada üstüme yok ayıptır söylemesi 🤓
Alırım dedim miydi alırıım😂 ama elde tutamam o ayrı sfnwsmxk
Evet olmuştu kız topuklu ayakkabı ile gelmişti ve biraz yürürken topuğu kopup düşmüştü bende baya gülmüştüm
24 Yorumla- 1 yıl
Sırf bu yüzden topuklu ayakkabı sevmiyorum 😄
- 1 yıl
Orası öyle tabii :')
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılilk buluşmada çok beğendiği için daha cafeden çıkar çıkmaz araması tuhafıma gitmişti komik değil de ilginç gelmişti sadece.
10 Yorumla
1 yılAçık ayakkabıyla köpek bokuna basmiştım.. yıllar oldu.. o anki çocuğun yanında düştüğüm o boktan durumu hâlâ unutamam 😅
10 Yorumla
1 yılAVM'de oturuyorduk. Lavaboya gitmek için ayrıldım sonra kızın oturduğu kafeyi bulamadım 😃
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKomik değilde bayağı eğlendiğim olmuştu hoş çocuktu şerefsiz
30 Yorumla Oldu. Eski kız arkadaşımın kafasına, martı konmuştu! 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOo neler oldu neler Zaten ben kiminle ilk defa görüşsem bir komiklik oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHepsiyle arkadaş vasıtasıyla tanışmıştım, ilk buluşmalarım o formattaydı. Sonrasında planlayıp baş başa yaptığımız buluşmada da tavırlarıma gülenler oldu ama ekstrem komik bir an hiç olmadı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bulusma oldugunu bilmedigimden o gun bana yuruyen birinden bahsetmistim
10 Yorumlaİlk buluşmada, ben bir yıl içinde bebek sahibi olmak istiyorum diyen biriyle tanışmıştım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşma olduğunda öğreniriz artık oluyor mu olmuyor mu 🙂
10 Yorumla
1 yılO kahve illaki dökülüyordu bir defada olsun termos alamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHacı bayram türbesine şükür namazı kılmaya götürmüştü beni ilk buluşmada
13 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏👏
Cevap sahibi1 yılİlk buluşmada hiç normal bi durum değildi bence hskxndkdjd
1 yılKızın elini tutamsmıştım. O beni tutup götürdüydü
20 Yorumla
1 yılİlk buluşmam bile olmadı sjsjsjj
12 Yorumla
Soran1 yılOlur umarım nxkdnd
- 1 yıl
İnşallah bir gün 😂
1 yılilk bulusmada cok korkunc giyinmisyi ben baya korkmustum ama cok havali gozukuyordu
20 Yorumla
1 yılEvet düz yolda giderken bisikletli biri çarpmıştı haliyle düştüm 😂
20 YorumlaEvet oldu kız ben senin bildiğin kızlardan değil dedi ve sonu hüsran
10 YorumlaEv alışverişi yapmak 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKonuşurken suratıma tükürdüğü için ya rabbi şükür demiştim. Hiçbir şey demeden gitti usjsjwjsj
21 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂
1 yılBulustugum kiz uzaktan akraba cikti
20 YorumlaTuvalette kilitli kaldım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılAdamın ayağına basmıştım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBenim gayet sıradan geçiyor ya
10 Yorumla Olmadı çünkü ilk buluşmam yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHeyecandan askerlik arkadaşı gibi davrandım diye bir daha konuşmadık xd
10 Yorumla
1 yılHiç buluşamamışki bu gariban nereden bilsin buluşmanın tadını nsjdkdkfnfkfn
21 Yorumla
1 yılElimi tutmak istedi şeyine sapık deyip tekme attım.
05 Yorumla- 1 yıl
Ziyaaa
- 1 yıl
Yok gerçekten atmiyorum
- 1 yıl
Korkulur senden
- 1 yıl
Elimi tuttu ne yapayım o kim oluyor benim elimi tutuyor ne ayıp
- 1 yıl
Başka yer yokmu
Gizli Üye(18-24)1 yılBulusacagimiz cafeyi sahibiyle ben açmıştım :)
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani sabah
1 yılKafenin tuvaletinde mahsur kalmıştım
51 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂😂
Erkek arkadaşıyla gelmişti mal kız.
10 YorumlaHeyecandan garsona 300 tl bahşiş vermiştim
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılKız direk kimliğime baktı :)
00 Yorumla
1 yıloldu kız arkadaşım gaz kaçırdı 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım