- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılPartnerler arasında gerçek anlamda bir aşk ve sevgi varsa eğer bana göre yaşın hiçbir önemi ve kıymeti harbiyesi yoktur benim gözümde benden epeyce büyük olursa daha çok tercih ederim ama benden yaşça epeyce küçük bir hatunla yapabileceğimi çok fazla zannetmiyorum ama tabi dediğim gibi aşk ve sevgi varsa şayet ve karşımdaki kadın benden küçük olup olgunlaşıp pişmişse ve çok çocuksu davranmıyorsa nerde nasıl ne zaman ne yapacağını nasıl davranacağını biliyorsa sorun etmem benden küçük olmasını zaten benden yaşça büyük bir hatun için bu tür endişelerim hiç yoktur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGenellikle 20'li yaşların başındaki kızlar, kendi yaş grubu erkekleri ya çocuksu ya da feminen buluyor. O yüzden kendinden 7-10 yaş arası büyük erkeklere çekilir. Kadınlar 20'lerin ortasına geldiğinde bu fark 3-5 yaşa iner. 30'larında evlilik yapan kadınlar ise yaş farkı aramaz. Çünkü 30'lu yaşlar, erkek ile kadın arasında fizik mental olgunluk farkının kapandığı yaşlardır. Araştırmalar, kadınlar 35 yaş sonrası evliliklerde ise kendilerinden genel olarak 3-5 yaş bazen daha da küçük erkekleri tercih ettiğini gösteriyor. Yani sonuç olarak 30-35 yaş aralığındaki hepsi değil tâbi ama değerli olan erkeklerin her yaş grubu erkeğe hitap ettiği söylenebilir.
Erkekler içinse pek böyle bir seçiciliğin olduğu söylenemez. Erkeklerin yüzde 80'i ulaşabildiği her yaş grubu kadınla sekse de, aşka da, evliliğe de hazır...
00 Yorumla
1 yılBunun belli bi’ şeması yok. Öncelikle kişisel tercihlere bağlı olarak değişebileceği gibi en nihayetinde her ilişki simbiyotiktir. Yani temelde ihtiyaçlar ve bu ihtiyaçların karşılanması kurgusu üzerine kuruludur.
Ben yaş farkını duygular gerçek olduğu sürece avantaj sağlayabilecek bi’ unsur görüyorum. Gerçek duyguların olduğu bi’ ilişkide yaşça büyük olan küçük olan kişiye yeterince alan sağladığında, yaşça küçük olan da büyük olanın yaşam tecrübesinden faydalandığı sürece çok da keyifli bi’ ilişki olabilir. Tek unsur duyguların gerçek olmadı, saygı unsurunun sağlam inşa edilmesi çehre ilişkide olduğu gibi bireysel alanlara özen gösterilmesi. Yaşı küçük olan hayatını yaşayabilmeli, anlamsız kısıtlamalar olmamalı.00 Yorumla
Max 8 fazlası sugar daddy girer
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 1 yılsevdiğim kadın 10 yaş büyük olabilir
00 Yorumla
1 yılİlişkilerde yaş farkı, her zaman hassas bir konu olmuştur. Önemli olan, kişilerin birbirine duyduğu sevgi, saygı ve anlayıştır. Yaş sadece bir sayıdır ve gerçek bağ, ortak değerler ve hedefler üzerine kuruludur. Mutluluk, uyum ve anlayışın olduğu her ilişkide, yaş farkı gözardı edilebilir. Önemli olan, iki tarafın da birbirini tamamlaması ve desteklemesidir. Sonuçta, her ilişkinin dinamikleri farklıdır ve önemli olan, bireylerin kendilerini mutlu ve güvende hissetmesidir. Yaş farkı, sağlıklı bir iletişim ve anlayışla aşılabilecek bir detaydır. burada tamamen benlik algısını ve olgunluk devrede üzerine senelerce hatta psikologların uzun süre konuştuğu bir durum çok farklı olmamalı ama çok küçük olmamalıdır. Bu yaşanmışlık ve deneyimlerini ile dopru orantılıdır 3 yaş veya 2 yaş fazlası hayat deneyim eksikliği olarak deneyimleri olarak düşünüyorum. Ve 25 yaşından sonra evlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Evlilik konusunda çok şeyler söyleye bilirim ama uzun yazmak istemem...
