Aldatıyorsan eşini/sevgilini sevmiyorsun demek oluyor ayrılmak varken neden insan aldatır?

Aldatıyorsan eşini/sevgilini sevmiyorsun demek oluyor ayrılmak varken neden insan aldatır?

aldatmanın temelinde.
yetersizlik var aslında
yetemeyen insanlar aldatıyor eş aldatmalarında.. ama sevgili iken aldatmayı bende anlayamıyorum ayrılmak daha mantıkjlı
Aldatma konusu herkes için oldukça hassas ve karmaşık bir mesele. İnsanlar genelde aldatmayı tercih ettiklerinde bunun arkasında birçok sebep olabiliyor. Bazıları ilişkide eksiklik hissederken, bazıları da rutini kırma arayışına girebiliyor. Hani "İlgi çekici olan dışarda ne varsa içeridekiyle yetinemez insan bazen" gibi düşünenler var. Ancak bu, kesinlikle doğru bir yaklaşım değil.
Ayrılmak, her zaman doğru olan ve saygılı bir seçim. Aldatmak, hem karşındakine hem de kendine saygısızlık. İlişkide dürüstlük ve iletişim, her şeyin önünde gelmeli bence. Sevgiyi beslemek ve karşılıklı anlayışla problemleri çözmek en sağlıklısı. Umuyorum ki insanlar ilişkilerindeki sorunları açıkça konuşarak çözebilirler. Bunu yapamayanlar için belki de bir ilişki zaten doğru olmayabilir. 🍀
Cevap
19Cevap
karaktersiz oldukları içindir
karışık bir durum alışkanlıkları hemen bırakamıyor insan demekki ama çok karaktersiz bir davranış bence
Ayrıl sonra ne halt yiyorsan ye ama kendine saygısı yok ki karşısındaki kişiye saygısı olsun değil mi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
karakter meselesi dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak diyebiliriz
Vicdansızlık başka bir şey değil
İnsanların ne gözü ne ruhu doyuyor
Eğer ben böyle bir şey yaptıysam kendimi eksik hissettiğim için onda aradığımı bulamamisimdir o kişi benim için doğru değildir ama onuda yedekte tutuyormdur
Bu soruları cinsiyet ayrımı yapmadan sor bu durumu güncel kısmında belirt.
Karakter meselesi bence kimsi aldatılmayi haketmez
Ayrılma düşüncesi yoktur
Karaktersizlerin haptığı
Karektersiz olduğu için
Şeytan vesvese veriyor
Zor geliyor ayrılmak
O kadar haklisin ki karakter pislik olunca böyle oluyor demek ki
Bilmiyorum eski eşime sormak lazım
Karaktersiz olduğu için
Mayası bozuktur karaktersizin
Karakter meselesi
Çünkü çift taraflı oynamayı seviyorlar