Sizce evlilik yoluna girdiğin biri sadece bana özel olmanı istiyorum dediği için kapanır mısınız?

Sevgilimle ortaokuldan beri tanışıyoruz o zamandan beri duygusal bir bağımız vardı ama yaşımız küçük olduğu için adım atmadık okul süreci bitince lise döneminde ayrıldık ve uzun süre görüşmedik kader yine karşılaştırdi bizi ve o benim dikkat çektiğim için ona özel olmamı istedi saçlarımı ve vücudumun belli olmasindan hoşnut değildi bir gün bana kapanmayı düşünüyor musun dedi ben de evet ama cesaret edemiyorum deidm ben senin kapanmami isterdim dedi kapanayim mi dedim kapanirsan çok mutlu olurum dedi tabi onun dediğinden çok Allah rızası için kapanmak istedim o zorlamada bulunmaid ve kapandım birkaç gün oldu yeni yeni alışıyorum siz böyle bir şey yaşasaniz tepkiniz ne olurdu

Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada bu fedakârlığı bir tek ben kendim için yapmadım kendiis de sigarasindan ödün veren biri değildi sırf ben rahatsız oluyorum diye ona benim için bırakabilir misin dedim o da birden bırakamam ama azaltirim dedi günde iki pakete yakın içen biri şu an günlük beş altı âdet tek içiyor inanıyorum tamamıyla birakacagina yani bu fedakârlık tek taraflı degil
Sizce evlilik yoluna girdiğin biri sadece bana özel olmanı istiyorum dediği için kapanır mısınız?