İyi bak kendine dine önecw kendine iyi davran çünkü kendini nekadar iyi biliyorsan okadar iyisin bu hayatta kendini tanı evlilik için acele etme ve evliliğinin kaçıngan bir davranış olduğunu bil bu durum kişiden kişiye değişiklik gösterir.20 Yorumla
1 yılÖnceden olsa yaşa çok takılırdım ama şimdi gerçekten yaşım bir önemi yok Tamamen kafayla ve bu hayatta neler görüp geçirdiği ile alakalı bir durum mesela 40 yaşında olup da çok ayak uyduramayan tipler de var ama 40 yaşında olup da çok eğlenceli o yaş aralığını kapatan hissetrirmeyen tipler de var
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. En fazla 10 ötesi sıkıntı, tabi çok zengin ve yalnız bir insanda ara genişliyor. 70 yaşında ki adamın yanına 20 yaşında kız gidebiliyor. Tatilde görmüştüm böyle, kıza dışardan çok üzülmüştük yanındaki adam ile arasında uçurum var. Biz eğlenirken oda eğleniyor ama içinde veya gözlerinde hep bir burukluk vardı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir kişi ya da kişiler, kendi yaşantılarına dair konularda, toplumun ortak değerleri, bakış açıları, makul ve kabul edilebilir gibi sınırlar, durumlarıyla etkilenmediği ya da etkileşime girmediği sürece, 'zengin, fakir, ten rengi, görünüş, inanç' gibi tüm farklılıklar az ya da çok neredeyse hiçbir önem taşımayacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar yaş aralığı olmasından ziyade ne kadar ortak fikirler, zevkler, ilgil alanları olması bence daha çok önemli. Yaş bana göre sayıdan ibaret geliyor. Olgunluk vs diyeceksiniz fakat bu tamamiyle yaşanmışlıklara bağlı. Bence ilişki konusunda yaştan daha çok önemli olan şeyler var.
00 Yorumla
1 yılYaşa göre değil ruha, kâlbe ve kafaya göre belirlenir bu işler. İnsan âşık olup bağlanırsa cin çarpmışa döner yaş umurunda bile olmaz. Aklı başında insan yalnız takılır o ayrı tabi..
41 Yorumla- 1 yıl
tamamen katılıyorum
1 yılAkıl yaşta değil baştadır demişler, doğrudur. Reşit olan bireylerin arasındaki yaş farkı önemli değil bana göre. Uyum, sevgi saygı önemli 🩷
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılyav he he hep 7/8 yaş olur dersiniz sonra zengini bulunca 30/40 yaşındakinin kucağına atlarsınız. şimdi kıvanç, burak, kenan gibi biri paralı, yakışıklı popüler biri senden 30 yaş büyük neredeyse, yok mu diyicen sana teklif etseler. azcık samimi olun beya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılAslında her şey biyoloji ve ruh la alakalı. bir insanın ruhunu severseniz yaş farkı umrunuzda olmayabilir ama biyolojik olarak da insanın kendine bakması ve sağlıklık olması da ayrı bir konu. kısacası işin içine sevgi girdimi iş değişir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Max 10 o da çok zorlarsak yoksa çok fazla fikir ayrılığı olur dış görünüş abi kardeş abla kardeş gibi görünür dışardan
20 Yorumla
1 yıl5 fazlasi kiza zarar kiz 18 se 17 falan sa erkek 30 ya da 29 vs ise evlenmeye ikna ediyor vaatler veriyor kandriyor kiz kendi yoluna bakamadan o esek kadar herifin karisi oluyor. Ben eskiden slq gibi kendimden 10 yas buyuk biriyle 1 sene sevgili gibi bi seydik beni gencecik yasimda evlilige ikna etmeye calisti kafami karistirdi. Allah belasini...
