Aşk İlişkileri Kızlar bu çocuk yakışıklı mı sizce ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gideri var mı Güncellemeler1 yıl Biraz hassas ve narin bir erkek 😂 Güncellemeler1 yıl Kızlar bundan koca olur mu 😃 Kızlar bu çocuk yakışıklı mı sizce ? Cevapla Çocuk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bunun kadın olmadığına bana inandıramazsın bxjdjd 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neresi kadın ya 😃 Yorumla nemünoseboo 1 yıl Abi o eller kız eli bile olamicak kadar narinler hele yüzü Allah hemsinslerime versin Yorumla Soran 1 yıl Evet narin ve hassas bir erkek olduğu belli 😃 Yorumla nemünoseboo 1 yıl Şabaniye xjjxjd Yorumla Soran 1 yıl Abartma 😂 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Çocuk? Kadın sandım ahsh gideri falan yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayır erkek ya 😃 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ne ki bu erkek organı taşıyn birimi yoksa kadın organı taşıyan birimi geymi heteromu 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Düz erkek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunu sever ben sana diyim buna minibüste kayarlar Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok güzel çünkü ben bile sever bunu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstekli birimi yönelimi ne acaba Yorumla Soran 1 yıl Sen sevme erkek bu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben sever diye yazdım severim diye düzeltti Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seekerim Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Ojelerine bayıldım mükkk. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sürersiniz işte birlikte 😃 Yorumla
Nenesu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kadın değil mi bu 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yoo erkek 😃 Yorumla Nenesu 1 yıl Kıyafeti bile kadın Kıyafeti gibi Yorumla Soran 1 yıl Nesini beğenmedin çok şık ve zarif 😃 Yorumla Nenesu 1 yıl Kerimcan gibi bu Yorumla Soran 1 yıl Abartma , kerimcandan daha yakışıklı bikere Yorumla Nenesu 1 yıl Neyse soruya cevap verecek olursam gideri yok Yorumla Soran 1 yıl Makyajini sildiğini düşün 😃 Yorumla
Nefropatikkız Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Bu çocuk mu kız mı ne bu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Erkek ya 😃 Yorumla
özgürruhluminik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzel hanımefendi mdkxk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hanimefendi mi 😂 Yorumla
Sananehıııhhh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hanım kızımızın Maşallahı var 0 32 Yorumla Soran 1 yıl Hanım kız mı 😂 Sananehıııhhh 1 yıl Aynen Maşallah tü tü tü tü tüüüüü Soran 1 yıl Alalim sana 😃 Sananehıııhhh 1 yıl Erkekleri tercih ediyorum Soran 1 yıl Erkek bu zaten 😃 kibar ve narin bir erkek Sananehıııhhh 1 yıl Almıyım sağolun🙂 Soran 1 yıl Neden kibar ve narin erkek sevmiyor musun Sananehıııhhh 1 yıl Pek tercihim değildir Soran 1 yıl Neden ne güzel anlaşırsınız işte Sananehıııhhh 1 yıl En ufak ters baksam derimi soyar o tırnaklarla ben kendim kısa tutarım küpe takmam filan o yüzden ben anlaşamam Sananehıııhhh 1 yıl Sohbete ayyyy aşkooooo ile başlayacak gibi 🙄🙄 Soran 1 yıl Ya sacmalama hanım hanımcik oturuyor çocuk bundan hiç siddet çıkar mı Soran 1 yıl Kibar konuşur işte ne güzel lan lun demesinden iyidir Sananehıııhhh 1 yıl Benden bakımlı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😬😬😬😬😬😖😖😖 Sananehıııhhh 1 yıl Lan lun tabi ki haz etmem ama bu kadarı da çok fazla yani Soran 1 yıl Ne güzel işte bakımlı erkek tertemiz daha ne istiyorsunuz 😃 Soran 1 yıl Nesi fazla kötü söz çıkmaz bu çocuğun ağzından Sananehıııhhh 1 yıl Çok kadınsı Soran 1 yıl Azıcık süslenmiş ne var yani abartmayın 😃 Sananehıııhhh 1 yıl Azıcık 🙂ben bu kadar süslü değilim Soran 1 yıl Utanir misin sevgilim diye yanında gezdirmeye Sananehıııhhh 1 yıl Aşk defterini kapattım Soran 1 yıl Ne güzel çocuk valla , silersin makyajını bisey kalmaz 😃 Sananehıııhhh 1 yıl O kadar övdünüz siz alın o halde Soran 1 yıl Ben Napiyim erkeği 😃 Sananehıııhhh 1 yıl Orasını bilemeyeceğim Soran 1 yıl Sen al kocan yap iste 😃 Sananehıııhhh 1 yıl Evlilik düşünmüyorum Soran 1 yıl Evlenmek ister ama nikahsiz olmaz Sananehıııhhh 1 yıl Kimseyi istemiyorum Soran 1 yıl Ne istiyorsun Sananehıııhhh 1 yıl Hiçbir şey
