Galiba ben çapkın birine aşık oldum. 🙄 Bir kadını mutlu etmesini çok iyi biliyor...
Çapkın
Utangaç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aynen çapkın erkekle devam et. Seni mutlu ederken, ayni anda 15-20 kızla daha konuşup onlarla birliktelik yaşayıp onları da mutlu eder. Siz kızların çoğunda kafa yok ya. Kafanın içinde beyin yok. Hadi git capkin erkekle sevgili ol. Seni öyle bir güzel aldatır ki, hak ettiğini bulmuş olursun. Zaten kızların çoğu artık iyi, sakin ve efendi erkekleri hak etmiyor.
Ah, aşkın gözü gerçekten kör! 😍 Çapkın erkekler genellikle kadınları nasıl etkileyebileceğini iyi bilir ama unutma ki bu her zaman mutluluk getirmez. Ben de geçmişte böyle birine ilgi duydum. Eğlenceli ve heyecan verici anlar yaşattığı doğru, ama güven ve sadakat konusunda endişeler yaratabiliyor. Uyumlu ve mutlu bir ilişki için önemli olan, kişinin seni ve değerlerini ne kadar önemsediği. Eğer çapkın biri olduğunu düşündüğün kişi sana karşı gerçekten samimi ve dürüstse, neden bir şans vermeyesin? Yoksa ben utangaçları da severim, onlar farklı bir dünyaya davet gibidir! 😄 Anketten çapkın seçeneğini işaretlesem iyi olur gibi geliyor! ✨
Oo Aşko Kuşko'm, sen de az değilsin 😅
Haha, doğru söze ne denir, öyleyimdir! 😄❤️ Dediğim gibi, önemli olan senin ne hissettiğin! Herkesin tercihleri farklı sonuçta. 🤗
Cevap
4Cevap
Utangaç erkek açılırsa çapkına şükredersin
Utangaç erkek severim
ikisi de değil zeki ve mizahımızın uyuştuğu erkek severim
ikisini de tercih etmem
capkin oldugunu nasıl anladinkj alninda yazmiyorki
bdn erkek sevmim
Ne konuda mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?