00 Yorumla
1 yılYaşın çok önemi yok bence. Karakterlerin düşüncelerin ve kafaların uyuşması daha önemli
Gören herkes sorduğum soruya bakıp okuyarak düşünecelerinizi belirtebilir misin? Teşekkür ederim00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Kadinin yaşına göre değişir.. kadın 18 iken 28 erkek pek durmuyor ama kadın 30 Ken erkek 40 normal duruyor. Kadın yaşı büyüdükçe yaş farkı artabilir sıkıntı Yok
05 Yorumla- 1 yıl
Bir mühendise matematik mi öğreticen öğret bakalım 😁 neresi uygun değil anlamadım. Kadın 18 ise 23-25 olabilir (yaş farkı 6-8) kadın 30 ise erkek 40 olabilir (yaş farkı 10) kadın 40 ise erkek 52_55 olabilir (yaş farkı 10-12) gitgide artabilir yaş farkı demişim. Şimdi nesi aykırı acaba matematiğe bizi bilgilendirin lütfen 😄🙏
1 yılYaşıt olan 3-4 yaş farkı ama ekonomik özgürlüğü elinde aklı başında olmalı 8-10 yaş büyük olup aile elinde kukla olan bir yetişkin de kadın için en kötüsü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin cinsel performansının 70 yaşına kadar sürdüğü düşünülürse maksimum 15 yaş olabilir. İdeali 8-10 yaştır. Kadın büyük olursa ilerleyen yaşlarda sorun olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer yaşta 17 yaşındayken bile kendi yaşıtlarımdan hoşlanırdım. Kendi değerini piyasasını yükseltmeye çalışanlar erkekler der ki kızlar kendi yaşıtlarını çocuksu buluyor. Oysa yaşıtlarım olgun hatta 30 yaş üstü huysuzlardan daha olgun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHer unsur da illaki bir patlak verir biyerden karşı tarafa ipleri verirsen ben senden büyüğüm ya da küçüğüm cekişmesi mutlaka olur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılmaksimum 4, fazlasında ne hayata bakış açınız aynı oluyor ne hayattan istedikleriniz ve tecrübeleriniz.
10 Yorumla
1 yılsınırsız. 40 yaşında adam bile olur eğer seversem.
21 Yorumla- 1 yıl
😆😶🌫️
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yıl86 yaşındayım genç kızların kapısında yatıyorum çünkü kapıcıyım esprisi yapayım nede olsa havalar sogudu arada kaynar 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılBence beş ideal, fazlası zarar ya. Çok olunca yaş farkı anlaşmazlıklar da artıyor bide kafa yapın daha çok değişiyor uyuşamıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
1 yılilşkilerrde yaş sınırına takılmamak lazım, daha önemli şeyler var, güven , karşılıklı anlaşmak, deger ve kıymet bilmek gibi.
00 Yorumla
1 yılBiraz yasinin insani olup olmamakla alkali ya cok buyuk olup olgun davranamayanda var yasit olup olgunlasmis olanda. Ama ortalama olrk 3 4 bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
1 yılTCK ya göre mi , Kur'an'a göre mi , uluslararası genel kabul görmüş normlara göre mi , kafama göre mi 🤷
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİlişkide yaş farkına takılanlar, daha gelişimini tamamlayamamış ve muhtemelen de bu hayatlarında bunu başaramayacak, farkındalığı düşük kişilerdir.
16 Yorumla- 1 yıl
Çıkar dengesine bağlı zannımca. Dediğin gibi yaş değil..
- 1 yıl
Çıkar dengesine bağlı zannımca. Dediğin gibi, yaş değil..*
Cevap sahibi1 yıl@azizisteknks İlişkiyi tetikleyen, başlatan birden çok şey var. İnsan beyni, bilinçaltı.. vs
- 1 yıl
Ya evet, haklısın. Pek çok parametreye bağlı olsa da temelde çıkar dengesine bakmaz mı sence?
Cevap sahibi1 yıl@azizisteknks Evet.. Bedensel, duygusal doyum isteği bir çıkar meselesidir
- 1 yıl
🙏🖤
Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı. Seninle aynı fikirdeyim maksimum 7-8 yaş fark olmalı
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kimlik yaşının hayatta resmi işlerden başka bir esprisi yok onu bilelim yeter.
10 YorumlaBen 30 yaş farkı olan
bir ilişkiyi hep merak ettim/ediyorum13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBence akıl yaşı olgunluğu önemli yaş sadece bir rakam bazen küçük büyük demeden çocuksu cahil oluyor
10 Yorumla
1 yılen fazla değil en az 10 yaş olmalı çocuk çocukla uğraşmayın sonuçları ağır
13 Yorumla- 1 yıl
ne demek ne gibi görmüyormusun İstanbul surlardaki olayı
şuanda bu sitede bile o çocuğun canice işlediği cinayete harikaydı diyen vahşi pislikler var siber suçlara profil bilgileri iletildi hatta KS den talep istedik
siz kızların sorunu şu yakışıklı olsun karizma olsun bide boyuda zürafa gibi uzunsa tamam hayatımın aşkını bulduk sanıyorsunuz oysa aşk falan değil sadece toksik bir alışkanlık hepsi bu öte yandan 30 yaş altı erkeklerle tenezzül edip muhatap dahi olunmamalı kesinlikle hemde - 1 yıl
@gökahmetoğlu07 Aradığım tarihî yorum 👏🙏🙏🙏👏👏🙏👏🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yaş aralığı çok olmamalı 5,6 yaş iyidir bence ama aşk diye bir şey var bazen yaşı takmaya biliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. O sadece o iki kişiyi ilgilendirir diğerlerine fok yemek düşer...