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çocuk nerede? :D 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Resmi var işte 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla bana pek erkek gibi gelmedi Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi geldi 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen de ne olduğunu bliyorsun işte neyi sorguluyorsun hala? Yorumla Soran 1 yıl Ne güzel erkek işte ya Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl KS deki güzelim diyenden daha hatun duruyor 😁😁 0 24 Yorumla Soran 1 yıl Alalım sana 😂 Yorumla HızırBey 1 yıl Gardaş şu siteye ellerini at de ilk 5 girer yap bana bunu halden anlar bu🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Neyi anlar 😃 Yorumla HızırBey 1 yıl Halden 😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Erkek ama bu 😃 Yorumla HızırBey 1 yıl Tıp ilerledi evinin kızı olur bu😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl olacak 😃 Yorumla HızırBey 1 yıl Makasla😁 Yorumla Soran 1 yıl Oha yazık lan çocuğa 😃 Yorumla HızırBey 1 yıl Olmaz olmaz sıra bende demesinden iyidir 😁 Yorumla Soran 1 yıl Keseceksin yani illa 😃 Yorumla HızırBey 1 yıl Kesmeden sıkıntı saplar falan😁 Yorumla Soran 1 yıl Kesme yazık ya çocuğa :) Yorumla HızırBey 1 yıl Bu sen misin lan yoksa😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Hayır lan ne alaka 😃 Yorumla HızırBey 1 yıl Arada kaynama sende asfgh😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Ben niye kayniyim 😅 Yorumla HızırBey 1 yıl Bu endamlı güzel beni bulsun ulan şimdi yorumları gören gay diyecek😁 Yorumla Soran 1 yıl Kestirecem dersin 😂 Yorumla HızırBey 1 yıl Ben çok aktifim gardaş hızar lazım😁 Yorumla Soran 1 yıl Seni değil ya çocuğu 😃 Yorumla HızırBey 1 yıl 😄😁😁 Yorumla HızırBey 1 yıl Bunu bana yap sen kötü gün dostu😁 Yorumla HızırBey 1 yıl Yap bunu 😀😀 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Erkek mi kadın mı bu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkek Yorumla Drtitslover 1 yıl Lanet olsun böyle erkeğe Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Erkek güzeli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Pek narin demi Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Pek onursuz Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Bu erkek mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Erkekk 😃 Yorumla Alfadoomm 1 yıl Türkiye'de ki bir çok kızdan daha dişi Yorumla Soran 1 yıl Pek narin demi Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu kıza benziyor🤔 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkek mi bu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Erkek 😃 Yorumla Soran 1 yıl Kibar ve narin bir erkek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Offff errrkek yaaağğğ Yorumla Soran 1 yıl Düştün mü 😃 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kız bu 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Erkek 😃😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bunun kadın olmadığına bana inandıramazsın bxjdjd
Neresi kadın ya 😃
Abi o eller kız eli bile olamicak kadar narinler hele yüzü Allah hemsinslerime versin
Evet narin ve hassas bir erkek olduğu belli 😃
Şabaniye xjjxjd
Abartma 😂
Çocuk? Kadın sandım ahsh gideri falan yok
Hayır erkek ya 😃
Ne ki bu erkek organı taşıyn birimi yoksa kadın organı taşıyan birimi geymi heteromu
Düz erkek
Bunu sever ben sana diyim buna minibüste kayarlar
Neden
Çok güzel çünkü ben bile sever bunu
İstekli birimi yönelimi ne acaba
Sen sevme erkek bu
Ben sever diye yazdım severim diye düzeltti
Seekerim
Ojelerine bayıldım mükkk.
Sürersiniz işte birlikte 😃
Kadın değil mi bu
Yoo erkek 😃
Kıyafeti bile kadın Kıyafeti gibi
Nesini beğenmedin çok şık ve zarif 😃
Kerimcan gibi bu
Abartma , kerimcandan daha yakışıklı bikere
Neyse soruya cevap verecek olursam gideri yok
Makyajini sildiğini düşün 😃
Bu çocuk mu kız mı ne bu
Erkek ya 😃
Güzel hanımefendi mdkxk
Hanimefendi mi 😂
Hanım kızımızın Maşallahı var
Hanım kız mı 😂
Aynen Maşallah tü tü tü tü tüüüüü
Alalim sana 😃
Erkekleri tercih ediyorum
Erkek bu zaten 😃 kibar ve narin bir erkek
Almıyım sağolun🙂
Neden kibar ve narin erkek sevmiyor musun
Pek tercihim değildir
Neden ne güzel anlaşırsınız işte
En ufak ters baksam derimi soyar o tırnaklarla ben kendim kısa tutarım küpe takmam filan o yüzden ben anlaşamam
Sohbete ayyyy aşkooooo ile başlayacak gibi 🙄🙄
Ya sacmalama hanım hanımcik oturuyor çocuk bundan hiç siddet çıkar mı
Kibar konuşur işte ne güzel lan lun demesinden iyidir
Benden bakımlı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😬😬😬😬😬😖😖😖
Lan lun tabi ki haz etmem ama bu kadarı da çok fazla yani
Ne güzel işte bakımlı erkek tertemiz daha ne istiyorsunuz 😃
Nesi fazla kötü söz çıkmaz bu çocuğun ağzından
Çok kadınsı
Azıcık süslenmiş ne var yani abartmayın 😃
Azıcık 🙂ben bu kadar süslü değilim
Utanir misin sevgilim diye yanında gezdirmeye
Aşk defterini kapattım
Ne güzel çocuk valla , silersin makyajını bisey kalmaz 😃
O kadar övdünüz siz alın o halde
Ben Napiyim erkeği 😃
Orasını bilemeyeceğim
Sen al kocan yap iste 😃
Evlilik düşünmüyorum
Evlenmek ister ama nikahsiz olmaz
Kimseyi istemiyorum
Ne istiyorsun
Hiçbir şey
Çocuk nerede? :D
Resmi var işte 😃
Valla bana pek erkek gibi gelmedi
Ne gibi geldi 😃
Sen de ne olduğunu bliyorsun işte neyi sorguluyorsun hala?
Ne güzel erkek işte ya
KS deki güzelim diyenden daha hatun duruyor 😁😁
Alalım sana 😂
Gardaş şu siteye ellerini at de ilk 5 girer yap bana bunu halden anlar bu🤣🤣
Neyi anlar 😃
Halden 😁😁
Erkek ama bu 😃
Tıp ilerledi evinin kızı olur bu😁😁
Nasıl olacak 😃
Makasla😁
Oha yazık lan çocuğa 😃
Olmaz olmaz sıra bende demesinden iyidir 😁