Hayatında ben varım diğer kızda biliyor kavga etmiş engellemiş. Çocukta engellemiş Bikaç ay sonra kaldırmış watsapta profili herkese açık gösteriyor. Siz ne düşünürdünüz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Engel makinede olmaz. İnsanın içinde olur. He eğer arada bir iletişim varsa o zaman kenara çekilirim
Aşağıda yazdıklarımı okudun mu niye kaldırıyor ki
Nispet için olabilir. Yakisiklilasmistir görsün ister. Profil fotosunda sen varsindir. Güzelsindir nispet olsun der. Lüks araba almıştır. Yine nispet olsun diye olabilir. He işin sonu nereye varır bilemiyorum ama insan nerde daha mutluysa orayı tercih eder. Kadinlarin bazen beyinle alakası olmayan kararları olabiliyor ama erkekler daha akıllıca davranıyor aşk hayatında.
4 ayda ne yakışıklılığı ki. Profili aynı ama tek. Ben yenisiyim. Diğer kız eskisi. O kız kavga için yazdığında da böyle profili herkese açıkmış. Synı profili yine. Engeli kaldırmış işte. Yazma artık deyip kıza kendini gösteriyor
Yani çocuğun karakterini kendime yakın buldum. Bende isterim ki beni görüp pişman olsunlar. Zaten kız yazıyor bu kovuyor diyorsun.
Çok bunaltma ben sana güveniyorum de. Güzel kaliteli zaman geçirin.
Yazma artık demiş ama arayıp sorduğum mu oldu demiş kıza. Ve kız o kadar laflar etmiş. Yanındaki sevdiğine biri kötü laf söylese engeli kaldırmaz insan. Burcun ne
Aslan
Hıı aynı burç mu diyecektim değil. Ama sonuçta takıyor ki o kişiyi profilini gösteriyor. Engeli kaldırıyor
Ya kaldırsın görsün bende egoluyum. Kim var kim yok bilsin. Zenginim yakışıklıyım manitam var. Eğlenceliyim ve kaybeden sizlersiniz. Bu bir intikam
Ama yazanlara açığım havası veriyor. Profilinde tek. Profilde benimle yapmıyor
Engelledim diyorlar da engellemiyorlar bu arada. Geçmiş olsun.
Yok birbirine hakaret etmişler kız bana da etmiş. Bu gidip kaldırmış Bikaç aya. Profili de açık bilinçli mi bu
Öylesine kaldırmış olabilir. altında bisey aramamak gerek
Kız yazar belki. Çünkü profili herkese açık biliyor kızın göreceğini. Kız da engellemiş. Birbirine hakaret ederek engellemişler bide
Yazarsa yazsın. sen erkeğine güvenmiyorsun zaten
Yani ben engelini kaldırdım diyor kıza. Yazarsan yaz demek
Hayır òyle demek degil. yani ben òyle yapmazdım. engelimde kimse kalmasın gerek yok diye yapardım. senin nişanlını bilemem tabii
ya da sevgilini pardon..