00 Yorumla
1 yılKadın en fazla 10 yaş erkek de en fazla 4 yaş büyük olmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşlar ünlüler 30-40 yaşa kadar yaşıyorsa normal bence 🤭
00 Yorumla
1 yıl15 e kadar yolu var seks amaçlı ise
Evlilik en fazla 5/6 yaş00 Yorumla
1 yılKız büyükse önemli olur belki :)
Gerçi her türlü cüzdan büyüklüğü kazanıyor ya neyse 🤔🤔🤔00 Yorumla
1 yılBen evleneceğim yaşım 30 ve 18 yaşına kadar yaşına kadar birilerini düşünüyorum benden küçük olmalı
04 Yorumla- 1 yıl
Sensin o 😅 denemek ister misin 🤭
- 1 yıl
Ben de ne kadar keyif alırım bilmiyorum sadece düşünüyorum belki de hiç keyif almam ve bu şekilde direk sataşmazsan sevinirim
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılBence önemli olan anlaşabilmek karakteri huyu suyu yaşını önemi yok
01 Yorumla- 1 yıl
Ben 49 yaşındayım şu an 3 aydır tango canlı yayın uygulamasından bir bayanla tanıştım 27 yaşında şimdilik iyi gidiyor gibi sadece birazcık mesafe sorun ben Almanya o Türkiye
Bence yaş önemli deyil burada önemli olan fikirlein düşüncelerin uyuşması saygı ve sevgi sadakat
00 YorumlaYaş aralığı önemli değil önemli olan fikir aralığı 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTakılmam ben yasa felan akıla bakarım kadın var yaş 40 zeka yaşı 5 kadın var 25 akıl yaşı 50
00 Yorumla
1 yılYaşın önemi olacağını düşünmüyorum. Çok aşırı abartılı olmadığı sürece.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kafaların uyuşması için kadının yaşı, erkeğin yaşının yarısının 7 fazlası 👌
00 Yorumla
1 yıl3-4 yaş aralığı olabilir bence tabi herkesin görüşüne saygı duyarım
00 Yorumla
1 yılBen artık büyük konuşmuyorum ya, ne dediysem tersi oluyor.
00 Yorumla19'dan aşağı olmaz. 4 yaş büyük küçük olması yeterli eğer ben 24 isem.
00 Yorumla
1 yılvarsa milyoner bi karı benden 20 yaş büyükte olsa hayır demem 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendimden en fazla 1 yaş büyük en fazla 5 yaş küçük : )
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılErkek 60 ise kadın 30 erkek 25 kadın 20 erkek 40 ise kadın 25 aralıkları yaş guruplarına göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl7 yaş büyük biriyle sevgili olmuştum. Max 7 benim için de ahdjsb sınırları daha fazla zorlamaya gerek yok🤣
00 YorumlaBence de öyle hadi 10 olsun ama çooook fark olanı da oluyor apayrı istek ve onlar da yine nasip...
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞuanki sevgilimle aramızda 22 yaş var yaş dediğin rakamdan ibarettir
10 Yorumla
1 yılEn fazla 10 ama o bile çok maks 8 olmalı.
40 Yorumla
1 yıl10- 15 kadar cıktıgı olur ama oda bakım amaclı olarak daha yaslıların kendınden genc baksın nıyetlı kadınla evlenmesıdır. yoksa genc ve orta yaslarda 10 ancak olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizim aramızda 10 yas var o büyük ben 26 o 36 evlencez İnşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yıl+/- 7-8 yaş diyorum ben de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. 10 yaşa kadar yolu var
10 Yorumla
1 yılBence büyük olan erkekse eğer en fazla 6 ya da 7 fazlası olmaz ama büyük olan kadınsa ilişkiyi yaş farkını konuşmaya bile gerek yok erkek büyük olmalı
10 Yorumla
1 yıl15e kadar olur bence ama maximum 15. Ama şöyle 18-33 uygun olmaz mesela, 25-40 olabilir
20 Yorumla- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne