5 aydır sevgilim yok başlarda kafa dinleyim diyordum ama artık bu durum sıkıcı geldi olsun istiyorum
Arkadaş çevremde pek yok yalnızlıktan ölücemm😩
Arkadaş çevremde pek yok yalnızlıktan ölücemm😩
Aynı durumdayım. Neredeyse 20 gündür ilk defa 1 ayımı kadınsız geçiriyorum. Garipsemek ve çok özlememek ile birlikte ne yapacağımı da bilemiyorum. Acaba mantıklı bir yorum gelecek mi bende takipte olayım bari.
Alla alllaaa abicim 20 günle 5 ay bir miiiii
20 yıldır ilk defa 1 ayımı kadınsız geçirdim yazmaya çalıştım :D
Senin sadece 1 aydır hayatında kimse yokmuş durum vahim değil kafa dinlee
5 ay boyunca olmazsa sıkıntı😀
Herkesin bir eşiği var kanks senin için 5 ay benim için 5 gün ya da benim için 1 ay senin için 1 gün kişiden kişiye değişir bu :) Acı yarıştırılmaz ehehhe
Yeni kurslar yeni aktiviteler edin ister istemez çevren de kendiliğinden oluşacak. Kendini meşgul edecek rutinler bul. Kabul et bu susamışcasına arayış pek sağlıklı değil. İnsanın en iyi arkadaşı başta kendisidir. 🌿
Susamışçasına arayış diyorsun da ben burada böyle yansıttım gerçek hayatta böyle değil okuldan eve evden okula O'nun dışında neredeyse dışarı çıkmıyorum okulda da beğendiğim biri yok yani
Anladım ben de yansıttığına göre cevap verdim zaten. Okulda kafa dengin yoksa dediğim gibi sevdiğin bir hobi kursuna yazıl. Kız arkadaşların yok mu? Kızlarla seramik kursuna git, okul çıkışı kahve için, sinemaya gidin. Ders çalışmayı birlikte yapın.
Cevap
17Cevap
5 yıldır reel olarak sevgili yapmayan ben. Selam olsun dostlara 😂
Real de yapmayınca sevgili olmanın ne anlamı var
Reel olsa da, olmasa da insan artık güvenemiyor. Sevgili yapmak için sevgili yapsaydım, belki çok fazla sevgilim olurdu lakin güven problemleri olduğu için sevgili yapmakta kendimi sorguluyorum sürekli.
Sosyal çevreniz biraz küçük olduğu için olabilir yeni insanlarla tanistikca birinin çıkacağını düşünüyorum
Hsjshdjejs ortalama bi erkeğin günlük rutini kızlar bu duruma pek dayanamıyor😂
Ortalama bi erkeğin günlük rutini derken
Erkeklerin geneli yalnızlık çekiyor ya ilgi sevgi eksikliği 😂
Kadınlarda daha büyük sorun bu ilgi lazım ilgi son 2 aydır çok yalnız ve kötü hissediyorum geçmiyorr
Çevremde beğendiğim biri de yok😩
Benim gibi bi yakışıklıya ihtiyacın var 🐱Bursadaysan ilgi bombardımanına tutabilirim şehir dışındaysan kendi şehrindekilere bak hani sanaldan ilgi göstersem de yalnızlığın geçmez
Beni anlamadın sırf ilgi olsun diye değil beni gerçekten seven ve benimde sevdiğim birinden ilgi görmek istiyorum
O'nun içinde beğendiğim biriyle tanışıp sevmek için vakit harcamam gerek o yüzden şöyle biliyorsan bana yakışıklı erkeklerin genelde olduğu yerleri söylesennn😳
Seni anladım çünkü şu an bende gerçekten karşılıklı sevebileceğim bi kız arıyorum şu an kız arkadaşım olsa ilgilenmek için çok vaktim var ama biz yakışıklılar ortalıkta pek görünmeyiz küçük bi yerde yaşıyosan zaten sayısıda azdır denk gelmen zor ha denk geldinmi gözlerinin içine bak mesela kızlar bana öyle yapıyodu bende diyodum lan bu kadar uzun inceliyosa beni bana yürü demek istiyodur yoksa kızın ilk adımı atması zor yani sen çevrendeki erkekleri sana adım attırmasını sağlamalısın
26 yildir sevgilim yok bana bir sey olmadi da sana ne oluyor 😂
Nası 26 senedir olmaz😳
Olmaz normal biz erkeklerden cok sey beklniyor yakisikli ol uzun ol parali ol ilk adimi at oz guvenli oo komik ol bir suru sey kizlarin begenip adim atmasida zor sonuc yalnizlik oluyor iste
Abla senin psikolojin bozuk bence, bu nasıl bir yokluk bu nasıl bir dert
Gayet normal herkes olsun ister 5 aydır yok depresyona giricem az kaldı
burada bir dünya talibin çıkar
İnstagram hariç diğer uygulamalarda birisiyle tanışmam aynı şehirden olsun istiyorum bide görmeden beğenmem
İnstagram olunca iyi mi oluyor 😂
İnstagramdan tanışınca aynı şehir de çıkıyoruz
Ama tabiki gerçek hayatta tanışmayı tercih ederim
Bul o zaman biz ne yapalım
Kolay değil😬
Öyle ama istemediğim beğenmediğim biriyle yapamam
Beğendiğim birini bulmakta zor
Yook burdan da olmaz aynı şehirden olsun istiyorum ve instagram hariç diğer uygulamalarda biriyle tanışmıyorum
Ben 27 yasindayim hic yok ben nabiyim.
Hiç yok derken bayaadır olmuyor mu
Niye ölmesin bı sakın
Olmuyor böylee
Eskiden dışarı çıkınca instamı isteyenler falan olurdu ve hiç bu kadar boş kalmazdım galiba prime dönemim bitti dışarı çıkmıyorum kapandım içime😩
Absrtma sende ha bul ozamn birini
sanal olmayacak nerden bulalım
İntagrsminda 500 mesaj vardir simdi
Yok aktif kullanmıyorum instagramı
Anladimm nerde yasiyon
ölmezsin ya merak etme :D
Ölmem ama çok sıkıcı hayat benimde sevgilim olsun istiyorum hatta yalnızlıktan neredeyse eski deccal ex leri özleyeceğim😀
Sapıklıkarıyla mı uğraşacaksın ya boş ver :D
Bi arkadaşım var o'da senin gibi boş ver diyor ama boşverilmiyor
Çevremdiki herkesin mutlu ilişkisi var hem kıskanıyorum hem yalnız hissediyorum
Bu devvir de sevgili yapan genelde ilişki için oluyor aşk filan yok pek ona göre :D
Sen ve ben eşitsiz sanırsam ajshjs
Ha ha haaaa napsak ki
Bulalım
Hangi ildesinki
Küçük bi yer herkes herkesin exi gibi ve yeni birileriyle tanışmak çok zor
Yap hemen
😣😖😫😭
her şey sevgililik değil
Tüh nasıl etsek acep
5 aydır mı? eyvah
Evet😩
Yokluk başa vurdu