Ama profilini kişilerin yaparsın değil mi ciddi ilişkin varken. Bu bildiğin herkese açıp gösteriyor. O kızın engel listesinde görüleceğini biliyor. Bana sinyal gibi de geldi
Birlikte olduğun kişiyi sen daha iyi tanıyor ve biliyorsun. ben kendi adıma konuştum
Burcun nedir
Bi ònemi yok bence
Uzak dur canım ya
Aşağıyı da okudun mu açıklama kısmını. Öylesine kaldırmasın
Evet okudum da bir şey anlamadım tek bildiğim ama bu seven erkek adam sana ulaşır ne olursa olsun bide bence başka birine bakmaz bile ama eh erkek işte
Hayatında ben varım be o kız bana laflar söylemiş. Çünkü Bikaç ay önce bunlar kavga etmiş kız hesap sormuş. Engellemişler birbirini çocuk yazma artık demiş ama engelini geri kaldırmış. Profilini açmış gösteriyor gibi geldi
Saçma sapan şeyler ya
Ayrılmayıp devam etmek büyük hata olur
Aşağıda yazdıklarımı okuduysan sence boşuna öylesine mi kaldırmıştır listede görmemek için
Yok öyle bir şey hepsi boş laf
Neden o zaman. Kız görüp yazsın diye mi
Aynen öyle aklına ve kalbinde o kız var büyük ihtimal yazsın diye seni de o kızı unutmak için ya da kıskandırmak için kullanmış belli ki
yok o kız yazıp hesap sormuş kavga etmişler kız banada küfür etmiş. yazma artık demiş kıza. engellemiş iki de. bu da birkaç ay sonra kaldırmış. profili de gösteriyor. o kız demez mi şimdi yüzsüz diye
Sen kendine kalmak için bahane arıyorsun zaten ne desem konduramayıp kemalim yapmaz moduna gireceksin o yuzden ne istersen onu yap senin ilişkin. Ama dediğim gibi yalan dolan hiç inanma boşuna sevgilim dediğin adamın umrunda bile değilsin sana karşı herhangi duygusu olduğunu sanmıyorum ben
diğer kıza da yazma artık diyor ama engeli kaldırıp fotosunun açık olduğunun farkında. kafam karışık
Kesinlikle evet
Aşağıda yazdığımı okudun mu? Kız bans hakaretler etmiş. Bu watsap engelini kaldırmış profili de açık. Sence bilinçli mi yapıyo
Tabikide okudum cevap verdim ya kesinlikle ayrıl
Sence niye kaldırmış ki? Profili de açık gözüküyor kıza şimdi
Düşündüm deminden beri aslında düşünülecek bir şey yokta her şey ortada artık seni istmeiyor
Neden ki? Yani engeli kaldırıp profili de açık bilerek mi yapıyor bu
Evet sen istenmiyorsun aerik maalesef senin adına uzuldum
Hemen neden istenmiyorsun diyorsun ki sonuçta onu engellemişti demek ki onu istemedi
Biz erkeklerde sistem siz gibi ilerlemezz ki
Nasıl yani tam olarak söylemiyorsun sen de
Ya erkekelr birini kapatınca işte böyle hareketler yaapr elini çabuk tut ve ayrıl daha ne soliyebilirim ki sana anlamadım gercekten
birini kapatınca mı tuhaf
Anlattığım olaylara göre ayrılmam lazım yoksa o sana popon tekmeyi basacak
senin kapatmaktan kastın benim için mi dedin. sözlüyüz ama o kızı istese giderdi
Neee sözlü müsün at sözü o zaman hemen daha ileri asla gitme hayır gelmez o kalpazandan
kız fotosunu görüp yazar bu da cevap verir diye korkuyorum. ama yazma artık demiş iistemiyor belki
Ne alakası var ya engeli açmış bide üstüne sözlüsün bak sana çok net soluyorum çok net ayrıl son durumdan benide haberdar et
ve belli ediyor bence. profili watsapta herkese açık yani. kız engel listesine bakıp görür. mesaj veriyor bu
Evet öyle zaten erkek olduğum için direkt anladım son durumdan benide haberdar et sözü atınca ne zaman atmayı düşünüyorsun
bilmiyorum gerçekten
Neyi bilmiyordum şaka mısın ya canım olma haaa ben kuma olmayı kabu öderim aldatilmayo kabul ederim başka kadınları kabul ederim dersen devam et
kuma o olur. onu istese alırdı. kız engellemiş bu belkide öylesine listeyi temizledi. takmıyor belki
Alakası yok iyi niyetli olma polyanacilik oynama son durumdan benide haberdar et
peki teşekkür ederim sağol
Ne yapmayı düşünüyorsun bir saattir sana yardım etmeye çalıştım
konuşup ayrılmak istemiyorum diyeceğim
Nasıl yani anlamadim