Onunla tanışalı 20 gün olmuştu onun vesilesiyle namaza başladım kıskançlığımdan dolayı ufak tartışmalarımız oluyordu hoşlanıyordum çok güçlü duygularım yoktu o bana karşı sevgi hissediyor muydu bilmem seni seviyorum demişti.
Ben bir gün günlük işte çalıştım o iş çıkışı bir kadın sandığım şahısla metroda konuştuk falan baya konuştuk güldük eşyalarını evine taşımasına yardım ettim eve davet etti girdim her şey ilerledi bir şekilde yakınlaşmaya başladık sonra ben bu yaptığım hatadan dolayı kendimi affedemedim kıza bir şey demeden sosyal medyadan sildim ama ona değer verdiğim için açıklama yapmadan gidemedim anlattım içi benden soğudu.
Yarını o yakınlaştığım kadın olarak bildiğim şahıs bana mesaj attı benim trans olduğumu biliyor muydun diye bunuda rezil olmak küçük düşmek pahasına flörtüme anlattım.
Bizden olmaz falan dedi bir şekilde bitti gerçekten pişmanım kendimi affettirebilmemin imkanı yok mu?
Hayatımda hiç bir şey yaşamamıştım bir gaflete geldim bir halt yedim.
Onu kaybettiğime mi yanayım transla ilkimi yaşadığıma mı?
Onu içim özlüyor gibi hissediyorum…
Ben bir gün günlük işte çalıştım o iş çıkışı bir kadın sandığım şahısla metroda konuştuk falan baya konuştuk güldük eşyalarını evine taşımasına yardım ettim eve davet etti girdim her şey ilerledi bir şekilde yakınlaşmaya başladık sonra ben bu yaptığım hatadan dolayı kendimi affedemedim kıza bir şey demeden sosyal medyadan sildim ama ona değer verdiğim için açıklama yapmadan gidemedim anlattım içi benden soğudu.
Yarını o yakınlaştığım kadın olarak bildiğim şahıs bana mesaj attı benim trans olduğumu biliyor muydun diye bunuda rezil olmak küçük düşmek pahasına flörtüme anlattım.
Bizden olmaz falan dedi bir şekilde bitti gerçekten pişmanım kendimi affettirebilmemin imkanı yok mu?
Hayatımda hiç bir şey yaşamamıştım bir gaflete geldim bir halt yedim.
Onu kaybettiğime mi yanayım transla ilkimi yaşadığıma mı?
Onu içim özlüyor gibi hissediyorum…
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, yaşadığın bu durum gerçekten karmaşık ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Kendini kötü hissetmen ve pişmanlık duyman oldukça doğal. İlişkilerde hata yapmak insani bir şeydir ve önemli olan bu hatalardan ders çıkarmaktır. Uzak mesafeli ilişkilerde iletişim her zaman daha önemlidir çünkü fiziksel yakınlık olmadığında duygusal bağ güçlü kalmalıdır.
Flörtünle açık ve samimi bir şekilde konuşmayı denemek iyi olabilir. Ona, yaşadıklarından dolayı gerçekten üzgün olduğunu ve ne hissettiğini anlatabilirsin. Ancak, onun da kendi duygularına saygı göstermek önemli. Eğer seni affetmezse, bu kendinle barışman ve ileride daha dikkatli olman için bir fırsat olabilir.
Son olarak, geçmişte yaşananları değiştiremeyeceğini kabul etmek ve kendine karşı da anlayışlı olmak önemlidir. Unutma, hayat derslerle dolu ve her an yeni bir başlangıç yapma şansımız var. 💜
Evet pişmanlığımı dile getirmeme rağmen konuşmak istemedi bitirdik.
Bu hatamdan ciddi bir ders aldım.