Erkekler tatlı dürüst düşünceli kızları sevmez mi?

5 senelik ilişkim bitti. Öyle aşırı güzel zayıf biri degilim. Genelde insanlar beni tatlı bulur güzelden çok. Neşeli konuşkan soğuk esprili güler yüzlü biri diyorlar benim hakkımda. Sevgilim dürüstlüğümü hep taktir ederdi. Ne kadar kızıcağını da bilsem doğruyu söylüyorum ve hatta screen falan atıyorum bana olan güvenini zedelememek icin. Kendimde beğenmediğim yanlarımda var mesela herkese soğuk davranıyorum ama biriyle aram iyise çok konuşuyorum. Yakın cevrem yani anne baba sevgilime falan inatcı olabiliyorum hayır dediği şeyi yapmıyorum ama ikna etmek için uğraşıyorum. Sevgilime iyiliklerim de dokunmuştu mesela ailesiyle arasını düzeltmeye çalışıyordum ve maddi manevi hep destekci oluyordum dertleştiğimizde bir şey söylediğinde. İlişkimizin bitişi benim daha fazla ilgi istsmemdi. Yeni işe girdi maddi sıkıntısı vardı. Elimizden geldiğimizi yaptık zaten ilgi istiyorum dediğim an kavga başladı. En sonunda beni engelledi. Ben sinir oluyorum engellemelere ve geri kalan sosyal medyalarda da kavgayı sürdürdüm ve Şu an her tarafta engelledi. Sizce yeterince sevmedi mi beni? Cepte mi gördü kendi degerimi mi düşürdüm hep dürüst olarak? Kıskanacak pek durum vermiyordum ona o kadar güven veriyormuştum ki ona bana dedi ki bir kaç ay önce "kendimden çok sana güveniyorum" dedi. Ben nerde hatayı yaptım? Fazla değer verip dengeyi mi bozdum

Erkekler tatlı dürüst düşünceli kızları sevmez mi?